QUOTE(Donma @ 2010 08 10, 13:50)
Sveikos,noreciau jusu patarimo-vyras pirmas padave skiryboms,neturime bendro turto, turime tik dukra,Jis bedarbis as ukininkauju pagal SAPARD,zodziu moku mokescius,turiu pajamas.Kaip man toliau elgtis,ka daryt,esu siame reikale visai zalia,

Tipo data jau numatyta 08.28 pas advokata man jo reikes prisistatyt,patarkit ko man griebtis.Skiriames nes nebegalim sugyvent,pastoviai pykciai,barniai ir t.t.
Jei nebus piktumų dėl turto, tai ko gero advokatas surašys sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekminių ir jei abi šalis tenkins sutarties sąlygos, išsiskirit bendru sutarimu.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 07 30, 20:04)
sveiki, atejau su klausimu_esu 2 vaiku mama, siuo metu esu vaiko auginimo ir prieziuros atostogose, gaunu pasalpa uz 2 vaika is Sodros ir neigalumo pasalpa uz 1 vaika.
Ar skyrybu atveju, man kas nors kainuos (pvz.advokatas, teismas ir t.t.)? Ar as skaitaus, kaip bedarbe?
Galite kreiptis į savivaldybę dėl antrinės teisinės pagalbos suteikimo, ten pagal jūsų pajamas paskaičiuos ar jums priklauso nemokama teisinė pagalba. Jei ji priklauso šimtu proc., tai jūs būtumėte atleista ir nuo bylinėjimosi išlaidų teisme.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2010 07 26, 18:46)
Patarkit kas nors man ,vistai,i kuri teisma reikia kreiptis del skyrybu?

Pagal gyvenama vieta?as registruota Vilniaus raj.
šiaip tai reiktų kreiptis pagal atsakovo gyvenamąją vietą (sutuoktinio), nebent jei santuoką nutraukiat abiejų bendru pareiškimu, tada nėra svarbu pagal kurio pareiškėjo gyv . vt kreipsitės.