Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(*Madmozela* @ 2010 07 19, 12:18)
jokios ne pievos,tokioj skubioj situacijoj tai geriausias variantas! gal tas motociklas nieko vertas  smile.gif del sventos ramybes ir ramaus gyvenimo man dzin tas motociklas butu.

Be transporto priemones regitroj jos neisregistruosi. Vien dokumentu neuzteks cool.gif Tai tiek tos naudos...

P.S. Jei jis nieko vertas, tai kam is viso cia tos dalybos? Tegu turi jis ta mootocikla, nesismulkinkit ir nesizeminkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 19 liepos 2010 - 13:20
QUOTE(rainiukas @ 2010 07 19, 13:19)
Be transporto priemones regitroj jos neisregistruosi. Vien dokumentu neuzteks cool.gif Tai tiek tos naudos...

P.S. Jei jis nieko vertas, tai kam is viso cia tos dalybos? Tegu turi jis ta mootocikla, nesismulkinkit ir nesizeminkit 4u.gif

Jei tu vaziavai ir pati sudauziai motocikla kokiam kaime nepataisomai,gi jo neatvilksi i regitra,sita procedura esu praejus,nesi numerius ir dokumentus ir likviduoja ta transporto priemone.

Eina kalba ne kiek vertas tas motociklas,o kad jis jos vardu,nezinai kam kokiam durniui kas saus i galva,padaris kokia avarija ir pabeks is ivykio vietos ar partrenks ka,o jis jos vardu,kam tu probelmu? na cia jai spresti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Madmozela*: 19 liepos 2010 - 16:14
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 07 19, 17:13)
Jei tu vaziavai ir pati sudauziai motocikla kokiam kaime nepataisomai,gi jo neatvilksi i regitra,sita procedura esu praejus,nesi numerius ir dokumentus ir likviduoja ta transporto priemone.

Taip buvo anksciau, dabar pona is regitros reikejo veztis i svalke biggrin.gif Cia Vilniuje. Tiek to, nebesigincykim 4u.gif
Atsakyti
Patarkit kas nors man ,vistai,i kuri teisma reikia kreiptis del skyrybu? ax.gif Pagal gyvenama vieta?as registruota Vilniaus raj.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2010 07 26, 17:46)
Patarkit kas nors man ,vistai,i kuri teisma reikia kreiptis del skyrybu? ax.gif Pagal gyvenama vieta?as registruota Vilniaus raj.

Jei pagal registracijos vietą, tai manau, kad geriausiai į Vilniaus rajono apylinkės apylinkės teismą, Kalvarijų 28, Vilnius.
Atsakyti
sveiki, atejau su klausimu_esu 2 vaiku mama, siuo metu esu vaiko auginimo ir prieziuros atostogose, gaunu pasalpa uz 2 vaika is Sodros ir neigalumo pasalpa uz 1 vaika.
Ar skyrybu atveju, man kas nors kainuos (pvz.advokatas, teismas ir t.t.)? Ar as skaitaus, kaip bedarbe?
Atsakyti
Sveikos,noreciau jusu patarimo-vyras pirmas padave skiryboms,neturime bendro turto, turime tik dukra,Jis bedarbis as ukininkauju pagal SAPARD,zodziu moku mokescius,turiu pajamas.Kaip man toliau elgtis,ka daryt,esu siame reikale visai zalia, blush2.gif doh.gif Tipo data jau numatyta 08.28 pas advokata man jo reikes prisistatyt,patarkit ko man griebtis.Skiriames nes nebegalim sugyvent,pastoviai pykciai,barniai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2010 08 10, 13:50)
Sveikos,noreciau jusu patarimo-vyras pirmas padave skiryboms,neturime bendro turto, turime tik dukra,Jis bedarbis as ukininkauju pagal SAPARD,zodziu moku mokescius,turiu pajamas.Kaip man toliau elgtis,ka daryt,esu siame reikale visai zalia, blush2.gif  doh.gif Tipo data jau numatyta 08.28 pas advokata man jo reikes prisistatyt,patarkit ko man griebtis.Skiriames nes nebegalim sugyvent,pastoviai pykciai,barniai ir t.t.

Jei nebus piktumų dėl turto, tai ko gero advokatas surašys sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekminių ir jei abi šalis tenkins sutarties sąlygos, išsiskirit bendru sutarimu.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2010 07 30, 20:04)
sveiki, atejau su klausimu_esu 2 vaiku mama, siuo metu esu vaiko auginimo ir prieziuros atostogose, gaunu pasalpa uz 2 vaika is Sodros ir neigalumo pasalpa uz 1 vaika.
Ar skyrybu atveju, man kas nors kainuos (pvz.advokatas, teismas ir t.t.)? Ar as skaitaus, kaip bedarbe?

Galite kreiptis į savivaldybę dėl antrinės teisinės pagalbos suteikimo, ten pagal jūsų pajamas paskaičiuos ar jums priklauso nemokama teisinė pagalba. Jei ji priklauso šimtu proc., tai jūs būtumėte atleista ir nuo bylinėjimosi išlaidų teisme.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2010 07 26, 18:46)

šiaip tai reiktų kreiptis pagal atsakovo gyvenamąją vietą (sutuoktinio), nebent jei santuoką nutraukiat abiejų bendru pareiškimu, tada nėra svarbu pagal kurio pareiškėjo gyv . vt kreipsitės.
Atsakyti
Situcija tokia:

Esame nesusituokę. Santykiai ant išsiskyrimo ribos. Ar išsikyrus lengvai vyras gali atimti vaiką iš mamos? Yra pasakęs: "Gali eiti, jei tau blogai, bet apie vaiką pamiršk, tu jo negausi.." cray.gif
Turiu aukštąjį išsilavinimą, šiek tiek darbo stažo, galėčiau gauti rekomendacijų. Tačiau dabar darbo neturiu.
Jis baigęs nedaug,darbo stažo beveik neturi, nes ilgą laiką dirbo ir dirba nelegaliai. Nuosavos gyvenamosios vietos nė vienas neturime.
Kas teisme lemia, kuriam iš tėvų atitenka vaikelis? g.gif
Atsakyti
Mano akims situacija sudetinga verysad.gif
Gyvename 10metu is ju paskutinius 4 santuokoje. Turime 2 metu vaikeli.
Siandien vyras (cia jau nebe pirmas kartas) rimtai prakalbo apie skyrybas. Gyvename jo motinos vardu uzrasytame name, nors realiai tai pasistateme iki santuokos, po santuokos isirengeme. As jau budama santuokoje pardaviau savo buta ir gauti pinigai buvo investuoti i nama ( aisku kvituku ir saskaitu tai gal tik 10-20% teturiu nuo realiai idetos sumos). Vyras verslui (santuokoje) buvo paemes didele paskola (virs 600.000Lt) as pasirasiau kaip laiduotoja, bankas jau dabar siuntineja rastus, kad turiu grazinti 300.000Lt.
Kol buvau vaikucio auginimo atostogose imone kurioje dirbau bankrutavo. Dabar uzsiregistravau darbo birzoje, ieskausi darbo. Vyras dirba, aisku atlyginimas ant popieriaus beveik minimumas (cia, kad bankai neturetu is ko atskaiciuoti + moka alimentus vaikui is ankstesnes santuokos).
Jauciuosi beviltiskai verysad.gif
Gal kas turesit kokiu patarimu, nes "iklimpau" iki ausu verysad.gif
Ar gali jis mane su vaiku ismesti i gatve? Nes panasu, kad skyrybu bendru susitarimu tikrai nebus. Tiesiog jam prisireike laisves brunette.gif
Atsakyti
Laba diena,

QUOTE(diana34 @ 2010 07 07, 10:20)
nebent jei jus galite irodyti, kad darete uz savo lesas remonta ar kazkaip kitaip pagerinote buto " isvaizda"  tada galite pretenduot i kazkokia tai kompensacija.

Gal teko su tuo susidurti? Aš kaip tik konsultuojuos su advokatu šituo klausimu.. tik kažkaip vis kyla abejonių ar įmanoma kokią kompensaciją prisiteisti.. Mano atvejis buvo toks, kad kartu pasidarėm remontą (šiek tiek ir jo mama prisidėjo), atidavėm jo skolas, o aš išėjau iš to buto tik su savo rūbais ir vaiko daiktais.

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 07 09, 10:34)
siaip jau seimos teisej kazkur radus buvau toki varianta, kad po skyrybu, jei butas vyro, zmona, neturedama kur iseit su vaiku, turi teise likt gyventi bute, ir prisidet prie islaikymo smile.gif

Advokatas minėjo man šitą, bet... Sakė ilgas procesas...
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 08 20, 12:18)
Laba diena,
Gal teko su tuo susidurti? Aš kaip tik konsultuojuos su advokatu šituo klausimu.. tik kažkaip vis kyla abejonių ar įmanoma kokią kompensaciją prisiteisti.. Mano atvejis buvo toks, kad kartu pasidarėm remontą (šiek tiek ir jo mama prisidėjo), atidavėm jo skolas, o aš išėjau iš to buto tik su savo rūbais ir vaiko daiktais.
Advokatas minėjo man šitą, bet... Sakė ilgas procesas...

domejausi tuo nes mano nes ex galvojo reikst pretenzijas i mano buta igyta iki santuokos...tiesiogiai susidurt jau nebeteko, nes ex atsisake bet kokiu pretenziju i buta ( nes cekiu tai jokiu nerinko ) , nors jei butu daeje iki to buciau tikrai kovojusi ax.gif o kad abejones kyla tai.. visada del visko galima suabejot ar verta, ar nervu uzteks.. as bandyciau jusu vietoje ( zinoma jei yra tvirtu irodymu ) ..nes su tokia musu teismu sistema tai neaisku kas gali pavykt doh.gif cia jau kaip zvaigzdes issidesto ta diena lotuliukas.gif ..
Atsakyti