Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(mylimuke @ 2010 10 30, 19:35)
Na, įmonėms mokėt nenorit, bet jeigu taip va prarasit (neduok dieve, aišku) kur kas didesnę sumą pinigų? Žinoma, ne man patarinėti, bet gal vyro mama norėtų jums padovanoti/pigiai parduoti namo dalį, kurioje gyvenate?
Galiausiai, ką vyras apie visa tai mano? Paskola imta tik jūsų ar su vyru kartu?
Iš nelabai smagios patirties žinau, kad su giminėm tokie reikaliukai gan slidūs  unsure.gif
O fiziniams asmenims gal irgi faktūros išrašomos, pasidomėkit smile.gif

Na, mama ne durna, jei ir padovanos tai savo sunui. Tai beveik nieko nekeicia, as vistiek darau remonta ne savo namuose. Paskola pasiemiau savo vardu. As gal ir kvaila, bet galvoju jei ka turesiuos tuos kvitukus, ir jei ka tegul kompensuoja man. Bet labai noriu tiket kad to neprireiks.
Ka vyras mano... na jis sako palauk, kai turesiu pinigu tada ir darysimes, bet sedet rankas sudejus ir laukti jau nebegaliu. Aisku jis ne pries kad investuosiu pinigus i ta nama, bet apie teisinius dalykus dar nekalbejome. Nedrasu man buvo... blush2.gif Bet kai prisiskaiciau cia istoriju visokiu, teks susest ir pasikalbet...
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2010 10 30, 21:53)
Na, mama ne durna, jei ir padovanos tai savo sunui. Tai beveik nieko nekeicia, as vistiek darau remonta ne savo namuose. Paskola pasiemiau savo vardu. As gal ir kvaila, bet galvoju jei ka turesiuos tuos kvitukus, ir jei ka tegul kompensuoja man. Bet labai noriu tiket kad to neprireiks.
Ka vyras mano... na jis sako palauk, kai turesiu pinigu tada ir darysimes, bet sedet rankas sudejus ir laukti jau nebegaliu. Aisku jis ne pries kad investuosiu pinigus i ta nama, bet apie teisinius dalykus dar nekalbejome. Nedrasu man buvo...  blush2.gif Bet kai prisiskaiciau cia istoriju visokiu, teks susest ir pasikalbet...

Na, kalbėtis būtina apie tokius dalykus, kad ir kaip nesmagu atrodo. O nejaugi negalėjot palaukti, kol su vyru bendrom jėgom pasidarysit remontus?
Ar niekada negalvojot apie kitą gyvenamąjį būstą? Juk vis tiek ne savame gyvenat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 10 30, 19:28)
ne aš nebuvau laiduotoja , plius nedirbu dabar niekur ... ar bet kokių atvejų vistiek gaučiau? vyras paskolą ėme savo vardų ...bet būnant santuokoj jau aišku.

santuokoj imtos paskolos siaip bendros.o kam dar parasyta naudosit?seimos reikmem ar kam.jei gali yrodit kad vyras savo reikmem naudojo,tai gal prisidet prie mokejimo neteks
Atsakyti
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 10 31, 22:03)
santuokoj imtos paskolos siaip bendros.o kam dar parasyta naudosit?seimos reikmem ar kam.jei gali yrodit kad vyras savo reikmem naudojo,tai gal prisidet prie mokejimo neteks

Bet tai jeigu laiduotoja ne žmona, o kitas žmogus, kaip tada? Nes mūsų atveju aš buvau laiduotoja, tai tada aišku, kad bendrai mokam. g.gif Dėl įrodymo tai tiesą sakot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_rožytė @ 2010 10 31, 21:03)

supratau ,dėkui už atsakymą... na ten buvo vartojamoji ( atrodo taip vadinasi ) paskola vyro vardų , aš nelaiduotoja...atsakymą supratau ačiū 4u.gif
Atsakyti
ar gali man kas pagelbeti? esu tokia balta varna sioje srityje. kas man pasakys, kur man pirmiausiai kreiptis del skyrybu?kad paaiskintu kokiu dokumentu reikia ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*AS* @ 2010 11 06, 23:37)
ar gali man kas pagelbeti? esu tokia balta varna sioje srityje. kas man pasakys, kur man pirmiausiai kreiptis del skyrybu?kad paaiskintu kokiu dokumentu reikia ir pan.

sveika, i advokata reikia kreiptis. Jis pasakys,kokiu dokumentu reikia.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 07, 06:56)
sveika, i advokata reikia kreiptis. Jis pasakys,kokiu dokumentu reikia.

dar tiek as zinau biggrin.gif bet pagal viska man iseina nemokamas advokatas. juk negaliu eiti pas bet kuri.
Atsakyti
QUOTE(*AS* @ 2010 11 07, 09:13)
dar tiek as zinau biggrin.gif bet pagal viska man iseina nemokamas advokatas. juk negaliu eiti pas bet kuri.

Iš kur žinot, kad priklauso? Jei jau taip, tai pirmiausia einat pas pirminės teisinės pagalbos atstovą, jam pateikiat įrodymus, kad priklauso nemokamai (pajamų deklaracija iš VMI ir iš soc. skyriaus pajamos 12 paskutinių mėn), o tada jis paskirs nemokamą advokatą.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 07, 11:56)
Iš kur žinot, kad priklauso? Jei jau taip, tai pirmiausia einat pas pirminės teisinės pagalbos atstovą, jam pateikiat įrodymus, kad priklauso nemokamai (pajamų deklaracija iš VMI ir iš soc. skyriaus pajamos 12 paskutinių mėn), o tada jis paskirs nemokamą advokatą.

nes mano pajamos yra per mazos. aciu uz astsakymus.
Atsakyti
Mergaitės,
kokias jūs skyrybų priežastis įvardijate dokumente, nešamame į teismą? blush2.gif Mes skiriamės bendru sutikimu, tačiau mano iniciatyva, tikrai nenoriu dergtis ant žmogaus, nors ne viskas buvo gražu ir gerai... Kaip taktiškai įvardint priežastis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 07, 12:44)
Mergaitės,
kokias jūs skyrybų priežastis įvardijate dokumente, nešamame į teismą?  blush2.gif  Mes skiriamės bendru sutikimu, tačiau mano iniciatyva, tikrai nenoriu dergtis ant žmogaus, nors ne viskas buvo gražu ir gerai... Kaip taktiškai įvardint priežastis?  g.gif

va ir man aktualu tokia informacija, nes pvz tiesios sakyt nesinorėtu ... gal tisiog nesutapo charakteriai?
Atsakyti