Įkraunama...
Įkraunama...

SKYRYBOS...

QUOTE(Lera @ 2010 11 07, 23:25)
va ir man aktualu tokia informacija, nes pvz tiesios sakyt nesinorėtu ... gal tisiog nesutapo charakteriai?

Tai kad jau labai banalu biggrin.gif Norisi ko nors originalesnio.
Ir dar įdomu, kaip ten tą dokumentą rašyti - ranka, kompu, kokia forma? g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms....nepykit ir labai prasau neteiskit...labai sunku,esu per buka istatymams skaityti dometis,o pinigeliu ne per daugiausia...labai prasau patarkit man ka daryti be izeidinejimu verysad.gif situacija pas mane labai kebli,pries daugiau kaip pusantru metu (sausio 30d.) butu du metai kaimes santuokoje,turime bendra vaika-sunu,nuo pirmos santuokos yra dukra ( sunui pusantru metuku,dukrai sausi 5 sueis) pati dirbanti bet siuo metu esu motinystes atostogose auginu sunu namuose,dukra lanko darzeli,po pirmos santuokos vyras yra mires,antras sutuoktinis sunaus tevas ivaikines mano mergaite( ji gauna kad tetis mires kasmenesi imano saskaita po 259 su centais lt.) pati gaunu savo taippat naslaicio pensija po 520 lt.ir plius 607lt.darbo uzmokestis( motinystes pasalpa)moku pirmo vyro imta paskola 13000 lt.dar liko moketi po 252,62 lt.kas menesi iki 2012-07-10 metu, paskolos liko vidurkis 4000-5000lt.mazdaug...is tu pinigeliu ka gauna dukra i mano saskaita mokame jos tecio paskola sutartis perdaryta mano vardu mums lieka i menesi 1127 lt.man dukrai sunui,dukros darzeli mokame pilnasuma tai yra 140-160 lt.menesiui plius spektakliai,napacios zinote...dabar kokia situacija yra,vyras turi is pirmos santuokos dukteri jai dabar 16 metu jai kas menesi moka ( priteista alimentu) 300 lt. skaitosi kaip pats legaliai dirbantis bet isejas antra karta 4 mensiasiams nemokamu atostogu...kaip ir pajamu nera....( jo darboviete viena bankrotavo,kita taippat panasi situacija,dirbapaprastu apdailininku oficialiai uz minimuma,visa kita nelegalu) antra karta yra isvykes i Prancuzyja ten yra nelegalas dirba su draugais is Lietuvos uzdirba per 3menesius po 20 000lt.mazdaug...savo turto kaip ir nelabai turime neskaitant lovos,televizoriaus ir masinos siek tiek naujasnes viskas gyvename pas jo mociute nuosave name,pries vedybas sudareme santuokos turto sutarti ( jai taisiklyngai ivardijau pries santuoka santuokosmetu ir po jos kas jo tas jo kas mano tas mano) bet ji kiek zinau nera uzregistruota todel vis dar neisigaliojusi...patarkit kaman daryti pati stoviu butu eilejavyras nori skirtis pasake aiskiai man tu ( px.) siuo metu lenfame tik i skolas,nesiuncia nei cento,nepadeda niekas nei anyta niekas,ptai neturiu artimuju,laukiu socialinio busto eileja(kaip sakomailgailaukes dar palauk) neturiu uz ka nuomuotis,puolu i depresija neturesiu uz ka pasisamdyti advokato,kaip paduoti alimentu ji,jis nori taip pat atsisakyti ir mano dukros ( ivaikinimo) ar tai yra ymanoma?kiek suprantu kad nereiketu jai moketi alimentu,nebezinau moterys,paneles,visai galvanebedirba,sedziu juodoj skylej,vos isgyvename,vos isperku pampersu,gerai,kad bent uzkomunalines paslaugas nereikia moketi tik uz jam paimta dovanota telefona 60lt.ir uz interneta 40lt.plius darzelis,rubai maistas...patarkita ka daryti,kur kreiptis gyvenu uz Kauno sunku privazineti sumazu vaiku po istaigas tvarkytis dokumentus visai nebezinau kur kreiptis ka daryti verysad.gif patarkit prasau ka as laimetigaleciau su dabartiniais istatymais verysad.gif nes teks kita menesi iseiti i gatve taip kaip stoviu su 2 vaikais,be namu be nieko,reikes nuomuotis kazkaip uz kamoketi net neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas tvarkesi dokumentus per imone ARTILEX? Ar jais galima pasitiketi? Jie siulo uz dokumentu sutvarkyma vos ne 3 kartus mazesne kaina nei kiti..
aciu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 08, 00:29)
Tai kad jau labai banalu  biggrin.gif  Norisi ko nors originalesnio.
Ir dar įdomu, kaip ten tą dokumentą rašyti - ranka, kompu, kokia forma?  g.gif

Siandien buvom pas advokate tai tik paklause, kiek laiko kartu negyvenam ir viskas, neprase jokiu priezasciu pasakyti.O mums tai suprantu kad advokate viska surasys, jei jau mokam pinigus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 11 08, 15:44)
Siandien buvom pas advokate tai tik paklause, kiek laiko kartu negyvenam ir viskas, neprase jokiu priezasciu pasakyti.O mums tai suprantu kad advokate viska surasys, jei jau mokam pinigus, ar ne?

Na, nežinau. Aš kai skambinausi, tai išklausinėjo, kiek kartu gyvenam, dėl ko pykstamės, dėl ko skiriamės, ką vyras blogo daro ir t.t. biggrin.gif Gal čia šiaip smalsi boba pasitaikė biggrin.gif Ir liepė kaip ir surašyti priežastis, dėl ko noriu nutraukt santuoką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 11 07, 23:25)
va ir man aktualu tokia informacija, nes pvz tiesios sakyt nesinorėtu ... gal tisiog nesutapo charakteriai?

na maciau tokias- jau n metu negyvename santuokinio gyvenimo(ar gyvename atskirai) ir nevedame bendro ukio, seima faktiskai yra isirusi ir nera galimybes ja issaugoti smile.gif santuoka tapo formali, nes santuokiniai rysiai nutruko pries n metu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 07, 23:29)
Tai kad jau labai banalu  biggrin.gif  Norisi ko nors originalesnio.
Ir dar įdomu, kaip ten tą dokumentą rašyti - ranka, kompu, kokia forma?  g.gif

kompu 4u.gif pvz pilna internete smile.gif nes yra vietu, kur reikia parasyti standartines frazes, ar CK str pamineti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 11 08, 22:39)
na maciau tokias- jau n metu negyvename santuokinio gyvenimo(ar gyvename atskirai) ir nevedame bendro ukio, seima faktiskai yra isirusi ir nera galimybes ja issaugoti smile.gif santuoka tapo formali, nes santuokiniai rysiai nutruko pries n metu... 4u.gif
Papildyta:
kompu 4u.gif pvz pilna internete smile.gif nes yra vietu, kur reikia parasyti standartines frazes, ar CK str pamineti 4u.gif

oi, gal galima pvz kur nors? Ryt susitinku jau su advokate ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 08, 23:01)
oi, gal galima pvz kur nors? Ryt susitinku jau su advokate  ph34r.gif

tai jei susitinkat ir ieskini rasys advokate, kam jums pavyzdziai g.gif neabejokit, surasys tikrai tinkamai biggrin.gif ir beveik neabejoju, kad priezastis minetas nurodys biggrin.gif jos is tiesu juk niekam neidomios doh.gif gal tik jums paciai bigsmile.gif
kitas dalykas, jei norite rasyti popierius pati... bet ko tuomet pas advokate?
kai skiriamasi abipusiu sutikimu, niekas jokiu aiskinimusi nevykdo,nes sutuoktiniai buna pasirase santuokos nutraukimo pasekmiu sutarti, kurioje jau yra del visko susitare ir aiskintis kaip ir nebera ko, per 5 min isskiria ir vualia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 08 lapkričio 2010 - 22:17
Sveikos, gal jus galesit padet apsisprest? Skiriuosi su vyru, ir jis pasiule toki dalyka. Kas menesi vaikui moka 125 lt, ir pasirasom sutarti,kad sezoninius drabuzius, uz darzelio ar burelio priemones moka jis, ir uz pacius burelius sumoketu. Man tektu paciai uz darzeli moketis, ir aisku maistas ir visa kita. Kaip manot ar apsimoka?

Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 11 10, 08:42)
Sveikos, gal jus galesit padet apsisprest? Skiriuosi su vyru, ir jis pasiule toki dalyka. Kas menesi vaikui moka 125 lt, ir pasirasom sutarti,kad sezoninius drabuzius, uz darzelio ar burelio priemones moka jis, ir uz pacius burelius sumoketu. Man tektu paciai uz darzeli moketis, ir aisku maistas ir visa kita. Kaip manot ar apsimoka?

Manau, kad neapsimoka, geriau gauti konkrečią pinigų sumą ir už ją pirktis kas atrodo reikalinga vaikeliui, nes tėtis gali pasiūlyti drabužėlių nupirkti ir dėvėtų drabužių parduotuvėjė, nesakau, kad tai blogai, bet gavus pinigėlius pačiai galima planuotis išlaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 11 10, 07:42)

Nesutikciau,turi but priteisti normalus vaiko islaikymo pinigai,pati apsidrausi,nes nezinai kada gali paimt isvis nieko nemoketi,tada nors galesi paduot anstoliams ir kreiptis i VIF... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 11 10, 08:42)

na ir prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. aisku , kad ne doh.gif
Atsakyti