Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

Dėkui už atsakymus. Mūsų vonia 180/220 , vyrui užtektų dušo, bet aš noriu vonios, tai nusprendėm dėti nelabai didelę vonią ir daryti sieneles, kad neprisitaškytų

Nemoku įdėti paveikslėlių doh.gif Bandžiau maždaug padėlioti, bet man kažkas ne taip schmoll.gif su ta lenkų programėle, bet ten nelabai ir pasirinkimas yra
Atsakyti
sveikos, laukia ir musu jau neuzilgo vonios remonto darbai doh.gif

bet beda, kad musu butas blokiniam name, tulikas su vonia atskirai, tai kazko ir neprimandravosi, o gal kas matet kur ar turit tokia vonia standartine ir galit kazka idomaus pasiulyti bigsmile.gif

jungti nenorim schmoll.gif

taip pat ieskau ir neapsisprendziu kokia ir is kur pirkt vonia ir tulika, kad butu patogus ir laikytu, kokia firma patikimesne g.gif Ifo?
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 08, 13:02)
sveikos, laukia ir musu jau neuzilgo vonios remonto darbai  doh.gif

bet beda, kad musu butas blokiniam name, tulikas su vonia atskirai, tai kazko ir neprimandravosi, o gal kas matet kur ar turit tokia vonia standartine ir galit kazka idomaus pasiulyti  bigsmile.gif

jungti nenorim  schmoll.gif

taip pat ieskau ir neapsisprendziu kokia ir is kur pirkt vonia ir tulika, kad butu patogus ir laikytu, kokia firma patikimesne  g.gif Ifo?

na, zinok su tuo kad butu patogus -tai reik sesti ir matuotis ax.gif o laiko visi..tik skiriasi kaina ir dizainu.
vieniems Valeroy&Bosh yra lygis, kitiems ir Ido tinka , man ir Laufen'u labai graziu yra...
cia gi zinai- pgl pinigines stori doh.gif
Atsakyti
pasigrozejimui ir galbut ideju pasisemimui smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi jau prasidejo remonto vargeliai doh.gif dabar pats bjaurumas,nes jungiam vonia su tuliku,tai dulkiu net pilka visur..nors plotas tik 3 su trupuciu kvadrato,bet jau tiek zadu sukist mirksiukas.gif vonia ,klozetas,kriaukle su spintele,ir dar skalbenke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 14:28)
Pas mane irgi jau prasidejo remonto vargeliai doh.gif dabar pats bjaurumas,nes jungiam vonia su tuliku,tai dulkiu net pilka visur..nors plotas tik 3 su trupuciu kvadrato,bet jau tiek zadu sukist mirksiukas.gif vonia ,klozetas,kriaukle su spintele,ir dar skalbenke biggrin.gif

Gal turi kur pasibraižius ir įmesti moki čia? (aš tai nemoku) Nes labai įdomu ax.gif Pas mane 4,09 kv. ir skalbenkės nė nebmasčiau dėti, dėl vietos stokos doh.gif O šiaip pas manęs ir su fantazija ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 13:28)

pas mus dulkių irgi doh.gif doh.gif doh.gif
o dar ropinėjantis vaikas namie. unsure.gif
džiaugiuos, kad mažai to dulkino darbo beliko, tik maišytuvams sieną išmušt dar ir galėsiu lengviau atsikvėpt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 09 08, 13:38)
Gal turi kur pasibraižius ir įmesti moki čia? (aš tai nemoku) Nes labai įdomu  ax.gif  Pas mane 4,09 kv. ir skalbenkės nė nebmasčiau dėti, dėl vietos stokos  doh.gif  O šiaip pas manęs ir su fantazija ne kas  doh.gif

deja nemoku blush2.gif matai pas mus kai buvo nesujungta tai gi buvo 2 durys ,tai dabar isemem tas abejas duris ir desim tik vienas ,ir be to is kampo,tai va kazkiek vietos ir sutaupem duru saskaita mirksiukas.gif o ir pati vonia bus nestandartine-vienas galas siauresnis50cm,kitas 75cm,is RAVAK ,atrodo Hapy vadinas..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 14:28)

Pas mus irgi tik 3 kvadratai, bet visą šitą kažkaip sukišom bigsmile.gif Aišku vietos tai mažai, bet ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 13:46)
deja nemoku blush2.gif matai pas mus kai buvo nesujungta tai gi buvo 2 durys ,tai dabar isemem tas abejas duris ir desim tik vienas ,ir be to is kampo,tai va kazkiek vietos ir sutaupem duru saskaita mirksiukas.gif o ir pati vonia bus nestandartine-vienas galas siauresnis50cm,kitas 75cm,is RAVAK ,atrodo Hapy vadinas..

mes irgi apie ją galvojom, bet nusprendėm jos nepirkt
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos, labai grazios nuotraukos imestos, ypac tos kur pastelines spalvos, kazka tokio ir as kuriu bet tiek daug pasirinkimo, kad baisu, neaisku kas geriau, kas graziau, kuo daugiau galvoju, tuo daugiau rankos nekyla, nes kai ilgai galvoju vel ka nors pamatau idomesnio taip ir sedziu nieko nepesus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2008 09 08, 13:57)
Sveikos, labai grazios nuotraukos imestos, ypac tos kur pastelines spalvos, kazka tokio ir as kuriu bet tiek daug pasirinkimo, kad baisu, neaisku kas geriau, kas graziau, kuo daugiau galvoju, tuo daugiau rankos nekyla, nes kai ilgai galvoju vel ka nors pamatau idomesnio taip ir sedziu nieko nepesus  blink.gif

tokiu atveju siulyciau pasilikti ties vienu variantu ir nesiblaskyti, pamenu ir mes pradzioj nezinojom ko norim labiau, bet galiausiai tvirtai apsisprendem ir nutarem savo nuomones nekeisti kad ir kas beatsitiktu smile.gif
Atsakyti