Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(Dievaitė @ 2008 09 08, 13:53)
mes irgi apie ją galvojom, bet nusprendėm jos nepirkt
user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image
user posted image user posted image

O kodel nepirksit?Mes tai toj puseJ kur siauresnis galas desim klozeta + Raguvos baldu spintele (potis 1m)su kriaukle ir vonia.Cia viskas desis prie vienos sienos.O priesais kriaukle,prie kitos sienos desiu skalbenke,tik dar nezinau kokia ..ar per virsu,ar per sona tik siauresne g.gif va kaip viska zadu sutalpint mirksiukas.gif ir dar darysiu nisas virs klozeto ir vonios siauresniam gale..cia didziausia mano svajone lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
na, ir pas mus jau prades greit name plyteles klijuoti ax.gif jau laukiu nesulaukiu, nes kaip atrodys mano isrinktos plyteles 1a tai as geri isivaizduoju, o va i musu 2a plyteles- vyro savjone - juros melynumo ax.gif nu niekaip nesugalvoju kaip visumoj atrodys doh.gif o koki glaista kazi reiktu deti tarp tokio zydru plyteliu?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dali_m: 08 rugsėjo 2008 - 16:17
QUOTE(dali_m @ 2008 09 08, 18:08)
na, ir pas mus jau prades greit name plyteles klijuoti  ax.gif  jau laukiu nesulaukiu, nes kaip atrodys mano isrinktos plyteles 1a tai as geri isivaizduoju, o va i musu 2a plyteles- vyro savjone - juros melynumo  ax.gif  nu niekaip nesugalvoju kaip visumoj atrodys  doh.gif  o koki glaista kazi reiktu deti tarp tokio zydru plyteliu?

Gal Manhattenas visai nieko atrodytu g.gif
Atsakyti
o i kita vonia as pasirinkau pastelines spalvas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dali_m: 08 rugsėjo 2008 - 16:23
QUOTE(Iriska @ 2008 09 02, 13:44)
mergaites, kankinuosi su apsvietimu vonioj, ten bus slaitinis stogas. Normalus bus tik virs iejimo ir kriaukles. o kaip ant slaito suzaisti??? g.gif

Pas mus irgi šlaitinis stogas vonioj. Būtume nuleidę lubas, bet stoglangis yra. Dėsim lemputes, kurios sukiojasi ir pakreipsim jas taip, kad šviestų žemyn 4u.gif tik dar nenužiūrėjau sau jokių, per anksti. O virš veidrodžio bus sieninė lempa.

QUOTE(astisius @ 2008 09 07, 13:12)
4u.gif mano vonia, tik dar masažinė ne iki galo sutvarkyta blush2.gif  verysad.gif

user posted image

Labai patiko tavo kriauklė 4u.gif tokios pati dairausi... kokie išmatavimai ir kas gamintojas? 4u.gif
Beje, baltas gyvatukas irgi liuks

QUOTE(ruda lape @ 2008 09 07, 17:09)
Astisius, labai gražu. Aš tai dar labai svajoju apie spalvotą vonią, bet kaži ar tokių būna už įkandamą kainą  g.gif

Spalvota vonia dabar pas MB mamą namuose. Kasdien rūpestingai reikia sausai valyti po kiekvieno maudymosi, nes vandens lašai palieka kalkių dėmes ir visos jos siaubingai matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 08, 18:39)
Spalvota vonia dabar pas MB mamą namuose. Kasdien rūpestingai reikia sausai valyti po kiekvieno maudymosi, nes vandens lašai palieka kalkių dėmes ir visos jos siaubingai matosi  doh.gif

Aha, o apie tokia bedele nebuciau pagalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 09 08, 16:21)
o i kita vonia as pasirinkau pastelines spalvas:
user posted image
user posted image

Labai fainos siltos spalvytes thumbup.gif Pas mane vonia taip pat bus sviesi .Plyteles is DK Vetri(atrodo taip vadinas g.gif )kolekcijos ,sampanines ir baltos ir siek tiek ryskesnis dekoras..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 18:08)
Labai fainos siltos spalvytes thumbup.gif Pas mane vonia taip pat bus sviesi .Plyteles is DK Vetri(atrodo taip vadinas g.gif )kolekcijos ,sampanines ir baltos ir siek tiek ryskesnis dekoras..

mes is Morenos pirkom, "Azteca Ceramika", tai ekspozicijoj pvz oer daug nebuvo, bet man kazkaip istrigo ir isimylejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 09 08, 17:39)
Spalvota vonia dabar pas MB mamą namuose. Kasdien rūpestingai reikia sausai valyti po kiekvieno maudymosi, nes vandens lašai palieka kalkių dėmes ir visos jos siaubingai matosi  doh.gif

O kokios spalvos vonia?? Šiaip tai taip pat nepagalvojau ape vandens lašus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 15:19)
O kodel nepirksit? ir dar darysiu nisas virs klozeto ir vonios siauresniam gale..cia didziausia mano svajone lotuliukas.gif  wub.gif

nes taupom vietą ax.gif
nišos ir mano svajonė, bet MB neapsiima su jomis žaisti verysad.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 09 08, 16:39)

g.gif g.gif
man tai nebus problema, nes ir senutes plyteles, po maudynių nuvalydavau.
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 09 08, 17:08)
na, ir pas mus jau prades greit name plyteles klijuoti  ax.gif  jau laukiu nesulaukiu, nes kaip atrodys mano isrinktos plyteles 1a tai as geri isivaizduoju, o va i musu 2a plyteles- vyro savjone - juros melynumo  ax.gif  nu niekaip nesugalvoju kaip visumoj atrodys  doh.gif  o koki glaista kazi reiktu deti tarp tokio zydru plyteliu?user posted image

Niu nežinau ar čia mano monitorius blogai suderintas, ar ką, bet aš kaip bežiūrėčiau blink.gif man čia žalsva ir nei per kur ne žydra, na nebent Baltijos jūra jums žydra, tai tada ir čia žydra...
Na bet jeigu jums ta spalvytė patinka, tai manau, kaip pavadinsi taip nepagadinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2008 09 09, 09:13)
Niu nežinau ar čia mano monitorius blogai suderintas, ar ką, bet aš kaip bežiūrėčiau  blink.gif man čia žalsva ir nei per kur ne žydra, na nebent Baltijos jūra jums žydra, tai tada ir čia žydra...
Na bet jeigu jums ta spalvytė patinka, tai manau, kaip pavadinsi taip nepagadinsi smile.gif

Na jei čia turima omenyje ta spalvytė jūros mėlynumo kur užsienio kurortuose baseine, tai šis žalsvumas tinka ir net labai biggrin.gif
Geriau įmeskite spalvą, kad būtų aiškiau kokį jūros mėlynumą turite omenyje biggrin.gif
Atsakyti