Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(egle.k.k @ 2008 09 09, 09:13)
Niu nežinau ar čia mano monitorius blogai suderintas, ar ką, bet aš kaip bežiūrėčiau  blink.gif man čia žalsva ir nei per kur ne žydra, na nebent Baltijos jūra jums žydra, tai tada ir čia žydra...
Na bet jeigu jums ta spalvytė patinka, tai manau, kaip pavadinsi taip nepagadinsi smile.gif

na, regos lauko isplesti negsaliu biggrin.gif realybeje ir interneto fotkese - niekada nebuna 100 proc tikslumo, bet cia jau vaizduotes reikalas kokia jura kokio zydrumo lotuliukas.gif

QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 09, 09:28)
Na jei čia turima omenyje ta spalvytė jūros mėlynumo kur užsienio kurortuose baseine, tai šis žalsvumas tinka ir net labai biggrin.gif
Geriau įmeskite spalvą, kad būtų aiškiau kokį jūros mėlynumą turite omenyje  biggrin.gif

daug paleciu skirtingai pavadina, bet net automobilistai sita spalva vadina "morskaja volna" (cia rusiskai lotuliukas.gif ).
gyvai ji siek tiek zydresne nei zalesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 09 08, 15:08)
na, ir pas mus jau prades greit name plyteles klijuoti  ax.gif  jau laukiu nesulaukiu, nes kaip atrodys mano isrinktos plyteles 1a tai as geri isivaizduoju, o va i musu 2a plyteles- vyro savjone - juros melynumo  ax.gif  nu niekaip nesugalvoju kaip visumoj atrodys  doh.gif  o koki glaista kazi reiktu deti tarp tokio zydru plyteliu

o kokia bus grindu plyteliu spalva?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 08, 16:19)
O kodel nepirksit?Mes tai toj puseJ kur siauresnis galas desim klozeta + Raguvos baldu spintele (potis 1m)su kriaukle ir vonia.Cia viskas desis prie vienos sienos.O priesais kriaukle,prie kitos sienos desiu skalbenke,tik dar nezinau kokia ..ar per virsu,ar per sona tik siauresne g.gif  va kaip viska zadu sutalpint mirksiukas.gif ir dar darysiu nisas virs klozeto ir vonios siauresniam gale..cia didziausia mano svajone lotuliukas.gif  wub.gif

o kaip atrodo nišos vonioje? g.gif Neįsivaizduoju, gal turit pavyzduką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 09 09, 09:49)
o kaip atrodo nišos vonioje?  g.gif  Neįsivaizduoju, gal turit pavyzduką  ax.gif

yra tema apie nišas, gal ten ką gero rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 09, 10:10)
yra tema apie nišas, gal ten ką gero rasit mirksiukas.gif

dėkui, einu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
o ar daug kas deda dabar praustves-bliudelius g.gif nu man labai grazu wub.gif kazi kur ju didziausias pasirinkimas Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 09, 09:28)
Na jei čia turima omenyje ta spalvytė jūros mėlynumo kur užsienio kurortuose baseine, tai šis žalsvumas tinka ir net labai biggrin.gif
Geriau įmeskite spalvą, kad būtų aiškiau kokį jūros mėlynumą turite omenyje  biggrin.gif

žydra jūra

na maždaug taip įsivaizduoju žydrą jūra smile.gif))
Nors naršydama radau ir jau anksčiau minėtą žalią, kuri vadinama žydros jūros spalva, tai kaip suprantu, čia toks bendras susitarimas egzistuoja, tai ne man tas spalvas pervadinti lotuliukas.gif
Bet rodos, jau priteršiau temą, ne į temą pasisakymais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k.k: 09 rugsėjo 2008 - 09:43
QUOTE(emrata @ 2008 09 09, 09:44)
o kokia bus grindu plyteliu spalva?

kai pirkom, tai atrode kad tokios tarsi pilkos, tamsios, bet kai jas ziuri dienos sviesoj- jos turi tokio zalumo atspalvi doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 09 09, 07:49)
o kaip atrodo nišos vonioje?  g.gif  Neįsivaizduoju, gal turit pavyzduką  ax.gif

cia siek tiek matosi dvi nedideles nisos smile.gif nors planavom daryti per visa sienos ilgi, bet del veidrodzio atsisakem tos idejos
http://www.public.fo...m/emrata/vonia/
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 09 09, 11:35)
kai pirkom, tai atrode kad tokios tarsi pilkos, tamsios, bet kai jas ziuri dienos sviesoj- jos turi tokio zalumo atspalvi  doh.gif
user posted image

Man jos pilksvai samanines... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 09, 11:55)
Man jos pilksvai samanines... g.gif

doh.gif nu vat butent kad jos tokios......keistos lotuliukas.gif
del to ir sakiau ,kad as neisivaizuoju kaip MB vonia atrodys lotuliukas.gif
as gi jau minejau,kad cia zydros vonios ideja- jo, mano pasirinkimas - beige ir mix'o i kita auksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 09 09, 13:08)
doh.gif  nu vat butent kad jos tokios......keistos  lotuliukas.gif
del to ir sakiau ,kad as neisivaizuoju kaip MB vonia atrodys  lotuliukas.gif
as gi jau minejau,kad cia zydros vonios ideja- jo, mano pasirinkimas - beige ir mix'o i kita auksta  ax.gif

O man regis TB vonia bus labai liuks, abi spalvos, bent jau kaip jos atrodo virtualiai turetu labai gerai suderet ax.gif thumbup.gif
Atsakyti