Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 22, 12:10)
Jei imsit gilesni bliuduka tikrai nesitaskys  thumbup.gif Mes irgi pasiklausinejom nuomoniu pas pazistamuosius toki imsim wub.gif

Aiskiukas,as ir taip sakau tik maniskis nori tos kriaukles su dideliais krastais atseit,kad nesitaskytu smile.gif v teks jam pamirst apie ja biggrin.gif bus bliudelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darnemamyte @ 2008 09 22, 13:30)
Aiskiukas,as ir taip sakau tik maniskis nori tos kriaukles su dideliais krastais atseit,kad nesitaskytu  smile.gif v teks jam pamirst apie ja  biggrin.gif  bus bliudelis  rolleyes.gif

Aš visada argumentuoju, kad valysiu vistiek aš, tai ir renkantis didesnis argumentas iš mano pusės turi būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 09 22, 12:55)
Taip, šis puslapis, buvau jį radusi, bet neradau kur spustelti, kad atverų langą, iš kurio programėlė siunčiasi.  Pagalvojasu- ne tas... Dabar Viską radau, ačiū Jums.  ax.gif

argalite papasakoti is kur ja siustis? landzioju landzioju - aprasymus pavyzdzius randu, o kad duotu ja parsisiusti - pisss smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 09 02, 17:32)
padekite surasti  ax.gif  Gal kuri kur nors matete kazka panasaus? Lyg ir esu kazkur maciusi, bet nepamenu ir neberandu kur  blush2.gif  Manau, musiskei voniai visai tiks.
http://www.argos.co....68UC426104T.jpg  http://www.argos.co....68UC417316T.jpg]

Siulyciau dar i Thomas Philipps uzsukti
Atsakyti
4u.gif labas visiems:) prasau pagalbos, kas zino, kaip reikia vonioje tas vietas kur nenorim kad butu plyteles -dazyti ir kad pavirsius butu tiks smelienes spalvos gruobletas lug zvyriuku padengtas ...hm...nezinau ar aiskiai...
Papildyta:
Zodziu gavau patarima, kad tas vietas kur nera kriaukles ar duso ar vonios, nebutinai galima klyjuot plyteles, yra spec.dazai, tinkantys vinios kambariui, bet as galvoju, kaip galima, ir ar kas jau dare, taip, kad sien butu nelygi, bet tokia gruobleta, lyg padengta zvyriuku ar smeliuku...
Papildyta:
...ir kaip atsiusiuti virtuves projektavimo programa , kai visai nemoku to daryti... blush2.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mesyte @ 2008 09 22, 14:50)
: yra spec.dazai, tinkantys vinios kambariui, bet as galvoju, kaip galima, ir ar kas jau dare, taip, kad sien butu nelygi, bet tokia gruobleta, lyg padengta zvyriuku ar smeliuku...

vadinasi strukturiniai dazai 4u.gif pas dazu pardavejus klausk. 'senukuose' buna ,man atrodo.
Atsakyti
Ieskau nete ideju busimai voniai name.

Sitas gal greiciau is serijos kaip neturetu buti g.gif Nors gal... skonio reikalas (kalbu apie spalvas)

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
tos violetines mozaikos visai grazios, tik gal pjaunasi su ruda spalva, kazkaip visai nesiziuri, be to piestas su PC variantas labai jau nenaturaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
patarkit kur kokybiškai ir nebrangiausiai pasidaryti vonios spintelėms kriaukles, ta prasme ištisinės su stalviršiu kad būtų, nžn iš ko jos gaminamos, keramikos ar akmens? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina_S @ 2008 09 19, 21:21)
Sitaip atrodo mano vonia.. Jusu teismui  4u.gif

http://public.fotki.com/Lina-S/vonia/

labai gerai išspęsta vieta virš skalbimo mašinos thumbup.gif tik va plytelės mano akiai tamsokos, nors čia gal ir apšvietimas kaltas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2008 09 23, 12:43)
Papildyta:
labai gerai išspęsta vieta virš skalbimo mašinos  thumbup.gif  tik va plytelės mano akiai tamsokos, nors čia gal ir apšvietimas kaltas wink.gif

o as ir praziopsojau Linos vonia doh.gif del skalbiankes visiskai pritariu, tikrai gerai apgalvota thumbup.gif del plyteliu tamsumo manau cia kaltas dar iki galo nepadarytas apsvietimas arba tiesiog foto kokybe smile.gif siaip visai neblogai ziurisi
Atsakyti
kaip manot, ar ne per auksta vonia, kurios aukstis 74 cm g.gif cia tokia kur ant grindu iskart statosi, ne ant kojeliu ax.gif susizavejau viena, bet suabejojau, ar bus patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 09 23, 14:23)
kaip manot, ar ne per auksta vonia, kurios aukstis 74 cm  g.gif  cia tokia kur ant grindu iskart statosi, ne ant kojeliu  ax.gif  susizavejau viena, bet suabejojau, ar bus patogu  g.gif

nemanau, kad per auksta, nebent butumet super mazi zmones smile.gif
Atsakyti