Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(driu @ 2008 09 23, 15:43)
labai gerai išspęsta vieta virš skalbimo mašinos  thumbup.gif  tik va plytelės mano akiai tamsokos, nors čia gal ir apšvietimas kaltas wink.gif

Lina_S - uzmeciau ir as aki i tamastos vonia smile.gif man patiko spalvos, tikrai labai gerai erdve virs skalbiankes isnaudota, tik man susidare toks ispudis kad vonioje truksta kazkur kazkokios spinteles, nes visur prikrauta visokiu reikmenu, gal cia toks momentas nufotkintaas, bet matosi kad vonios kambarys nera didelis, o tos visur sukrautos smutkes dar labiau ja smaugia. labai grazus praustuvas - bet velgi visur viskuo apdetas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai grazi vonia linaS, tik labai tamsoje fotkinta unsure.gif

musu jau arteja remontai...santechnikus turim, o va su plyteliu klijuotojais beda unsure.gif uzsiprase vieni 65 lt uz kvadrata ir dirbs savaite blink.gif ka ten tiek dirbt standartinio buto tulike ir vonioje g.gif

gal galit kas i az parasyti meistriuku kontaktus jei turit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 24, 08:56)
Sveikos,
labai grazi vonia linaS, tik labai tamsoje fotkinta  unsure.gif

musu jau arteja remontai...santechnikus turim, o va su plyteliu klijuotojais beda  unsure.gif uzsiprase vieni 65 lt uz kvadrata ir dirbs savaite  blink.gif ka ten tiek dirbt standartinio buto tulike ir vonioje  g.gif

gal galit kas i az parasyti meistriuku kontaktus jei turit  ax.gif

Tu manai kad savaite tai cia ilgai? g.gif Man gal jau trecia savaite eina,o pabaigos dar nesimato..aisku cia ir musu kalte kad taip ilgai ,nes tai to truksta tai ano,o uzsakius reikia ir palaukt kol atveza ,tai taip ir tempias doh.gif Man viso buto remonta padare per 1men.(2 kamb.ir virtuve)bet tada buvo konkreciai viskas supirkta.O va dabar tai ir kenciu tuos bardakus,gerai kad dar klozeta ir vonia nors laikinai pajunge,nebereikia pas kaimynus lakstyt blush2.gif O del kainos tai net nesitarem,bet itariu kad mazai nepasirodys,nes meistriukas auksarankis..gal pries puse metu ji uzsisakem ,o tik dabar eile atejo biggrin.gif
Atsakyti
savaite tai cia labai normalus laiko tarpas, patikekit manim, netgi maziausioj vonioj ar tualete darbo ne kiek nemaziau
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 13:20)
savaite tai cia labai normalus laiko tarpas, patikekit manim, netgi maziausioj vonioj ar tualete darbo ne kiek nemaziau

Na mums tikrai greičiau suklijavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 09 24, 11:52)
Na mums tikrai greičiau suklijavo  biggrin.gif

tai matyt pasiseke ant meistru biggrin.gif siaip tai nuo daug ko priklauso tas laikotarpis. gali buti ir nedidele vonia, bet va jeigu sugalvosiu ten kokiu nisu ar pan. pasidaryt tai jau iskart bus sugaistama ilgiau laiko, arba priklauso kokiom plytelem klijuojama. zodziu niuansu begalybe, bet va savaite pagal mane tai pats tas atrodo (lyginant su tuo kiek pas mus uztruko doh.gif )
Atsakyti
Tai va ir man darys nisas,ir siaip visokiu kampu-pjaustymu..nera taip kad paemei dezute ir isklijavai lotuliukas.gif O dar sienos nelygios -visur gipsas dedas...ir vonia vos vos italpino,nes ten jau viskas milimetru tikslumu turejo but ..maniau netilps doh.gif Meistriukas sake kad kuo patalpa mazesne ,tuo sunkiau dirbt g.gif
Dar norejau paklaust kur jus perkates veidrodzius ,ar uzsisakot?Domina Panevezyje..
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2008 09 19, 22:21)
Sitaip atrodo mano vonia.. Jusu teismui  4u.gif

http://public.fotki.com/Lina-S/vonia/

niu tikrai labai grazi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 24, 08:56)
Sveikos,
labai grazi vonia linaS, tik labai tamsoje fotkinta  unsure.gif

musu jau arteja remontai...santechnikus turim, o va su plyteliu klijuotojais beda  unsure.gif uzsiprase vieni 65 lt uz kvadrata ir dirbs savaite  blink.gif ka ten tiek dirbt standartinio buto tulike ir vonioje  g.gif

gal galit kas i az parasyti meistriuku kontaktus jei turit  ax.gif

65 lt daugoka sakyčiau, bent jau pas mus mieste rudeniop darbų mažėja ir meistrai pinga 4u.gif
Atsakyti
sveikos

pradedam ir mes remontus vonios.... smile.gif
tik niekaip neisirenku plyteliu....o dar baldai vonios kambariui... doh.gif
tai kas patinka kainos nepatinka ,o nesinori prikti kas nepatinka...

sakykit kokios firmos spinteles su kriauklem jus perkat g.gif as noriu dideles apie 80-100 cm kriaukles.

Atsakyti
Dėl spintelės galiu pasakyt, pas mus vonioj yra lietuvių gamybos, atrodo Riva. Tai po 2 mėnesių naudojimo išlūžo lankstukas, o su juo ir plokštė su pjuvenom doh.gif Ir naujas toj vietoj nebeprisitvirtina mad.gif Dabar reikia nemažai pastangų norint dureles atidaryti. Nežinau ar jos visos tokios, ar čia tik mums nepasisekė, bet dabar jau nebepirkčiau schmoll.gif
Įdomu ar yra kokia garantija tokiu atveju mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2008 09 19, 20:21)
Sitaip atrodo mano vonia.. Jusu teismui  4u.gif

http://public.fotki.com/Lina-S/vonia/

labai gražiai viskas padaryta. pas mus plytelės tokios pat, tik išdėstmas kitoks, grindys tamsios, o sienos sviesios. smile.gif
Atsakyti