Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(wanesa @ 2008 09 24, 20:04)
Dėl spintelės galiu pasakyt, pas mus vonioj yra lietuvių gamybos, atrodo Riva. Tai po 2 mėnesių naudojimo išlūžo lankstukas, o su juo ir plokštė su pjuvenom doh.gif Ir naujas toj vietoj nebeprisitvirtina  mad.gif Dabar reikia nemažai pastangų norint dureles atidaryti. Nežinau ar jos visos tokios, ar čia tik mums nepasisekė, bet dabar jau nebepirkčiau schmoll.gif
Įdomu ar yra kokia garantija tokiu atveju mad.gif

o nebandet kreiptis i firma? siaip jeigu padorus zmones, tai turetu i tai atsizvelgti
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 09 24, 14:41)
Tai va ir man darys nisas,ir siaip visokiu kampu-pjaustymu..nera taip kad paemei dezute ir isklijavai lotuliukas.gif O dar sienos nelygios -visur gipsas dedas...ir vonia vos vos italpino,nes ten jau viskas milimetru tikslumu turejo but ..maniau netilps doh.gif Meistriukas sake kad kuo patalpa mazesne ,tuo sunkiau dirbt g.gif
Dar norejau paklaust  kur jus perkates veidrodzius ,ar uzsisakot?Domina Panevezyje..

Mes veidrodžius pirkom Graveroje, Kerbedžio g., Panevėžyje, tikslesnį adresą pasižiūrėk jų internetiniame puslapyje, jie ten kokios nori formos ir dydžio išpjauna ir kainos geros, kiek žinau iš jų ir baldininkai perka smile.gif
Atsakyti
Lina_S labai graži vonia,tikrai man patiko taip skalbimo mašina įmontuota,labai vietos susitaupo thumbup.gif
O ir šuniukas labai gražus wub.gif prancūziukas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 25, 08:38)
Mes veidrodžius pirkom Graveroje, Kerbedžio g., Panevėžyje, tikslesnį adresą pasižiūrėk jų internetiniame puslapyje, jie ten kokios nori formos ir dydžio išpjauna ir kainos geros, kiek žinau iš jų ir baldininkai perka smile.gif

Aciu ,paziurejau ,jie ten ir kampiniu lentyneliu visai neblogu turi thumbup.gif Reiks gal apsilankyt pas juos...
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 09 25, 12:35)
Lina_S  labai graži vonia,tikrai man  patiko taip skalbimo mašina įmontuota,labai vietos susitaupo  thumbup.gif
O ir šuniukas labai gražus  wub.gif prancūziukas?  wub.gif

Dekui... Aha suniukas - prancuziukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 09 24, 23:04)
Dėl spintelės galiu pasakyt, pas mus vonioj yra lietuvių gamybos, atrodo Riva. Tai po 2 mėnesių naudojimo išlūžo lankstukas, o su juo ir plokštė su pjuvenom doh.gif Ir naujas toj vietoj nebeprisitvirtina  mad.gif Dabar reikia nemažai pastangų norint dureles atidaryti. Nežinau ar jos visos tokios, ar čia tik mums nepasisekė, bet dabar jau nebepirkčiau schmoll.gif
Įdomu ar yra kokia garantija tokiu atveju mad.gif

blink.gif oho ,nepasiseke ...
nes mes bute turejom Rivos spinteles ,tai per 3 metus laike...tikiuos ir toliau laikys...

o dabar is rivos toki komplekta nuziurejau

user posted image

tai galvoju kokios plyteles tiks ?jauciu kad tik balltoos ,na smeliavu dekoru kokiu ideti dar galeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2008 09 24, 08:56)

musu jau arteja remontai...santechnikus turim, o va su plyteliu klijuotojais beda  unsure.gif uzsiprase vieni 65 lt uz kvadrata ir dirbs savaite  blink.gif ka ten tiek dirbt standartinio buto tulike ir vonioje  g.gif

Manau normaliai uzsiprase. Savaite? Juokauji, gal nezinai kiek darbo ten, menesis maziausiai, jei nori, kad nors kiek kokybiskiau padarytu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 09 25, 19:18)
blink.gif oho ,nepasiseke ...
nes mes bute turejom Rivos spinteles ,tai per 3 metus laike...tikiuos ir toliau laikys...

o dabar is rivos toki komplekta nuziurejau 

tai galvoju kokios plyteles tiks ?jauciu kad tik balltoos ,na smeliavu dekoru kokiu ideti dar galeciau  smile.gif

mano suvokimu prie sitokiu spinteliu tinka kur kas daugiau spalvu nei balta ar smeline, juk nebutinai reikia visa vonio kambari suvienodinti smile.gif
Atsakyti
Ir aš sutinku su emrata, jei viskas taip šviesu bus, atrodys kaip ligoninėj, taip viskas steriliai doh.gif (aišku čia tik mano nuomonė) jei dėti baltas plyteles, tai tada daryčiau grindis tamsiai rudos spalvos, ir dekorus tamsiai rudus, kad kažkokie akcentai būtų vonioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2008 09 25, 21:09)
Dekui... Aha suniukas - prancuziukas  wub.gif

Mes ir tokį turim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 09 26, 09:22)
Mes ir tokį turim  wub.gif

Dar nepardavėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 26, 09:08)
mano suvokimu prie sitokiu spinteliu tinka kur kas daugiau spalvu nei balta ar smeline, juk nebutinai reikia visa vonio kambari suvienodinti smile.gif

QUOTE(NiekoSau @ 2008 09 26, 10:03)
Ir aš sutinku su emrata, jei viskas taip šviesu bus, atrodys kaip ligoninėj, taip viskas steriliai  doh.gif  (aišku čia tik mano nuomonė) jei dėti baltas plyteles, tai tada daryčiau grindis tamsiai rudos spalvos, ir dekorus tamsiai rudus, kad kažkokie akcentai būtų vonioje  ax.gif

oi aciu uz patarimus smile.gif nes zinokit baisiai esu pasimetus.... doh.gif nenoriu tamsios vonios nes ji tik 5.2 kv ir be lango...
labai norejua orandzines vonios ,bet dabar net nebezinau...sestadieni vaziuosim ieskoti plyteliu tai matysim ka isirinksiu smile.gif jei tik isirinksiu

gal dar kas kokiu minciu pametes bigsmile.gif butu lengviau apsispresti
Atsakyti