Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys:)

QUOTE(laimikė @ 2008 09 26, 09:00)
oi aciu uz patarimus smile.gif nes zinokit baisiai esu pasimetus.... doh.gif nenoriu tamsios vonios nes ji tik 5.2 kv ir be lango...
labai norejua orandzines vonios ,bet dabar net nebezinau...sestadieni vaziuosim ieskoti plyteliu tai matysim ka isirinksiu smile.gif jei tik isirinksiu
gal dar kas kokiu minciu pametes  bigsmile.gif butu lengviau apsispresti

oranzine spalva taip pat kuo puikiausiai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2008 09 26, 11:00)
oi aciu uz patarimus smile.gif nes zinokit baisiai esu pasimetus.... doh.gif nenoriu tamsios vonios nes ji tik 5.2 kv ir be lango...
labai norejua orandzines vonios ,bet dabar net nebezinau...sestadieni vaziuosim ieskoti plyteliu tai matysim ka isirinksiu smile.gif jei tik isirinksiu
gal dar kas kokiu minciu pametes  bigsmile.gif butu lengviau apsispresti

o man gražu šviesios vonios. Tada gali prisidėti ryškių rankšluoščių, džiovintų gėlių, jūros druskos ryškiuose talpose ir t.t. ir panašiai.
Be to, šviesios vonios man asocijuojasi su švara.

Nesakau, kad negražu ir tamsios, mačius įspudingų juodų vonių, bet tik pažiūrėti man gražu, sau asmeniškai daryčiau tik labai šviesią vinią
Atsakyti
Sveikutės,
mūsų vonia kartu su wc ir laaabai mažytė doh.gif Patarkite kokias plyteles geriau rinktis: matines ar blizgias? Turbūt tamsios dar labiau mažins patalpą g.gif ir kažin kokių grožybių įkomponuoti nelabai pavyks...
Visų jūsų vonios super thumbup.gif , kaip iš katalogų. Negi niekas neturit "kišeninės" vonios? Taip norėtųsi pasižiūrėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 09 26, 10:11)
Dar nepardavėt?  rolleyes.gif

Šiandien turi pasiimti.O sakykit ar geriau dušo kabina ar kampinė vonia bet ir nedidelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 09 26, 11:21)
Sveikutės,
mūsų vonia kartu su wc ir laaabai mažytė  doh.gif  Patarkite kokias plyteles geriau rinktis: matines ar blizgias? Turbūt tamsios dar labiau mažins patalpą  g.gif  ir kažin kokių grožybių įkomponuoti nelabai pavyks...
Visų jūsų vonios super  thumbup.gif , kaip iš katalogų. Negi niekas neturit "kišeninės" vonios? Taip norėtųsi pasižiūrėti  blush2.gif

Mūsų vonia nedidukė, plytelės pieno spalvos matinės. Aš už matines plyteles, nes valinėt ir blizgint tikrai nereikia daug thumbup.gif O labai tamsios plytelės turėtų mažinti patalpą, aš rinkčiausi tik šviesias, va grindis ir tamsesnes galima daryt rolleyes.gif

QUOTE(ligiukss @ 2008 09 26, 11:22)
O sakykit ar geriau dušo kabina ar kampinė vonia bet ir nedidelė? g.gif

Čia pagal kiekvieno poreikius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 26 rugsėjo 2008 - 10:32
QUOTE(ligiukss @ 2008 09 26, 11:22)
Šiandien turi pasiimti.O sakykit ar geriau dušo kabina ar kampinė vonia bet ir nedidelė? g.gif

Jei turit namuose vaiku ar šuniuką, tai gal geriau vonia nei dušas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 26, 11:36)

O kodėl dušas blogai, jei namie šuniukas? smile.gif nepajutau jokio blogio kol kas
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 09 26, 10:21)
Sveikutės,
mūsų vonia kartu su wc ir laaabai mažytė  doh.gif  Patarkite kokias plyteles geriau rinktis: matines ar blizgias? Turbūt tamsios dar labiau mažins patalpą  g.gif  ir kažin kokių grožybių įkomponuoti nelabai pavyks...
Visų jūsų vonios super  thumbup.gif , kaip iš katalogų. Negi niekas neturit "kišeninės" vonios? Taip norėtųsi pasižiūrėti  blush2.gif

Kisenines vonios neturiu biggrin.gif , bet jei mano tokia butu, rinkciausi sviesias blizgias plyteles su smulkaus rasto dekoriukais 4u.gif

QUOTE(ligiukss @ 2008 09 26, 10:22)

As statyciau kampine vonia su stiklo sienele, kad butu ir dusas kartu 4u.gif

Suniuka tai man smagiau vonioj maudyti biggrin.gif , bet gal cia nuo suniuko priklauso... manasis vandens nemyli, todel man patogiau vonioj, neislipa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 26, 11:36)

QUOTE(Nanda @ 2008 09 26, 11:53)
Kisenines vonios neturiu  biggrin.gif  , bet jei mano tokia butu, rinkciausi sviesias blizgias plyteles su smulkaus rasto dekoriukais  4u.gif
As statyciau kampine vonia su stiklo sienele, kad butu ir dusas kartu  4u.gif 

Suniuka tai man smagiau vonioj maudyti  biggrin.gif , bet gal cia nuo suniuko priklauso... manasis vandens nemyli, todel man patogiau vonioj, neislipa  lotuliukas.gif

Aš ir manau,kad vonia gerau tuo labiau ,kad mūsų Urtyte kaip žuvis sunku iš vandens išlaipinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 09 26, 10:55)
Aš ir manau,kad vonia gerau tuo labiau ,kad mūsų Urtyte kaip žuvis sunku iš vandens išlaipinti.  lotuliukas.gif

Isvada tokia, kad suniukams ir vaikams reikia vonios thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 09 26, 11:39)
O kodėl dušas blogai, jei namie šuniukas? smile.gif nepajutau jokio blogio kol kas

nesakiau, kad blogai mirksiukas.gif bet gal patogiau,o del vaiku tai ir mes nors nesimaudom vonioje imsim tik vonia, nes mazasis be galo megsta turkstis vonioje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 26, 12:36)

galima ir duso kabina gilia thumbup.gif user posted image

...bute turejom tai mano berniukas 8 metu ten tilpdavo isimaudyti..ir va name dabar tokia nusipirkome....

vonia pirtumem jei nors vienas megtumem guleti joje...o dabar abuy su vyru tai tik po dusu lendam smile.gif
Atsakyti