Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos

strijos gali atsirasti ir nuo svorio kaitos ir nuo hormonu(paauglysteje, nestumo metu). kai jos "sviezios" - neseniai atsiradusios su jomis galima dar veiksmingai kovoti. kai isisenejusios-pabalusios tai...nezinau ar ka galima padaryti.
del celiulito - sportuoti(ypac kruopsciai parenkant pratimus probleminems vietoms), sportuoti ir dar karta sportuoti. Masazuoti. Naudoti koki nors kremuka. Pvz., Dioro neblogas yra...
Atsakyti
QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 06, 15:19)
strijos gali atsirasti ir nuo svorio kaitos ir nuo hormonu(paauglysteje, nestumo metu). kai jos "sviezios" - neseniai atsiradusios su jomis galima dar veiksmingai kovoti.

o kaip? g.gif
Atsakyti
wizardry,

sviezios strijos, tai dar nepabalusios.
O kovoti - yra visokiu kremuku tai pirma(pvz., Clarins ir kt).
Antra - masazas.
Trecia - sportas(reikia pasitarti su treneriu).
Atsakyti
sveikos, su tomis tauremis tai zinokite atsargiai reikia, dariausi sau masazus namie su spec masazinemis tauremis ir po poros savaiciu ant slaunu pradejo maytis sutrukineje kapiliarai...issigandau ir nebemasazuoju, tik tie kapiliarai taip ir liko, idegus ne taip matosi smile.gif ir pati procedura tikrai skausminga..brr...dabar jau kelias savaites tepuosi nivea kremu ir man atrodo, kad padeda, ir be jokiu skausmu, malonumas 4u.gif
Atsakyti
Del celiulito tai rekia labai ziureti tai ka valgote ir reiktu sportuoti smile.gif
Atsakyti
Kovojant su strijomis svarbiausia kantrybe ir nuoseklumas!!! Kai kuriu striju ash ish vis atsikraciau, kitos tapo daug mazhiau pastebimos, ir rezultatas mane labai tenkina thumbup.gif
Taip kad sekmes visoms kovoje su strijomis ir celiulitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2008 11 07, 22:15)
sveikos, su tomis tauremis tai zinokite atsargiai reikia, dariausi sau masazus namie su spec masazinemis tauremis ir po poros savaiciu ant slaunu pradejo maytis sutrukineje kapiliarai...issigandau ir nebemasazuoju, tik tie kapiliarai taip ir liko, idegus ne taip matosi  smile.gif ir pati procedura tikrai skausminga..brr...dabar jau kelias savaites tepuosi nivea kremu ir man atrodo, kad padeda, ir be jokiu skausmu, malonumas  4u.gif

Jeigu kapiliarai sutrukineja, tai vakuumines proceduros negalimos.
Atsakyti
sveikos, man tai atsirado skriju ant krutines ir vidines slaunu puses verysad.gif
jezus, jauciuos kaip kokia visiska nevykele, kad taip nutiko, na ta prasme,kad laiku nesusigriebiau as verysad.gif
padekit prasau, na gal man cia del to, kad emiausi laikytis dietos, kuria dietologe skyre?
taip liudna man dabar....
mergina kuri rase apie mumujo kazkokias tabletes, tai cia turite omeny tas, kur vaistineje berots po 13 lt kainuoja?
tai cia jas reikia tirpinti kreme?
pasiulykite ka nors veiksmingo, prasau....
Atsakyti
QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 07, 12:12)
sviezios strijos, tai dar nepabalusios.

Nebutinai senos strijos baltos, kiekvienam skirtingai. Man jos niekada nebuvo nei melsvos, nei rausvos, visada baltos. O kai jos "paseno", tai nelabai besiskiria nuo odos spalvos bigsmile.gif
Siaubas, atsirado man jų paauglystėj ir kažkaip nekreipiau didelio dėmesio, nemaniau, kad čia toks blogis doh.gif Bet dabar jos pagaliau jau mažai pastebimos...
Atsakyti
sveikos.. as irgi prie jusu jungiuosi... labai noreciau suzinoti kokie kremai yra nuo celiulito..kad butu efektyvūs, nes oi kaip baisu.. smile.gif
Atsakyti
mano visas uzpakalis vien celiulitas, o esu gan jauna dar.. verysad.gif
Atsakyti
blush2.gif Klausimas gal truputi ne i tema, bet susirupinau, o kavos tirsciai vonios neuzkemsa? Kas ilgiau juos naudojote, ar nesusidurete su sia beda?
Atsakyti