Buvo cia visa tema apie tai, ja perkele i " drabuziai ir avalyne ", tema vadinasi berods " silikonines liemeneles unbra " ar kazkaip.......ten nuomoniu milijonas

o tuos silikoninius kauselius pirkai kur- miglej?
Aš čia ne į temą, bet visai protinga mintis - ten, "Skelbimuose", užsakinėt, o čia aptarinėt. Paskui ieškot nereikia...
Tai ta pati liemenėlė apie kurią jau labai daug diskutuota.Aš ją pirkau Gariūnų turguje už 60 Lt. parduotuvėje tokios pat 200Lt.
QUOTE(Žaneta-mama @ 2005 06 08, 07:15)
Tai ta pati liemenėlė apie kurią jau labai daug diskutuota.Aš ją pirkau Gariūnų turguje už 60 Lt. parduotuvėje tokios pat 200Lt.
skamba patraukliai, nei petneseliu nesimato...KAzin ar imanoma rast d krutinei? Ir ar jie tik prilaiko, ar ir pakelia, kad neatrodytu taip lyg be nieko.
man atrodo jie turi tik viena minusa- uzima nemazai vietos. taip juk i stalciu su kitais apatiniais neimesi, reikia dezutej laikyti

QUOTE(Stichija @ 2005 06 06, 12:56)
Buvo cia visa tema apie tai, ja perkele i " drabuziai ir avalyne ", tema vadinasi berods " silikonines liemeneles unbra " ar kazkaip.......ten nuomoniu milijonas 

nu nerandu aš tokios temos

Turiu ir as, bet uzsidejus buvau tik karta, nes nemoku uzsidet normaliai
tai va, vis neprisiruosiu ismokti

Mano nuomone, tai paskutinis š....... Pirkausi aš tokį daktą savo vestuvėms, nes usknelė buvo be petnešėlių ir norėjau, kad krūtinė būtų labiau pakelta. Realiai buvau užsidėjusi kokius 2 kartus iki vestuvių, nes reikėjo matuojantis suknelę. Po to buvo trečias kartas per vestuves. Nu ir ketvirtą dieną (antrą vestuvių dieną) jie jau visai nebesilaikė ir atlipo, tai gerai, kad nepameciau bešokdama
. Aš pirkau kažkokioje Akropolio apatinio trikotažo parduotuvėje ir mokėjau apie 100 lt.

Na tokiu neturejau, gal vertetu pabandyt
as tai turejau nusipirkus kazkokia vienkartine priklijuojama liemenele, kelis litus kainavo...
Kazkokia nesamone ten, kaip pleistrai tokie atseit pakelia krutine, ju ten viename pakelyje atrodo trys (tiksliai neprisimenu) tai dar kol prisiklijavau kokis du sugadinau
ir dar plius jokio efekto nuo ju, tai gerai, kad papigei kainavo, o tai gaila butu pinigu i bala ismestu

as tai turejau nusipirkus kazkokia vienkartine priklijuojama liemenele, kelis litus kainavo...

As sia vasara nusipirkau juos
pirkau akropoly mokejau 96lt. o ju buvo 3 poros...ir likau visia patenkinta
ir pakele ir truputi palaike, sokant nenukrito o ir neatrode kad buciau be liemeneles