Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoniniai priklijuojami krūtų kaušeliai

QUOTE(babouziuke @ 2006 01 08, 16:36)
Mano nuomone, tai paskutinis š....... Pirkausi aš tokį daktą savo vestuvėms, nes usknelė buvo be petnešėlių ir norėjau, kad krūtinė būtų labiau pakelta. Realiai buvau užsidėjusi kokius 2 kartus iki vestuvių, nes reikėjo matuojantis suknelę. Po to buvo trečias  kartas per vestuves. Nu ir ketvirtą dieną (antrą vestuvių dieną) jie jau visai nebesilaikė ir atlipo, tai gerai, kad nepameciau bešokdama  doh.gif . Aš pirkau kažkokioje Akropolio apatinio trikotažo parduotuvėje ir mokėjau apie 100 lt.

pazistama tai pamete per savo vestuves biggrin.gif
Atsakyti
Nepirkčiau tokio daikto. Geriau rinkčiausi liemenėlę be petnešėlių.
Atsakyti
Puikus daiktas,atbuvau su ja vestuvese,tai laikesi ideliai tiesiog. Manau, didelei krutinei gali ir netikti,nes jos neprilaikytu. Ir push-up kazkokio labai is silikonines liemeneles neverta tiketis. Labai patogu,ir reikia klijuoti laikantis ,,instrukciju" tada niekas nekris.
Atsakyti
Labas rytas, mamytes. Gal netycia kas zinote, kokiu liemeneles variantu galima isigyti, kad galeciau eiti su suknele, kuri turi gilia iskirpte nugaroje? Nes matosi uzsegimas man liemeneles, tai niekaip nesugalvoju kaip tai ishsprest schmoll.gif o krutine mano D dydzio, tai tie silikonai nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 05 31, 09:16)
Labas rytas, mamytes. Gal netycia kas zinote, kokiu liemeneles variantu galima isigyti, kad galeciau eiti su suknele, kuri turi gilia iskirpte nugaroje? Nes matosi uzsegimas man liemeneles, tai niekaip nesugalvoju kaip tai ishsprest  schmoll.gif  o krutine mano D dydzio, tai tie silikonai nelaiko  doh.gif

yra VS liemenėlė, kurios nugaros juostą galima "nuleisti" žemiau, ji taip įdomiai apsivynioja, hm... nuorodos nerandu, sunku nupasakoti doh.gif
bet įlįskit į VS temą, turėtų merginos padėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 31, 13:23)
yra VS liemenėlė, kurios nugaros juostą galima "nuleisti" žemiau, ji taip įdomiai apsivynioja, hm... nuorodos nerandu, sunku nupasakoti doh.gif
bet įlįskit į VS temą, turėtų merginos padėti smile.gif

Zinau matavaus tokia, apvyniojo mane,bet nelaike man visai tie kauseliai schmoll.gif bet einu dar tos temos paieskot,gal ka patars, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 08 09, 13:08)
Ar jus isbandet? Nes labai abejoju ar laikys D dydi :/

Taigi čia kažkokio šlamšto reklama doh.gif Per visas temas jau paskleidė
Atsakyti