Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoniniai priklijuojami krūtų kaušeliai

beje,yra tokios liemeles,kurios eina link liemes ir susikryziuoja,ir per kakla,o kadangi,pas tave yra kakliukas manau tiktu....
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 28, 21:38)
beje,yra tokios liemeles,kurios eina link liemes ir susikryziuoja,ir per kakla,o kadangi,pas tave yra kakliukas manau tiktu....

hmz... zinau apie ka sneki,bet ant liemens tikrai nesikryziuoja. buna kur pazeminta nugaros juosta siektiek,bet ne ant pacio juosmens. Be to,kad ir kaip kryziuotusi ant juosmens,sonai vistiek matytusi... Nu zodziu...man rods teks pirkt kazkuria,todel ir klausiu kuri geresne...pusiau medz ar silikonine...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 11 28, 22:45)
hmz... zinau apie ka sneki,bet ant liemens tikrai nesikryziuoja. buna kur pazeminta nugaros juosta siektiek,bet ne ant pacio juosmens. Be to,kad ir kaip kryziuotusi ant juosmens,sonai vistiek matytusi... Nu zodziu...man rods teks pirkt kazkuria,todel ir klausiu kuri geresne...pusiau medz ar silikonine...

maciau tikrai varianta kur nugaroj susikryziuoja o prieki susisega.na nezinau tikrai gal pabandyk....
beje,kazkada rode programa,apie kaip zvaigzdes taip gerai atrodo .ir buvo reportazas apie tai,jog papukai yra patempami buten silikonine kazkokia juostele,tarkim prikilijuojant juostele ties vieno papuko sonu einant po papuokais ir baigiant kitu papuku,ir taip sukeliama.bet manau tokio dalyko taip lengvai nenusipirksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 28, 21:51)
maciau tikrai varianta kur nugaroj susikryziuoja o prieki susisega.na nezinau tikrai gal pabandyk....
beje,kazkada rode programa,apie kaip zvaigzdes taip gerai atrodo .ir buvo reportazas apie tai,jog papukai yra patempami buten silikonine kazkokia juostele,tarkim prikilijuojant juostele ties vieno papuko sonu einant po papuokais ir baigiant kitu papuku,ir taip sukeliama.bet manau tokio dalyko taip lengvai nenusipirksi g.gif

Todel ir renkuosi is to,ka galima rast musu parduotuvese... tik kad lb brangu,o labai reikia.
Atsakyti

user posted image

turiu tokius tik kitos firmos smile.gif deduosi po liemenele kai noriu,kad krutine didesne ir grazesne atrodytu,o siaip viena karta pamirsau ir po duso visa isitepiau kremu paskui uzsidejau kauselius ir isejau i gimtadieni ..dar masinoj teko nusiimti,nes visai nesilaike taip ir likau be liemenes ir kauseliu doh.gif ,bet nieko tragedijos nebuvo uz tat dabar visada atsiminsiu,kad kunas turi butu sausas,o dar geriau papudruota
Atsakyti
graziai krutine atrodo thumbup.gif
Atsakyti
As turiu siuos kauselius jau dvejus. Esu patenkinta. Kadangi krutine maza, tai super pakelia. Viena problema - nuo prakaito buna kad atlimpa.
Vienus pirkau akropolio apatinio trikotazo parduotuvei, o kitus - visai neseniai - Thomas Philips parduotuvei. Isvaizda nesiskiria, o kaina 2.5 k. mazesne, tik petneseliu ner. blush2.gif
Atsakyti
as pirkausi savo vestuvems tuos kauselius, nes virsutine sukneles dalis buvo permatoma, is gipiuro, ir man labai liux buvo ax.gif , niekas neatlipo, viskas laikesi.
Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2007 03 14, 17:16)
as pirkausi savo vestuvems tuos kauselius, nes virsutine sukneles dalis buvo permatoma, is gipiuro, ir man labai liux buvo ax.gif , niekas neatlipo, viskas laikesi.

o kur pirkai juos?
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 03 14, 17:51)
As turiu siuos kauselius jau dvejus. Esu patenkinta. Kadangi krutine maza, tai super pakelia. Viena problema - nuo prakaito buna kad atlimpa.
Vienus pirkau akropolio apatinio trikotazo parduotuvei, o kitus - visai neseniai - Thomas Philips parduotuvei. Isvaizda nesiskiria, o kaina 2.5 k. mazesne, tik petneseliu ner. blush2.gif

tomas philips tos liemeneles normalios kokybes? g.gif
Atsakyti
as ir maciau pirkti ir galvoju kokiai ipatingai progai prie atviro drabuzio butu neblogai.Bet kazkaip atrodo baisu,kad jie kur neatliptu ir nenukristu g.gif
Atsakyti
sveikutes, nusipirkau ir as vakar tokius kauselius, akropoli apatinio trikotazo parduotuvej, kainavo ne tiek ir mazai 168 lt doh.gif , pirkau nes desiuos per vestuves, man salono savininke parekomendavo nusipirkti, nuomones dar tvirtos neturiu, nes krutine pas mane nemaza C dydzio tai kazkaip jie man nepakelia krutines taip kaip paprasta lemenele, jau net pradejau galvoti, gal ismeciau pinigus i bala, arba as dar nemoku ju normaliai uzsideti g.gif
Atsakyti