Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoniniai priklijuojami krūtų kaušeliai

Aš irgi vasarą nusipirkau - bet man nelabai.... schmoll.gif Nelabai man ten laikosi, gal ir dėl to, kad krūtinė nemaža ax.gif Prie vakarinės suknelės tai nieko atrodė, atlaikė, nepamečiau biggrin.gif Ir forma gražesnė buvo, nei kad be nieko...
O apie tas "pleistrines" tai parduotuvėj sakė, kad jos tik mažom krūtinėm gerai, nes jau kokią B nelabai išlaiko...
Atsakyti
QUOTE(Žaneta-mama @ 2005 06 08, 05:15)
Tai ta pati liemenėlė apie kurią jau labai daug diskutuota.Aš ją pirkau Gariūnų turguje už 60 Lt. parduotuvėje tokios pat 200Lt.

As pirkau parduotuveje uz 99Lt smile.gif Jos visos man atrodo panasiai apie 80-120Lt Leituvoje kainuoja. Anglijoje pastebejau brangiau - daugumoje parduotuviu kainuoja 40-60£. O visos pagamintos vienodai.

QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 08, 16:58)
skamba patraukliai, nei petneseliu nesimato...KAzin ar imanoma rast d krutinei? Ir ar jie tik prilaiko, ar ir pakelia, kad neatrodytu taip lyg be nieko.

Kai as pirkau, sake, kad turi B ir C dydzio krutims, bet gamina sake ir didesnes. Aisku, jos nelaikys taip kaip iprasta liemenele (na kad ir tai iprastai nuimk petneseles ir jau matysi, kad efektas nebe toks), bet atrodys tikrai naturaliau, ir nugaryte nuoga, ir petneseles nekyso, ir jautiesi kaip be liemeneles - tas silikonas tikrai labai panasus i naturalu krutines audini smile.gif

QUOTE(ngirl @ 2005 06 09, 10:03)
man atrodo jie turi tik viena minusa- uzima nemazai vietos. taip juk i stalciu su kitais apatiniais neimesi, reikia dezutej laikyti rolleyes.gif

Cia tai tikrai pritariu - jeigu apatiniams vieta ribota, tai liemenelei tenka glaustis spintos apacioje smile.gif

QUOTE(babouziuke @ 2006 01 08, 13:36)
Mano nuomone, tai paskutinis š....... Pirkausi aš tokį daktą savo vestuvėms, nes usknelė buvo be petnešėlių ir norėjau, kad krūtinė būtų labiau pakelta. Realiai buvau užsidėjusi kokius 2 kartus iki vestuvių, nes reikėjo matuojantis suknelę. Po to buvo trečias  kartas per vestuves. Nu ir ketvirtą dieną (antrą vestuvių dieną) jie jau visai nebesilaikė ir atlipo, tai gerai, kad nepameciau bešokdama  doh.gif . Aš pirkau kažkokioje Akropolio apatinio trikotažo parduotuvėje ir mokėjau apie 100 lt.

Atsiprasau babouziuke, o Tu ja plovei kaip nurodyta instrukcijose? Jeigu ne, tai nelabai stebiuosi - po sukneles korsazais krutys tikrai prakaituoja, o liemenele gi ne is moment kliju, dregme ja nesunkiai atlipdo rolleyes.gif
Atsakyti
Turejau ir as minetuosius pleistriukus uz kelis litus - tai tikrai, gerai kad nebrangus, nes gaila butu smile.gif man tai is kart atsiklijavo smile.gif
Atsakyti
As tai maciau ju pirkti Thomas Philips parduotuveje. Idomu ar jie ka ten laikytu ir kainuoja apie 30 Lt smile.gif
Atsakyti
skamba nelabai patikimai, bet reiks vistiek isbandyti 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atgaivinu temike,laaabai reikia jusu nuomoniu. Miglej ir kitoj apat. trikotazo parduotuvej man siule silikonine liemenele uz 75lt ir tokia kaip medziagine uz 119lt, irgi prisiklijuoja. Na taip,kainytes nemazos,bet as neissirenku, kuri geriau? ir kur garantija,kad sumokejus tokius pinigus,gausiu rezultata? Medziagines raso,kad uzsidet 1000 kartu. Silikonine yra sunkesne. Labai bijau ismest pinigus i bala...
Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 11 28, 22:03)
Atgaivinu temike,laaabai reikia jusu nuomoniu. Miglej ir kitoj apat. trikotazo parduotuvej man siule silikonine liemenele uz 75lt ir tokia kaip medziagine uz 119lt, irgi prisiklijuoja. Na taip,kainytes nemazos,bet as neissirenku, kuri geriau? ir kur garantija,kad sumokejus tokius pinigus,gausiu rezultata? Medziagines raso,kad uzsidet 1000 kartu. Silikonine yra sunkesne.  Labai bijau ismest pinigus i bala...
Aciu labai!  4u.gif

o bene neina buti su liemenele? kokia ten iskirpte ir kur?
na as nebandziau.bet man kazkaip atrodo nepatikima.na gal reiks kada pabandyt
Atsakyti
nesąmonė biggrin.gif
nebūkit naivios mirksiukas.gif
Atsakyti
solo,apibudink ruba prie kurio reikia tos liemeneles,padesim issisukt is padeties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 11 28, 21:15)
nesąmonė biggrin.gif
nebūkit naivios mirksiukas.gif

bandei ar taip manai? g.gif

Sygyta, mano krutine nors B dydzio,tai labaai negraziai speneliai kyso ir atrodau lenta,rimtai. Ir mama sake,kad nekaip atrodo...Taigi reikia kas pakeltu,suteiktu forma,padidintu. Tikrai isitikinau nekart,kad be liemeneles eit tikrai negraziai atrodo... O bliuskutes visos labai atvira nugara ir ju medziagike plona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 28 lapkričio 2006 - 21:21
na as be liemeneles jokiu palaidiniu irgi nesivelku,nes manau mano krutine per maza biggrin.gif ,nors MB amzinai tikina kad visai ir be liemeneles gerai atrodau.

na nezinau kokio tipo ten palaidines...kai man reikejo vilketi suknele gilia iskirpte nugaroje,tiesiog nusikirpau liemenle,ir prisisiuvau keliu mm plocio sniurelius is tokios pacios medziagos kaip ir suknele,ir tiesiog ta liemenele susirisau,ir tiesiog atrode,kad toks sukneles modelis...ta pati jau patariau kazkurioje temoje merginoms,kurios nenori detis liemenuko be sleikuciu,man asmeniskai tos silikonines slekutes atrodau baisiai,tai as geriau pasisiunu labai plonas petneseles is panasaus audinio kaip bliuskute ar suknele ir jau geriau eiciau atseit su dviem petneselem... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 28, 21:30)
na as be liemeneles jokiu palaidiniu irgi nesivelku,nes manau mano krutine per maza biggrin.gif ,nors MB amzinai tikina kad visai ir be liemeneles gerai atrodau.

na nezinau kokio tipo ten palaidines...kai man reikejo vilketi suknele gilia iskirpte nugaroje,tiesiog nusikirpau liemenle,ir prisisiuvau keliu mm plocio sniurelius is tokios pacios medziagos kaip ir suknele,ir tiesiog ta liemenele susirisau,ir tiesiog atrode,kad toks sukneles modelis...ta pati jau patariau kazkurioje temoje merginoms,kurios nenori detis liemenuko be sleikuciu,man asmeniskai tos silikonines slekutes atrodau baisiai,tai as geriau pasisiunu labai plonas petneseles is panasaus audinio kaip bliuskute ar suknele ir jau geriau eiciau atseit su dviem petneselem... biggrin.gif

Na matai,man mano nugaryte yra seksualiausia kuno vieta, todel jei tik pamatau bliuska visiskai nuoga nugara,tai out'as ax.gif smile.gif iskart imu taip sakant. Todel ir nenoriu jokiu sniurgaliu. Taip pat turejau liemenele su silikonine 2cm juostele per nugara...irgi nekaip ziurisi... doh.gif O mano bliuskutes modelis mazdaug toks (tik pvz be tos juostos per vidury...) na mazdaug supratai smile.gif ir kitos beveik panasios:)
http://www2.victoria...a...&rfnbr=2225
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 28 lapkričio 2006 - 21:39