QUOTE(Žaneta-mama @ 2005 06 08, 05:15)
Tai ta pati liemenėlė apie kurią jau labai daug diskutuota.Aš ją pirkau Gariūnų turguje už 60 Lt. parduotuvėje tokios pat 200Lt.
As pirkau parduotuveje uz 99Lt

Jos visos man atrodo panasiai apie 80-120Lt Leituvoje kainuoja. Anglijoje pastebejau brangiau - daugumoje parduotuviu kainuoja 40-60£. O visos pagamintos vienodai.
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 08, 16:58)
skamba patraukliai, nei petneseliu nesimato...KAzin ar imanoma rast d krutinei? Ir ar jie tik prilaiko, ar ir pakelia, kad neatrodytu taip lyg be nieko.
Kai as pirkau, sake, kad turi B ir C dydzio krutims, bet gamina sake ir didesnes. Aisku, jos nelaikys taip kaip iprasta liemenele (na kad ir tai iprastai nuimk petneseles ir jau matysi, kad efektas nebe toks), bet atrodys tikrai naturaliau, ir nugaryte nuoga, ir petneseles nekyso, ir jautiesi kaip be liemeneles - tas silikonas tikrai labai panasus i naturalu krutines audini
QUOTE(ngirl @ 2005 06 09, 10:03)
man atrodo jie turi tik viena minusa- uzima nemazai vietos. taip juk i stalciu su kitais apatiniais neimesi, reikia dezutej laikyti
Cia tai tikrai pritariu - jeigu apatiniams vieta ribota, tai liemenelei tenka glaustis spintos apacioje
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 08, 13:36)
Mano nuomone, tai paskutinis š....... Pirkausi aš tokį daktą savo vestuvėms, nes usknelė buvo be petnešėlių ir norėjau, kad krūtinė būtų labiau pakelta. Realiai buvau užsidėjusi kokius 2 kartus iki vestuvių, nes reikėjo matuojantis suknelę. Po to buvo trečias kartas per vestuves. Nu ir ketvirtą dieną (antrą vestuvių dieną) jie jau visai nebesilaikė ir atlipo, tai gerai, kad nepameciau bešokdama

. Aš pirkau kažkokioje Akropolio apatinio trikotažo parduotuvėje ir mokėjau apie 100 lt.
Atsiprasau babouziuke, o Tu ja plovei kaip nurodyta instrukcijose? Jeigu ne, tai nelabai stebiuosi - po sukneles korsazais krutys tikrai prakaituoja, o liemenele gi ne is moment kliju, dregme ja nesunkiai atlipdo