Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Greta_B @ 2009 05 27, 20:55)
Tik gaila, kad šiame jogos centre nevyksta užsiėmimai nėščiosioms, kadangi su vyru aplanuojam vaikelį, tai būtų aktualu žinoti ateičiai, kur galima nėščiosioms jogintis?
Kauno jogos studijoje tikrai yra užsiėmimai nėščiosioms. Tik nežinau, ar patiks...
Aš pati pakeičiau grupę, kadangi maniškė vasarai išsiskirstė, tai galiu pasakyti, kad likau ne itin patenkinta. Na gal todėl kad buvau įpratus vienaip, o dabar viskas kiek kitaip. Kitokia užsiėmimo eiga, kitur dedami akcentai. Bet dar galvoju, ar lankyt laikinai, ar geriau užsiimt savarankiškai namie.
O kaip tas Shanti jogos centras? Kas ten labiau akcentuojama, kokia užsiėmimų eiga? Ir kur jis randasi?

Papildyta:
Nu va tik dabar pagalvojau, ar tu iš Kauno biggrin.gif Ko gero, ne.
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 05 28, 08:46)
Kauno jogos studijoje tikrai yra užsiėmimai nėščiosioms. Tik nežinau, ar patiks...
Aš pati pakeičiau grupę, kadangi maniškė vasarai išsiskirstė, tai galiu pasakyti, kad likau ne itin patenkinta. Na gal todėl kad buvau įpratus vienaip, o dabar viskas kiek kitaip. Kitokia užsiėmimo eiga, kitur dedami akcentai.  Bet dar galvoju, ar lankyt laikinai, ar geriau užsiimt savarankiškai namie.
O kaip tas Shanti jogos centras? Kas ten labiau akcentuojama, kokia užsiėmimų eiga? Ir kur jis randasi?

Papildyta:
Nu va tik dabar pagalvojau, ar tu iš Kauno biggrin.gif Ko gero, ne.

Labas,

Nea, aš iš Vilniaus smile.gif Shanti jogos centras randasi Vilniuje, Kalvarijų 1. Užsiėmimai prasideda nuo kvėpavimo pratimų, tada asanos ir galutinis atsipalaidavimas. Taip pat vyksta meditacijos, tik niekaip neprisiruošiu vaikščioti, vis laiko pristinga unsure.gif Na, man po pradinukų grupės perėjus i pažengusius, reikėjo laiko priprasti prie skirtingų mokytojų, pradžioje nelabai patiko, nes kiekvienas mokytojas veda pagal save, kai kurie intensyviau, kai kurie lėčiau. Bet po kurio laiko pripranti ir išmoksti pajausti ir prisiderinti prie kiekvieno energijos, tai dabar viskas super rolleyes.gif Na kaip sako mano pirmoji jogos mokytoja: "jei esi tikras jogas, turi būti nesvarbu kas veda pamoką, nes dirbi su savimi" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_B @ 2009 05 28, 10:45)
Na kaip sako mano pirmoji jogos mokytoja: "jei esi tikras jogas, turi būti nesvarbu kas veda pamoką, nes dirbi su savimi" smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,

lankau Joga apie pora meteliu. Tai tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi. Beje, labai priklauso, ar patinka instruktorius bei treniruotes tempas ir atmosfera bendra.
Atsakyti
QUOTE(rittulis @ 2009 06 05, 20:44)
Labas,

lankau Joga apie pora meteliu. Tai tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi. Beje, labai priklauso, ar patinka instruktorius bei treniruotes tempas ir atmosfera bendra.

Tikrai drinks_cheers.gif nuo instruktoriaus daug priklauso 4u.gif Pati dirbu jogos instruktore ir man kartą teko perimti kitos instruktorės grupę, nes ji pakeitė darbą. Iš pradžių dalis grupės į mane žiūrėjo nepatikliai ( matyt dėl mano amžiaus, šeimyninės padėties ir gyvenimo būdo 4u.gif ), keli žmonės išėjo, o kiti apsiprato ir buvo thumbup.gif atėjo naujų žmogiukų. Po to, prieš pat antro vaikučio gimimą nustojau vesti užsiėmimus ir visą grupę teko perleist kitai instruktorei. Dabar taip jų pasiilgstu ax.gif o jie sako, kad manęs irgi biggrin.gif
Be to, aš jogą lankau ir pati thumbup.gif Man tai vienas nuostabiausių atradimų gyvenime. Įdomesnės veiklos manau, kad net neįmanoma sugalvoti, nes čia viskas viename: filosofija, mokslas, sportas, gyvenimo būdas... niekada neatsibosta, nes viso gyvenimo tikrai neužteks, kad viską išmoktum. O pati jogą pradėjau lankyti dėl laikysenos problemų. Man tuo metu tebuvo 16 metų, o laikysena nuo vienos sporto šakos buvo kraupi verysad.gif Keliai buvo pasukti į vidų, kūprinausi doh.gif tiesą sakant nesitikėjau, kad man kas nors gali padėt. O padėjo joga + lengvoji atletika thumbup.gif Tačiau reikėjo kantriai du metus dirbti. Dabar jau pačiai neįtikėtina atrodo, kad kažkada turėjau tokių rūpesčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 07 birželio 2009 - 08:14
jau labai seniai galvoju apie joga, noreciau pradeti lankyti, palandziojau po tema, bet vis negaliu apsispresti, bet tai laikas netinka (man geriausia butu apie 18-19 val), tai vieta. Gal dar kazkas galite kazka rekomenduoti? Buciau labai dekinga. Domintu tiesiog joga, be jokiu religiniu prieskoniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokiam mieste domina? Aš lankiau Vilniuje, Žemaitės gatvėje Narayna jogos mokykloje. Pamokos vykdavo du kartus per savaitę nuo 18.15 val.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 06 08, 23:04)
O kokiam mieste domina? Aš lankiau Vilniuje, Žemaitės gatvėje Narayna jogos mokykloje. Pamokos vykdavo du kartus per savaitę nuo 18.15 val.

Kurioje čia vietoje. g.gif Man būtų labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2009 06 08, 20:45)
Domintu tiesiog joga, be jokiu religiniu prieskoniu. mirksiukas.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 06 09, 09:31)

jeigu tai yra JOGA, tai ji ir yra be religiniu prieskoniu. Kai pradedi praktikuoti, pati pasauleziura nera keiciama, ji tiesiog issiplecia savaime. O jei zmogus yra nepasiruoses , geriau eiti i kitokias mankstas, kur dirbama vien tik su kunu. Kaip visur teigiama, tai joga tai kuno, proto ir dvasios vienybe ir i ja turi eiti zmones tam pasiruose, o ne del mados ir pan.
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2009 06 09, 11:06)
jeigu tai yra JOGA, tai ji ir yra be religiniu prieskoniu. Kai pradedi praktikuoti, pati pasauleziura nera keiciama, ji tiesiog issiplecia savaime. O jei zmogus yra nepasiruoses , geriau eiti i kitokias mankstas, kur dirbama vien tik su kunu. Kaip visur teigiama, tai joga tai kuno, proto ir dvasios vienybe ir i ja turi eiti zmones tam pasiruose, o ne del mados ir pan.

ieskau jogos uzsiemimu Vilniuje. Del pasauleziuros ir kuno, proto ir dvasios vienybes sutinku, tiesiog nenoriu jokiu murmesiu, maldu ir lankstymosi pries altorelius ir pan. Gal tiesiog ne visai teisingu atsiliepimu girdejau blink.gif
manau, kai pradesiu lankyt, tai pati savo nuomone ir susidarysiu. O joga tikrai ne del mados susidomejau, jau gal 10 metu vis noriu lankyt, bet dabar jau turbut tikrai atejo laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2009 06 09, 14:57)
ieskau jogos uzsiemimu Vilniuje. Del pasauleziuros ir kuno, proto ir dvasios vienybes sutinku, tiesiog nenoriu jokiu murmesiu, maldu ir lankstymosi pries altorelius ir pan. Gal tiesiog ne visai teisingu atsiliepimu girdejau  blink.gif
manau, kai pradesiu lankyt, tai pati savo nuomone ir susidarysiu. O joga tikrai ne del mados susidomejau, jau gal 10 metu vis noriu lankyt, bet dabar jau turbut tikrai atejo laikas  thumbup.gif

As lankau joga Antakalnyje prie karo akademijos, labai patenkinta thumbup.gif Uzsiemimai 2 kartus per savaite vakare. Mamamia vadinasi.
Dar girdejau daug geru atsiliepimu apie Satrivi (kazkaip taip vadinasi blush2.gif ) senamiestyje.
Jokiu maldu! lotuliukas.gif
Atsakyti