Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

Baltanosi, dėkui 4u.gif Viskas, ką pasakei, man suprantama, nes paskaičiau aš jų forumą, kai kur atsiliepimus, nu gal ne, jaučiu susilaikysiu nuo šių studijų 4u.gif
Vakar buvau pas Lilį Kauno jogos studijoje nemokamame užsiėmime, nors ten Sigita pagrinde viską vedė. Labai patiko. Tad panašu, kad bandysiu ir aš į terapinę grupę pas Lilį eiti.
Atsakyti
Lili dirba Dujotieko g. "pilaitėje" thumbup.gif
Atsakyti
gal žinot ar yra Kaune kas veda rytines jogos treniruotes, nuo 8-9 val?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crembriule: 22 lapkričio 2009 - 17:18
QUOTE(Gemini @ 2009 11 22, 08:50)
Baltanosi, dėkui  4u.gif Viskas, ką pasakei, man suprantama, nes paskaičiau aš jų forumą, kai kur atsiliepimus, nu gal ne, jaučiu susilaikysiu nuo šių studijų  4u.gif
Vakar buvau pas Lilį Kauno jogos studijoje nemokamame užsiėmime, nors ten Sigita pagrinde viską vedė. Labai patiko. Tad panašu, kad bandysiu ir aš į terapinę grupę pas Lilį eiti.

o kuriom dienom ir valandom ji veda? man labai tiktu dujotekio g. drinks_cheers.gif o kada cia tie nemokami uzsiemimai vyksta? ir as prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 22, 18:39)
o kuriom dienom ir valandom ji veda? man labai tiktu dujotekio g.  drinks_cheers.gif o kada cia tie nemokami uzsiemimai vyksta? ir as prisijungciau

http://www.kjs.lt/in...t...3&Itemid=51

Ir ten pat kairėj yra tvarkaraščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2009 11 21, 18:40)
Planuoju pradeti lankyti joga, ar nepakenks, jeigu pastosiu?

Labas,

Na as lankiau joga daugiau nei metus ir kai pastojau, nežinojau, kad laukiuosi, tai kokį mėnesį dar lankiau besilaukdama... Taip, asanas ne visas galima daryti, kai laukiesi. Kiek žinau, negalima ant galvos stovėt, žvakės daryt (negalima aukštai kojų iškėlus laikyti) ir pan. Nors yra kurios stovi ir sako, kad nekenkia, bet aš nenorėjau rizikuoti. Na, kol nežinojau, tai stovėjau ant galvos ir visas asanas dariau ir nieko smile.gif Bet kai tik sužinojau, tai nusprendžiau padaryti pertraukėlę... Dėl visa ko. Vyksta nėščiųjų užsiėmimai, bet kažkaip galvoju neisiu, plius gripas siaučia, ir kai kur daro asanas visas kaip ir nesilaukiant, čia matyt reikia žinot ar mokytojai žino ką galima daryt ko ne... Tai matyt lauksiu ir jau kai lelius bus, grįšiu į jogą.
Atsakyti
o gal kas nors pas Igna lankote is kjs? man jo laikas labiausiai tinka
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 11 23, 10:17)
o gal kas nors pas Igna lankote is kjs? man jo laikas labiausiai tinka

As prie tokiu besiblaskanciu ax.gif - metus lankiau pas Inga rytineje grupeje, nelabai patiko, daug komercijos, mazai demesio naujokui, brangoka. Dar anksciau t.p. lankiau Respublikine Jogos mokykla, bet suprast, kad tai sekta, uzteko po antrojo penkiadienio vieno grupinio uzsiemimo su senais mokyklos nariais, to nemoku net aprasyt, bet man buvo klaiku blink.gif Plius labai nepatiko, kad neturi nuosavu patalpu, uzsiemimai vakarais darzeliuose, nesvarus kilimeliai schmoll.gif
Dabar su didziuliu malonumu lankau Silainiuose Prana studija, super viskas - nuo instruktoriu, jaukiu saliu iki labai geros kainos - 150Lt/men., galima eiti 5 kart/savaite. Pirmad. ir treciadieni yra ir rytines grupes. Kas menesi organizuojami pradedanciuju kursai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 23 lapkričio 2009 - 20:49
QUOTE(kavenska @ 2009 11 23, 20:45)
As prie tokiu besiblaskanciu  ax.gif - metus lankiau pas Inga rytineje grupeje, nelabai patiko, daug komercijos, mazai demesio naujokui. Dar anksciau t.p. lankiau Respublikine Jogos mokykla, bet suprast, kad tai sekta, uzteko po antrojo penkiadienio vieno grupinio uzsiemimo su senais mokyklos nariais, to nemoku net aprasyt, bet man buvo klaiku blink.gif
Dabar su didziuliu malonumu lankau Silainiuose Prana studija, super viskas - nuo instruktoriu, jaukiu saliu iki labai geros kainos - 150Lt/men. Pirmad. ir treciadieni yra  ir rytines grupes. Kas menesi organizuojami pradedanciuju kursai thumbup.gif

g.gif O man labai Ingą gyrė. Tik pas ją labai didelės grupės, tad dėl to susilaikiau, ir Dujjotiekio man patogiau, nei Seinų. Be to, kažkaip norėjosi mažesnio intensyvumo.
O kur ta Prana? Žiemgalių g.? Mokytojai tai mano akimis tie patys, kurie ir jogaom.lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 23 lapkričio 2009 - 20:51
QUOTE(Gemini @ 2009 11 23, 20:49)
g.gif O man labai Ingą gyrė. Tik pas ją labai didelės grupės, tad dėl to susilaikiau, ir Dujjotiekio man patogiau, nei Seinų. Be to, kažkaip norėjosi mažesnio intensyvumo.
O kur ta Prana? Žiemgalių g.?

Ir man labai ja gyre, todel ir lankiau, bet... ax.gif Bet cia gal tik man taip, pilna zmoniu daug metu pas ja lankanciu ir labai patenkintu 4u.gif
Taip, Prana studija Zemgaliu g-veje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 23 lapkričio 2009 - 20:53
QUOTE(kavenska @ 2009 11 23, 20:52)
Ir man labai ja gyre, todel ir lankiau, bet... ax.gif Bet cia gal tik man taip, pilna zmoniu daug metu pas ja lankanciu ir labai patenkintu 4u.gif
Taip, Prana studija Zemgaliu g-veje.

Tai manau, kad kiekvienas turi atsirinkti. Man Lili kaip dirbančia su problematiškais (dėl stuburo) rekomendavo, tad pasirinkau, ir kažkodėl iš karto link jos linkau. Na bet jei nepatiks, bandysiu dar variantų, žiūriu, kad sočiai jų Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 23 lapkričio 2009 - 20:55
drinks_cheers.gif
Atsakyti