Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(Neldag @ 2009 12 28, 22:59)
Ieskau Vilniuje. Mane domintu ir pilates. Butu gerai email, ar kokia nors kita kontaktine informacija. Beje, kiek kartu uztektu pradedanciajai uzsiimti joga per savaite, per menesi? pvz. 4 kartai per menesi ne per mazai?

Dėl pilates - pilatesas@gmail.com
Man atrodo, kad 4 kartai per mėn. - mažoka. Reikėtų bent 2-3 kartus per savaitę. Bent kelis mėnesius palanku ir pramokus, galima juk užsiimti namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ziurineju jogos uzsiemimus, bet kainos uzsiemimu 200 blink.gif gal zinot ir patartumet kokius pigesnius Vilniuje jogos uzsiemimus.
Atsakyti
Aš vėl jogos temoj nerimstu blush2.gif Jau mėnuo kaip lankau, liko du kartai, bet šį rytą pamačiau du brukšniukus wub.gif Tai va nežinau dabar, ar eiti tuos kartus... Kažkur skaičiau, kad tik kai kurių asanų negalima daryti, pvz., rato, nes tuomet spaudi pilvą. Bet kol žirniukas yra aguonos dydžio, gal nelabai ir asanos ant pilvo pakenktų? Ką manot? rolleyes.gif
Atsakyti
Literatūroje rašo, kad kai kurių asanų netgi mėnesinių metu negalima daryti. Iš viso labai su moters ciklu susiję ir dar visa krūva kontrindikacijų. Realybėje niekas nesidomi nei tavo mmm ciklu, nei med.pažymos reikalauja biggrin.gif . Dėl nėštumo knygoje "Joga moterims" rašo, kad tik su instruktoriaus priežiūra, pageidautina spec.grupėje, ypač atsargiai pirmus 3 mėnesius, bendrą programą reikia mesti. Tad jei instruktorius geras, patyręs, verta su juo pašnekėti. Aš turbūt susilaikyčiau, bet mano nėštumas buvo iš komplikuotų, tad dabar būčiau bailė biggrin.gif Tad klausyk savo širdies 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2010 01 16, 13:35)
Aš vėl jogos temoj nerimstu blush2.gif Jau mėnuo kaip lankau, liko du kartai, bet šį rytą pamačiau du brukšniukus wub.gif Tai va nežinau dabar, ar eiti tuos kartus... Kažkur skaičiau, kad tik kai kurių asanų negalima daryti, pvz., rato, nes tuomet spaudi pilvą. Bet kol žirniukas yra aguonos dydžio, gal nelabai ir asanos ant pilvo pakenktų? Ką manot? rolleyes.gif

man ir taip buvo, buvo like keli kartai, kai suzinojau kad laukiuosi antro vaikelio blush2.gif kadangi pirmas nestumas buvo komplikuotas, nuejusi iskart pasakiau jogos mokytojui, tai jis uzsiemimu metu pasakydavo ka man daryti, o ko nedaryti. pasibaigus tiems kartams, norejau toliau lankyti, taciau mokytojas pasake kad geriau butu palaukti, kadangi del pirmo sunkaus nestumo bijo rizikuoti. tai va taip ir baigesi ta mano joga biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Taip, pastojus kai kurių asanų negalima daryt. Aš pati lankiau jogą daugiau nei metus, o kai sužinojau, kad laukiuosi, nusprendžiau padaryti pertrauką. Šiaip konsultavausi ir su savo gydytoja, tai pirmus tris mėnesius patarė arba sumažinti krūvį ir lankyti su nėščiųjų grupe, arba pailsėti. Kadangi žirniukas nėra įsitvirtinęs, tai gal geriau nerizikuoti? Nes po trijų mėnesių būna susiformavus placenta ir persileidimo tikimybė sumažėjus, tai manau tada tikrai su nėščiųjų grupe galima lankyti. Na, bet pati nusprendžiau ramiai išlaukti stebuklėlio, o tada grįžti į jogą. Čia dar priklauso kaip pati jautiesi, bet pirmus tris mėnesius geriau pailsėk kol praeis sudėtingiausias laikas ir vaikiukas įsitvirtins savo naujuose namuose wink.gif

QUOTE(minha @ 2010 01 05, 13:27)
sveikutes, ziurineju jogos uzsiemimus, bet kainos uzsiemimu 200  blink.gif  gal zinot ir patartumet kokius pigesnius Vilniuje jogos uzsiemimus.

Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif Aš irgi jau manau, kad geriau ramiai pirmus tris mėnesius pabūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau pasiteirauti ar yra kas lanke uzsiemimus Kaune "Sviesos rumuose"? Ir dar pas instruktore Edita Jakubcionyte?
Si antradini bus nemokamas uzsiemimas...
http://www.kjs.lt/in...t...view&id=608
Gal verta butu nueiti, tureciau ka palyginti su savo dabartiniais jogos uzsiemimais blush2.gif
Atsakyti
Atsidarė naujas jogos centras, Šiaurės miestelyje, tai jie pirmadieniais daro atvirų durų dienas. Ten gali nemokamai nueiti. Jie vadinasi www.srisriyoga.lt. Jie dirba tik pora savaičių, bet aš buvau, visai patiko.
Atsakyti
Sveikos, girdėjau atsidarė Vilniuje, Šiaurės miestelyje, naujas jogos centras. Gal kas buvote? Jų svetainė www.srisriyoga.lt, rašo, kad pirmadienį būna nemokamas užsiėmimas. Kaip ten yra?
Atsakyti
Laba diena,

Labai atsiprašau jei pasikartosiu (nes neturiu laiko peržiūrėt visą temą), bet gal kuri girdėjote ką nors apie PranaJoga centrą Kaune, Baltų pr.

Arba gal kas galite rekomenduoti ką nors Kaune, Šilainiuose?

ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti