labas visoms
norejau paklausti ar visos joga sportuojat sporto klube su jogos mokytojais ar darot kas nors ir namuose is video?

QUOTE(hecate @ 2010 05 04, 19:27)
labas visoms
norejau paklausti ar visos joga sportuojat sporto klube su jogos mokytojais ar darot kas nors ir namuose is video?

Aš darau namuose iš video. na nežinau, man atrodo,kad viską pagal nurodymus teisingai, iš tikrųjų gal kaip kitaip

Labas,
Kol nesilaukiau lankiau jogą Shanti centre. Labai patiko. Šiaip geriausia pradinį lygį baigti, kad išmoktum teisingai asanas daryti, o paskui gali ir namie praktikuoti. Nes video tau nepasakys ką blogai darai ir nepataisys, o tai gali atsiliepti sveikatai... Neteisingai daroma asana gali pakenkti.
Kol nesilaukiau lankiau jogą Shanti centre. Labai patiko. Šiaip geriausia pradinį lygį baigti, kad išmoktum teisingai asanas daryti, o paskui gali ir namie praktikuoti. Nes video tau nepasakys ką blogai darai ir nepataisys, o tai gali atsiliepti sveikatai... Neteisingai daroma asana gali pakenkti.
QUOTE(hecate @ 2010 05 04, 19:27)
labas visoms

Aš lankau ir kaupiuosi namuose pradėti. Baisu man, kad ką netinkamai padarysiu, ir veidrodžių per mažai, kad viską matyti gerai iš visų pusių
Svajoju apie vasaros rytus su kilimėliu terasoj
Greičiau atšiltų

Svajoju apie vasaros rytus su kilimėliu terasoj

QUOTE(hecate @ 2010 05 04, 18:27)
labas visoms

as palankiau pas fantastine

Ir as noriu i joga. Darbe itampa, namie itampa, jauciu stogas tuoj nuvaziuos.
Reikia gyvenime kazko naujo. KJS internetiniam puslapy radau skelbima, kad jogos uzsiemimai vyksta Kaune Gandriuko darzelyje pas instruktore Rasa. gal kuri mamyte ten lankosi (-ėsi). Buciau dekinga jei pasidalintu ispudziais.
Gal kas lanke jogos uzsiemimus Šiaures sporto klube? Kaip ten?

QUOTE(medlina @ 2010 05 13, 12:36)
Reikia gyvenime kazko naujo. KJS internetiniam puslapy radau skelbima, kad jogos uzsiemimai vyksta Kaune Gandriuko darzelyje pas instruktore Rasa. gal kuri mamyte ten lankosi (-ėsi). Buciau dekinga jei pasidalintu ispudziais.
Aš buvau Gandriuke, viename užsiėmime. Nežinau.. Man nepatiko.. Gal, kad prieš ilgokai buvau lankiusi pas kitą mokytoją Hermyje 

O nepatiko tokie dalykai:
1) tą dieną jautėsi kažkokia įtampa/skubėjimas. Instruktorė vėlavo..
2) paskui, ten labai mažai kalbama ir aiškinama, turi tiesiog sekt ir daryt (vėl gi tai tik mano subjektyvi nuomonė, nes jau turiu su kuo lyginti). Aiškinimas ir taisymas, mano nuomone, yra labai svarbu pradedančiam.
3) skyrėsi ir užsiėmimo eiga, bet čia jau turbūt kiekvienoje mokykloje ji kitokia

4) Ir dar jaučiau tokį šaltumą tarp dalyvavusių. T.y. jokio ryšio tarp dalyvaujančių ir mokytojos. Bet vėlgi aš buvau tik viename užsiėmime.
Linkiu sėkmės

QUOTE(medlina @ 2010 05 13, 12:36)

Aš baltuose lankau, bet net trenerės vardo nežinau

QUOTE(laurytux @ 2010 05 09, 13:16)
as palankiau pas fantastine
moteri, labai jaukioje mokykloje o dabar jau praktikuoju namie
nors, tiesa sakant, pasiilgstu kartais tos kompanijos ir atmosferos

Gal galite pasakyti, kur lankote joga konkreciai?
Aciu

Ar matėt?
http://joga.365.lt/
Taip sudalyvaut norėčiau, bet nėra su kuo
Maniškis nei už ką nevažiuos, o draugė nė viena jogos nemėgsta

QUOTE(Cinside @ 2010 05 16, 20:48)
Ar matėt?
Maniškis nei už ką nevažiuos, o draugė nė viena jogos nemėgsta