Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

Sveikos mergaites,kur kaune lankot Joga? g.gif taip norisi atsipalaiduoti nuo seimos blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
Gal kas nors girdejo apie joga Panevezy, labai domintu
Atsakyti
Sveiki, Panevėžyje yra tokia Dina. Ji turėtų viską žinoti apie jogą ir kas su tuo susiję. Dina: 867101884.
Atsakyti
QUOTE(vandrija @ 2010 06 10, 11:10)
Sveiki, Panevėžyje yra tokia Dina. Ji turėtų viską žinoti apie jogą ir kas su tuo susiję. Dina: 867101884.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal zinote ar vyksta kur joga Palangoje pvz papludimyje rytais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 06 19, 14:59)
Sveikos,gal zinote ar vyksta kur joga Palangoje pvz papludimyje rytais?  blush2.gif

visa informacija čia
Atsakyti
Panevezyje yra RJM, bet naujos grupes bus tik nuo rugsejo men. mirksiukas.gif
www.lev.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ide: 19 birželio 2010 - 17:05
Merginos, o gal kas su manim pakaitini abonimenta menesiukui noretu isigyti stimulus klubelyje?
Gal kam diena super tinka ar vakarais susiderintume. Ten bus negalima tik i tuos pat uzsiemimus kartu eiti. Bet uztat pigiau 4u.gif
Atsakyti
RJM sekta galit nesivargint ten eit smile.gif O jai nueisit bukit pasiruosusios lenktis "pusdieviui". Ten darbo su savim nera, tik"RJM" sektos virsunes problemu sprendimas smile.gif Tad bukit atsargios
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 07 08, 15:23)
RJM sekta galit nesivargint ten eit smile.gif O jai nueisit bukit pasiruosusios lenktis "pusdieviui". Ten darbo su savim nera, tik"RJM" sektos virsunes problemu sprendimas smile.gif Tad bukit atsargios

Aciu uz ispejima 4u.gif

Bent jau ju puslapyje nieko blogo neradau..
Kuo pasireiskia, nes turejau minciu juos aplankyt, jei nenori viesai rasyt tai i AZ, man aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 07 08, 16:23)

cia jusu nuomone..... o kas ten trukdo dirbti su savim ir nesilenkti "pusdieviui"? Su tokiu poziuriu visur bus blogai.
As lankau. Kol kas mane tenkina, nes is jogos noriu tik fizinio judejimo ir kazkiek darbo su savim. O ir Dievas man vis dar vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 07 08, 21:03)
Aciu uz ispejima  4u.gif

Bent jau ju puslapyje nieko blogo neradau..
Kuo pasireiskia, nes turejau minciu juos aplankyt, jei nenori viesai rasyt tai i AZ, man aktualu  4u.gif

Mes apie tai viesai diskutuojam temoj joga II. smile.gif
Atsakyti