Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 16, 15:28)
Na tai kvėpink rūbus  wink.gif

Cia pagal kiekvieno supratima ar tinka kvepalais kvepinti rubus. Geriau as juos perleisiu ir jie bus naudojimi pagal paskirti ant odos.
Atsakyti
Man tinka pirmasis variantas,tik kas dieną stengiuosi kvepintis skirtingais kvepalais 4u.gif
Atsakyti
ivairiom progom ivairus kvepalai, pagal nora, diena, ar vakare smile.gif
Atsakyti
As be kvepalu neisgyvenciau ne dienos, kvepinuos po vonios ritualo, siaip kai uzsuku i vonia, bet su paprastesniais, o isenant i gatve su kitais smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 08 16, 22:33)
man kaip tik atvirkščiai - kai jau kvepalai eina į pabaigą, tada visiškai nustojus jais kvepintis, nors tai ir mano megstamiausi kvepalai būtų ir jau naują buteliuką bučiau nusipirkus  doh.gif  net nežinau kodėl  g.gif  bet sesuo sakė ir jai tas pats, tai sakau gal čia šeimos bruožas  lotuliukas.gif

Man irgi tas pats, jei kurie kvepalai i pabaiga tai ir nustoju jais kvepintis doh.gif
Papildyta:
O kvepinuosi pagal nuotaika. Is namu neiseinu nepasikvepinus, o namie dazniausiai irgi negaliu praeit pro kvepalus.Kartais labai lengvuciais Davidof Echo pasikvepinu net eidama miegot doh.gif O kartais budama namie taip uzsimanau pasikvepinti kvapu, kuris man nelabai ir nuo tada pradeda patikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 30 rugsėjo 2008 - 21:28
As kvepinuosi "bangomis". Kartais savaitemis net nepalieciu kvepalu. Sia banga kaip tik dabar isgyvenu. O po to uzeina kvepinimosi periodas, kai kvepinuosi ne tik iseidama is namu, bet ir pvz. tupedama namie... eidama miegoti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 09 28, 00:30)
As be kvepalu neisgyvenciau ne dienos,  kvepinuos po vonios ritualo, siaip kai uzsuku i vonia, bet su paprastesniais, o isenant i gatve su kitais smile.gif  wub.gif

Nelaikyk kvepalų vonioje nono.gif Jiems ten per drėgna ir per šilta. Visus - į spintą, kur vėsu ir tamsu smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka kvepeti visur ir visada biggrin.gif Todėl atrodo, kad tuos kvepalų buteliukus tiesiog išgeriu, ot nemoku saikingai kvėpintis doh.gif
Atsakyti
Mėgstamus kvepalai visoms progoms ir kasdien kvepinuosi cool.gif
Atsakyti
Kiekviena diena kvepinuosi,man patinka 4u.gif
Atsakyti
Kvepinuosi kasdien, stengiuosi vis kitais, jei sedziu namuose tai prastesniais, svelniasniais, o i iseidama lieku istikima ivairiems Dior'ams.
Beje, ir as turiu ta sindroma, kai kvepaliukai butekiuke prie pabaigos nustoju jais kvepintis kazkodel, gal noriu kuo ilgiau islaikyti juos bigsmile.gif .
Atsakyti
O man labai įdomu būtų sužinoti, kiek mūsų forumietės besikvepindamos daro papurškimų. rolleyes.gif Kažkada BlackDee buvo įmetusi gerą nuorodą su straipsniu (gaila kad dabar nerandu jo) kuriame viena parfumistė buvo paskaičiavusi per kiek laiko galima sunaudoti kvepalų buteliuką darant atitinkamą skaičių papurškimų. Ir tada pasidarė įdomu kiek apskritai žmonės kaskart pasipurškia besikvepindami. ax.gif Ir ar mėgstat atnaujinti kvapą dienos bėgyje (rankinėje nešiojatės kvepalus ir jais purškiatės dienos metu?)
Aš tarkim ryte išeidama į darbą paprastai purškteliu kokius 3 - 4, kartais ir kokius 6 kartus, priklausomai nuo kvepalų stiprumo. Kartais kvapą atnaujinu, o kartais ne, priklausomai nuo situacijos ir poreikio. ax.gif
Atsakyti