Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 10 16, 09:41)
O man labai įdomu būtų sužinoti, kiek mūsų forumietės besikvepindamos daro papurškimų. rolleyes.gif  Kažkada BlackDee buvo įmetusi gerą nuorodą su straipsniu (gaila kad dabar nerandu jo) kuriame viena parfumistė buvo paskaičiavusi per kiek laiko galima sunaudoti kvepalų buteliuką darant atitinkamą skaičių papurškimų. Ir tada pasidarė įdomu kiek apskritai žmonės kaskart pasipurškia besikvepindami. ax.gif Ir ar mėgstat atnaujinti kvapą dienos bėgyje (rankinėje nešiojatės kvepalus ir jais purškiatės dienos metu?)
Aš tarkim ryte išeidama į darbą paprastai purškteliu kokius 3 - 4, kartais ir kokius 6 kartus, priklausomai nuo kvepalų stiprumo. Kartais kvapą atnaujinu, o kartais ne, priklausomai nuo situacijos ir poreikio. ax.gif

Cia minetas straipsnis

As kaip tu. 3-4 kartai ryte, o veliau arba nieko, arba dukart pasipurskiu kvapo "atgaivinimui" smile.gif
Atsakyti
Hm, purškiu 3 kartus stipresnių, ir kokius 5 lengvesnių kvapų smile.gif Man pakanka, kad užuosčiau pati, nemėgstu persikvėpinti. Kvapą atnaujinu retokai, kol kas nebūna tam poreikio, nes iš namų visai dienai retai išeinu rolleyes.gif O namuose būnant dažniausiai nekvepiu, nebent riešus tepteliu.
Atsakyti
O as kai kvepinuosi purskiu tik viena karta visada. Ir kai noriu atnaujinti kvapa irgi tik viena karta. Man to visada ustenka.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 16, 13:54)
O as kai kvepinuosi purskiu tik viena karta visada. Ir kai noriu atnaujinti kvapa irgi tik viena karta. Man to visada ustenka.

Rimtai?

Aš tai savo atominius sunkiasvorius kokius 3 kartus o lengvesnius, tokius kaip pvz Etro Etra apie 5 kartus purkšteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 14:05)
Rimtai?

Aš tai savo atominius sunkiasvorius kokius 3 kartus o lengvesnius, tokius kaip pvz Etro Etra apie 5 kartus purkšteliu  smile.gif

Zinau, poto puse dienos vedinu savo buta kai pabuni svecuose. O sale sedeti kai vairuoji tai isvis neimanoma. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 16, 14:32)
Zinau, poto puse dienos vedinu savo buta kai pabuni svecuose. O sale sedeti kai vairuoji tai isvis neimanoma. hihihi.gif

Oi net nepagalvojau. Kitą kartą atlaisvinsiu vietą bagažinėj, galėsi sėdėt vietoj zapaskės
cool.gif
Atsakyti
Kadangi mano CD Addict Shine nelaiko tai papurskimu ryte buna 6 kokie,uz dvieju valandu vel..iseinant is darbo vel..jei vakare kur einu ir vel..zodziu susibiciuliavo su lupu blizgiu ir kartu naudojami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 16, 15:01)
Kadangi mano CD Addict Shine nelaiko tai papurskimu ryte buna 6 kokie,uz dvieju valandu vel..iseinant is darbo vel..jei vakare kur einu  ir vel..zodziu susibiciuliavo su lupu blizgiu ir kartu naudojami lotuliukas.gif

prie ko cia blizgis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 16, 16:04)
prie ko cia blizgis?  ax.gif

Taigi mergina kvepalus tiek pat purškiasi, kiek ir blizgiu tepasi biggrin.gif
Ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 16, 17:59)
Taigi mergina kvepalus tiek pat purškiasi, kiek ir blizgiu tepasi  biggrin.gif
Ane? bigsmile.gif

ot kokia as nesusipratele bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastebit, kaip skirtingai mums atrodo, kiek yra "daug" ar mažai" kvepintis? Ir Evah, ir Ferrari pasipurškia 3 kartus sunkesniais arba 5 - lengvesniais. Evah sako, kad Man pakanka, kad užuosčiau pati, nemėgstu persikvėpinti, o v-i-k-a apie Ferrari - puse dienos vedinu savo buta kai pabuni svecuose. O sale sedeti kai vairuoji tai isvis neimanoma lotuliukas.gif
Aš irgi panašiais kiekiais purškiuosi. Dieną beveik visada atnaujinu kvapą (1-2 purkštelėjimai), kartais ir vakare...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 16, 15:04)
prie ko cia blizgis?  ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 16, 19:52)
ot kokia as nesusipratele  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Beje blizgis irgi Addict Ultra Shine Reflect:lotuliukas: Nu kartais Isadora.

Mastau issigyt to paties kvapo kuno losjona kad nevargt taip su purskimais,tik kad jis blizgus yra..
Atsakyti