QUOTE(Dolce Vita @ 2008 10 16, 09:41)
O man labai įdomu būtų sužinoti, kiek mūsų forumietės besikvepindamos daro papurškimų.
Kažkada BlackDee buvo įmetusi gerą nuorodą su straipsniu (gaila kad dabar nerandu jo) kuriame viena parfumistė buvo paskaičiavusi per kiek laiko galima sunaudoti kvepalų buteliuką darant atitinkamą skaičių papurškimų. Ir tada pasidarė įdomu kiek apskritai žmonės kaskart pasipurškia besikvepindami.
Ir ar mėgstat atnaujinti kvapą dienos bėgyje (rankinėje nešiojatės kvepalus ir jais purškiatės dienos metu?)
Aš tarkim ryte išeidama į darbą paprastai purškteliu kokius 3 - 4, kartais ir kokius 6 kartus, priklausomai nuo kvepalų stiprumo. Kartais kvapą atnaujinu, o kartais ne, priklausomai nuo situacijos ir poreikio.

Aš tarkim ryte išeidama į darbą paprastai purškteliu kokius 3 - 4, kartais ir kokius 6 kartus, priklausomai nuo kvepalų stiprumo. Kartais kvapą atnaujinu, o kartais ne, priklausomai nuo situacijos ir poreikio.

Cia minetas straipsnis
As kaip tu. 3-4 kartai ryte, o veliau arba nieko, arba dukart pasipurskiu kvapo "atgaivinimui"