Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 14:05)
o lengvesnius, tokius kaip pvz Etro Etra

Etro Etra prie lengvesnių??? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 16, 21:38)
Etro Etra prie lengvesnių??? blink.gif  unsure.gif

Nu mano nosiai tarp kitų mano turimų kvepalionų tai lengvi rolleyes.gif Man tai lengvas vasarinis kvapas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 21:57)
Man tai lengvas vasarinis kvapas  unsure.gif

jomajooo biggrin.gif
tada laaaabai norėčiau pamatyti visą sunkiąją artileriją, tikrai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Miargos, bet jūsų uoslės matyt kaip reikiant atbukusios, jei sunkius kvapus 3 purkštelėjimais ant savęs pilat blink.gif biggrin.gif Jėzus, įsivaizduoju pvz. kokį Jungle arba Angels po tiek pšykų susivarytą lotuliukas.gif

Gervela, man Etro Etra - irgi lengvas kvapelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 16 spalio 2008 - 22:01
QUOTE(Gervela @ 2008 10 16, 22:11)
jomajooo biggrin.gif
tada laaaabai norėčiau pamatyti visą sunkiąją artileriją, tikrai įdomu drinks_cheers.gif

Po mano artilerijos pasirodymo kilo daug kalbų apie individualumo nebuvimą, madų vaikymąsi ir pan. tai gal susilaikysiu ir daugiau nerodysiu unsure.gif
Iš tiesų mano nosiai nei Samsara ar l'Heure Bleue nei Tigras, nei 24 Faubourg nėra sunkūs, bet žinodama kaip tie kvapai gali paveikti aplinkinius, stengiuosi nepadauginti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Margot @ 2008 10 16, 23:01)
Miargos, bet jūsų uoslės matyt kaip reikiant atbukusios, jei sunkius kvapus 3 purkštelėjimais ant savęs pilat blink.gif biggrin.gif Jėzus, įsivaizduoju pvz. kokį Jungle arba Angels po tiek pšykų susivarytą lotuliukas.gif

Nu bet man rimtai pac tas kokio tigriuko pšik pšik pšik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 21:57)
Nu mano nosiai tarp kitų mano turimų kvepalionų tai lengvi  rolleyes.gif Man tai lengvas vasarinis kvapas  unsure.gif

man irgi jis pasirodė lengvas, nors nesu vien sunkių mėgėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 16, 23:35)
Po mano artilerijos pasirodymo kilo daug kalbų apie individualumo nebuvimą, madų vaikymąsi ir pan. tai gal susilaikysiu ir daugiau nerodysiu unsure.gif

Kiek prisimenu, tai tokią nuomonę pareiškė tik viena "žinovė", kurios nuomonė čia tikrai "nedaro pagados" lotuliukas.gif Ko blogo, tada dar ir pilnatis buvo (kaip ir dabar, beje) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 10 17, 07:58)
Kiek prisimenu, tai tokią nuomonę pareiškė tik viena "žinovė", kurios nuomonė čia tikrai "nedaro pagados"  lotuliukas.gif  Ko blogo, tada dar ir pilnatis buvo (kaip ir dabar, beje) bigsmile.gif

biggrin.gif Ta nedaranti pagados "žinovė" buvau aš. lotuliukas.gif Ir iki šiol laikausi tokios nuomonės (kalbu ne apie Ferrari kolekciją).
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 17, 08:12)
biggrin.gif  Ta  nedaranti pagados "žinovė"  buvau aš.  lotuliukas.gif  Ir iki šiol laikausi tokios nuomonės  (kalbu  ne apie Ferrari kolekciją).

Norėtum tongue.gif Turėjau omeniuj kitą, netgi žinau ką ir acimenu, ką pasakė, bet nesiplėsiu ir neeskaluosiu, juolab kad dabar vėl pilnatis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 10 16, 22:01)

Gervela, man Etro Etra - irgi lengvas kvapelis biggrin.gif

Man taip pat Etra - lengvas kvapas smile.gif Labai noreciau jais daabr pasikvepint, bet kad per tokius salcius jie tiesiog dings nuo odos per kelias minutes....

Del 3 purkstelejimu - tai cia daug? blink.gif O tai kiek tada? Viena?

As va dvi dienas is eiles kvpinausi Drambliu - po 7 pshikus ir aplinkiniai kazkaip nesiskunde rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 17 spalio 2008 - 08:32
QUOTE(BlackDee @ 2008 10 17, 09:32)
Del 3 purkstelejimu - tai cia daug?  blink.gif  O tai kiek tada? Viena?

As va dvi dienas is eiles kvpinausi Drambliu - po 7 pshikus ir aplinkiniai kazkaip nesiskunde rolleyes.gif  cool.gif

Po 7 pšikus? Tai išviso 14? Truputį daugoka. laugh.gif Aplinkiniai tikriausiai priprato, kad tu STIPRIAI kvepi ir kitaip ir būt negali. Visdėlto man jų nuoširdžiai gaila. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 10 17, 09:32)
As va dvi dienas is eiles kvpinausi Drambliu - po 7 pshikus

Nekomentuosiu lotuliukas.gif Ne, visgi pasisakysiu biggrin.gif Manrods, su kvepalais - kaip su narkotikais: kuo toliau, tuo didesnių dozių prisireikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 17 spalio 2008 - 09:09