Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(figa @ 2005 06 16, 09:42)
Pirkau Sarmoj kvepalus ir gavau kvėpinimosi instrukciją, tai pagal ją kvėpint reikia visa pulsuojančias vietas - plaukus (kas ten pulsuoja? smile.gif ), kaklą prie ausų, iškirptę, rankas per sulenkimus, taip pat ir kojas ir dar berods pilvą  doh.gif Žodžiu, trečdalį buteliuko... smile.gif

Ištiesų tai tik tikrus kvepalus ir dažniausiai ne purškiamus, jie net tirštoki kai kurie, reikia tepti pulsuojančioj vietoj, o tualetinius vandenis geriausia ant drabužių ir plaukų ir iš toliau, o ne prie pat prikišus. Tas variantas, kai purški į orą ir pereini irgi tinka tik kvepalams, o ne tualetiniam vandeniui biggrin.gif Bet čia kiekvienos asmeninis reikalas biggrin.gif Aš turiu ne vieną aromatą ir kvėpinuosi kaip užeina, priklauso ir nuo nuotaikos, ir nuo to kur einu, ir nuo to kaip rengiuosi smile.gif
Atsakyti
su kvepinimosi iprociais tai idomiai gaunasi tongue.gif tikrai zinau kad per daug, na bet as noriu kvepet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2005 06 16, 21:55)
Ištiesų tai tik tikrus kvepalus ir dažniausiai ne purškiamus, jie net tirštoki kai kurie, reikia tepti pulsuojančioj vietoj, o tualetinius vandenis geriausia ant drabužių ir plaukų ir iš toliau, o ne prie pat prikišus. Tas variantas, kai purški į orą ir pereini irgi tinka tik kvepalams, o ne tualetiniam vandeniui biggrin.gif

O jei rūbai balti? Argi nelieka dėmelių nuo tuoletinio vandenio? g.gif
Atsakyti
nesuprantu,kaip galima kvepet nuo 1-2 papurskimu unsure.gif as tai minimum 5 padarau blink.gif ka mano kvepalai blogi ar ka? g.gif turiu ESCADA "MAGNETISM", TRUSSRADI "SKIN", D&GABANNA (tokius kaip light blue,bet raudonu kamsteliu)..ar jus visos purskiat tik 1-2 papurskimus?
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VerTa @ 2005 06 21, 18:11)
nesuprantu,kaip galima kvepet nuo 1-2 papurskimu unsure.gif as tai minimum 5 padarau  blink.gif ka mano kvepalai blogi ar ka? g.gif turiu  ESCADA "MAGNETISM", TRUSSRADI "SKIN", D&GABANNA (tokius kaip light blue,bet raudonu kamsteliu)..ar jus visos purskiat tik 1-2 papurskimus?
unsure.gif

Žiūrint kokius mirksiukas.gif pvz Cristobal Belenciaga aš papurškiu 3-4 kartus,o Cristian Dior DUNE 1-2 pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VerTa @ 2005 06 21, 18:11)
nesuprantu,kaip galima kvepet nuo 1-2 papurskimu unsure.gif as tai minimum 5 padarau  blink.gif ka mano kvepalai blogi ar ka? g.gif turiu  ESCADA "MAGNETISM", TRUSSRADI "SKIN", D&GABANNA (tokius kaip light blue,bet raudonu kamsteliu)..ar jus visos purskiat tik 1-2 papurskimus?
unsure.gif

Taip pat žiūrint kokio intensyvumo kvapo kas nori ax.gif Vienoms užtenka lengvo dvelksmo, o kitoms reikia, kad jų kvepalai jaustūsi kelių metrų spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 22, 08:09)
Taip pat žiūrint kokio intensyvumo kvapo kas nori  ax.gif Vienoms užtenka lengvo dvelksmo, o kitoms reikia, kad jų kvepalai jaustūsi kelių metrų spinduliu  biggrin.gif

Na man tai labai nepatinka, kai prisikvepina panelės ar moterys tiek, kad jaučiasi kelių metrų spinduliu schmoll.gif Beje aš pati dabar naudoju "Escada Rockin'rio" ir esu labai patenkinta thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2005 06 22, 08:15)
Na man tai labai nepatinka, kai prisikvepina panelės ar moterys tiek, kad jaučiasi kelių metrų spinduliu schmoll.gif

O kam gali patikti? g.gif Nebent kokiems toksikomanams, bet ir tai... g.gif

Dar reikia pažymėti, kad yra alergiškų tokiems kvapams žmonių. Jiems tai išvis nepavydžiu. Mano pažystamos mama yra viena iš jų. Tai ta pažystama išvis nesikvėpina, kad savo mamai nesukeltų alergijos. schmoll.gif
Atsakyti
as nzn ,bet man atrodo ,kad kokius 5 kartu purkstektelejus tikrai nekvepesiu keliu metru spinduliu g.gif o papurskus 1 karta isvis nekvepesiu laugh.gif seip kad kvapas geraiu laikytusi reikai ga; kvepalus nesiotis smile.gif ir prireikus atsinaujint,nes eip mano tarkim escada tai taip norma laikosi 3h,o paskui arba iprantu arba nzn,nes lnelabai jauciu smile.gif o jum kaip?keik kartu per diena kvepinates? rolleyes.gif
Atsakyti
ai dar nesuprantu, kodel reikai riesus kvepint,as tai ten savo pulso niekaip nerandu:DD
Atsakyti
QUOTE(VerTa @ 2005 06 21, 17:11)
unsure.gif

man sočiai užtenka poros papurškimų g.gif gal kvepalai geri, o gal tiesiog aš įpratusi purkšti paausius, kur pulsuoja kraujas? g.gif

šiaip kvepia visą dieną ir nieko neišverčia iš kojų savo intensyvumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VerTa @ 2005 06 22, 11:29)
ai dar nesuprantu, kodel reikai riesus kvepint,as tai ten savo pulso niekaip nerandu:DD

jei nerandi, dar nereiškia, kad jo ten nėra biggrin.gif
Atsakyti