Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Busta @ 2005 06 22, 15:45)
jei nerandi, dar nereiškia, kad jo ten nėra biggrin.gif

Čia tai tikrai gerai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau, kad čia jūs, kurios 5 ir daugiau kartų pasipurškiat, ir kvepiat x metrų spinduliu???
Atsakyti
ne!na nzn kokio stiprumo jusu kvepalai jei nuo 1-2 kartu kvepiat visa diena g.gif buciau labai laiminga jei ir man taip butu...bet deja tenka purkst apie 5 schmoll.gif tikrai nekvepiu keliu metru spinduliu...
Atsakyti
As turiu kokius 4 buteliukus kvepalu.Paprastai kuri laika kvepinuosi naujausiais.Paskui pagal nuotaika.Purskiu uz ausu ir iskirpte .Na dar kartais rankas ties alkunes linkimu. Bendroj sumoj gal kokie 3 papurskimai. Bet turiu vienus kvepalus, kurie man patinka , o jais kvepintis galiu tik po plaukais ant kaklo nugaroj.blush2.gif Kitaip jie man per stipriai kvepia tik pasikvepinus. unsure.gif
Atsakyti
sarmoje siuo metu dar vyksta tokia akcija "SARMAI - 14 metu, JUMS - 14 patarimu"! tai vat jei perki kokia nors preke tai duoda toki lankstinuka,kurioje 14 punktu,kurias vietas kvepinti,kad visa diena kvepetum ir zavetum kitus.nelabai tikiu tokiais dalykeliais,bet tai pabandziau karteli,kita ir net aiktelejau! pasirodo kvepalu stiprumas,ilgalaikiskumas priklauso ne tik nuo pasipurksto kiekio,bet ir nuo kuno vietu,kurias kvepinames. nu geras:)
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2005 08 02, 12:47)
sarmoje siuo metu dar vyksta tokia akcija "SARMAI - 14 metu, JUMS - 14 patarimu"! tai vat jei perki kokia nors preke tai duoda toki lankstinuka,kurioje 14 punktu,kurias vietas kvepinti,kad visa diena kvepetum ir zavetum kitus.nelabai tikiu tokiais dalykeliais,bet tai pabandziau karteli,kita ir net aiktelejau! pasirodo kvepalu stiprumas,ilgalaikiskumas priklauso ne tik nuo pasipurksto kiekio,bet ir nuo kuno vietu,kurias kvepinames. nu geras:)

Oj, TerorisTe, gal galėtum parašyti tas vieteles? Norėčiau ir aš sužinoti, bet vien dėl lankstinuko gi nepirksiu kosmetikos kai jos ir taip kalnai namie blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kvepinuosi ryte po duso ir tada,kai reikia kur nors iseit mirksiukas.gif Buna tokiu dienu,kai nesinoriu jokiu kvepalu,nesw man patinka tokie sunkus,aitrus,rytietiski,tai jei galva skauda ar siaip nuotaika neta,naudoju neeeezmoniskia sakunu losjona,kveoianti vysnio ir vanile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2005 08 02, 12:47)

Aha teroriste buk gera,nurasyk panom ta sarasiuka 4u.gif O gal dar kas turi? Na parasykit prasau blush2.gif
Atsakyti
Auu ar girdite? laugh.gif parasykit ta sarasiuka kur kvepintis,o tai uzterorizuosiu laugh.gif verkiant reikia
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 10, 09:50)
drinks_cheers.gif Aš darau taip pat.

O plaukus ir rūbus galima kvėpinti???  blink.gif
Taigi ant rūbų gali likti dėmės, o plaukams tokia koncentracija tai manyčiau taip pat nesveika  unsure.gif , ar čia spec. plaukų kvepalai  blink.gif 
Nieko nebesuprantu  schmoll.gif

Na kiek teko kvepinti rūbus, tikrai jojių dėmių nelieka schmoll.gif , na nebent kas nors kvepinasi labai jau tamsų atspalvį turinčiais kvepalais, kadangi aš kvepinuosi Givenchy Hot Couture, tai tikrai jokių plėmų nelieka 4u.gif , na o dėl palaukų, kartais papurškiu ir ant jų ax.gif, ypač kokia nors proga, nes ant plaukų žymiai geriau išlieka kvapa rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau kodel, bet pastebejau, kad kvapas man asmeniskai buna pats skaniausias tada, kai pasipurskiu tik 1-2 kartus, o pasipurskus daugiau kartu jis palieka nebe toks, del kurio ji pasirinkau... ta prasme, atrodo jog pasipurskiu visai ne tais kvepalais...g.gif Ar taip kam nors dar yra ar cia nuo kvepalu priklauso? g.gif (taip man yra su Guerlain "Samsara", Tommy Hilfiger "True Star", Lanvin "Oxygene" bei Avon "Little Black Dress")
Atsakyti
O aš kasdienai renkuosi kvapnų kūno pienelį, dviguba nauda: maitinamas kūnas ir kvapas neįkyrus, jaučiamas tik arti priėjus smile.gif Labai tam tinka l'erbolario firmos gaminiai, šiuo metu tepuosi Laura Vandini kūno pieneliu, didelis kiekis, ilgam užtenka. Kvepalus naudoju pagal nuotaiką, arba jei ryte pramiegu ir nelieka laiko tepliotis kūno blush2.gif
Atsakyti