pas mane nieko naujo - tik kartais pamirstu pasikvepint, islekiu is namu nekvepianti

Kvepinuosi kasdien ir po kelis kartus i diena
nes atrodo, kad neuzsiuodzia
gal priprato uosle
kartais buna kad darau keliu kvapu miksa

man regis kvepinantis reikia tureti saika
buna, kad nueini i kina, o uz taves ar salia taves atsiseda mergele, kuri visa buteliuka uzsivertusi kokiu nors kvepalu, kad neimanoma nieko kito uzuosti aprt jos kvepalu
o jei dar tokie, kurie nepatinka
arba paikvepina angel kvepalais karsta vasaros diena (taip vian mano pzystama mego daryti) - iki apsivemimo slykstu

buna, kad nueini i kina, o uz taves ar salia taves atsiseda mergele, kuri visa buteliuka uzsivertusi kokiu nors kvepalu, kad neimanoma nieko kito uzuosti aprt jos kvepalu

QUOTE(Tiffany @ 2006 12 05, 02:00)
man regis kvepinantis reikia tureti saika
o jei dar tokie, kurie nepatinka
arba paikvepina angel kvepalais karsta vasaros diena (taip vian mano pzystama mego daryti) - iki apsivemimo slykstu 

QUOTE(leliux @ 2006 12 05, 10:03)

Mano vyras isviso Kristianoje,Sarmoje, Kosmadoje toliau kasu niekur neeina, nes dusta

As jei ka esu numaciusi pirkti, greitai uzbiegu imu ka reikai ir prie kasos

Dabar pamėgau ir vėl Moschino Cheap and Chic. jis man idealus vėsiuoju metų laiku tiek darbe tiek ir vakare. Visad nešiojuosi rankinuke ir reikalui esant pasikvėpinu daugiau.
Einant į darbą užtenka dviejų purkštelėjimų, o vakarui "papildau" aromato intensyvumą.
Dabar noriu Cristobal Balenciagos dar žiemai
Einant į darbą užtenka dviejų purkštelėjimų, o vakarui "papildau" aromato intensyvumą.

QUOTE(jadzka @ 2006 12 05, 14:19)
Dabar pamėgau ir vėl Moschino Cheap and Chic. jis man idealus vėsiuoju metų laiku tiek darbe tiek ir vakare. Visad nešiojuosi rankinuke ir reikalui esant pasikvėpinu daugiau.

man ir Balenciaga patinka, o ypatingai, kai salta ir koks minusiukas uz lango

Kiekviena miela diena, nu negaliu neiseiti nepasikvepinusi
O man patinka daug kvėpintis
kartais net pamirštu saiką
2:bet ką jau čia bepakeisi, tiesiog myliu SALDŽIUS kvepaliukus, niam