Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepinimosi įpročiai

Apklausa: Ar kasdien naudojat kvepalus (467 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as kvepinuosi kasdien, smagu kai skaniai kvepi wub.gif
Atsakyti
pas mane nieko naujo - tik kartais pamirstu pasikvepint, islekiu is namu nekvepianti sad.gif
Atsakyti
Kvepinuosi kasdien ir po kelis kartus i diena smile.gif nes atrodo, kad neuzsiuodzia biggrin.gif gal priprato uosle ax.gif kartais buna kad darau keliu kvapu miksa lotuliukas.gif
Atsakyti
man regis kvepinantis reikia tureti saika mirksiukas.gif
buna, kad nueini i kina, o uz taves ar salia taves atsiseda mergele, kuri visa buteliuka uzsivertusi kokiu nors kvepalu, kad neimanoma nieko kito uzuosti aprt jos kvepalu doh.gif o jei dar tokie, kurie nepatinka bash.gif bash.gif arba paikvepina angel kvepalais karsta vasaros diena (taip vian mano pzystama mego daryti) - iki apsivemimo slykstu protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 12 05, 02:00)
man regis kvepinantis reikia tureti saika  mirksiukas.gif
buna, kad nueini i kina, o uz taves ar salia taves atsiseda mergele, kuri visa buteliuka uzsivertusi kokiu nors kvepalu, kad neimanoma nieko kito uzuosti aprt jos kvepalu doh.gif o jei dar tokie, kurie nepatinka bash.gif  bash.gif arba paikvepina angel kvepalais karsta vasaros diena (taip vian mano pzystama mego daryti) - iki apsivemimo slykstu  protest.gif

hihihi.gif visur saikas butinas... nes buti vaiksciojancia kristiana irgi nera gero skonio rodiklis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 05, 10:03)
hihihi.gif visur saikas butinas... nes buti vaiksciojancia kristiana irgi nera gero skonio rodiklis  schmoll.gif

Mano vyras isviso Kristianoje,Sarmoje, Kosmadoje toliau kasu niekur neeina, nes dusta lotuliukas.gif

As jei ka esu numaciusi pirkti, greitai uzbiegu imu ka reikai ir prie kasos lotuliukas.gif
Atsakyti
as uz pirma varianta, turiu vienus megstamus kvepalus su jais pasikvepinu rytais einant i darba, o jei vakare einu kur nors tai pries einant vel tais paciais pasikvepinu smile.gif
Atsakyti
Dabar pamėgau ir vėl Moschino Cheap and Chic. jis man idealus vėsiuoju metų laiku tiek darbe tiek ir vakare. Visad nešiojuosi rankinuke ir reikalui esant pasikvėpinu daugiau.
Einant į darbą užtenka dviejų purkštelėjimų, o vakarui "papildau" aromato intensyvumą.
Dabar noriu Cristobal Balenciagos dar žiemai ax.gif
Atsakyti
Kvėpinimasis man būtinybė wub.gif O kvėpinuosi ryte eidama į darbą, kadangi kvapas gerai laikosi, tai nematau reikalo purkštis po kelis kartus per dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 12 05, 14:19)
Dabar pamėgau ir vėl Moschino Cheap and Chic. jis man idealus vėsiuoju metų laiku tiek darbe tiek ir vakare. Visad nešiojuosi rankinuke ir reikalui esant pasikvėpinu daugiau.
Einant į darbą užtenka dviejų purkštelėjimų, o vakarui "papildau" aromato intensyvumą.
Dabar noriu Cristobal Balenciagos dar žiemai ax.gif

man ir Balenciaga patinka, o ypatingai, kai salta ir koks minusiukas uz lango wub.gif uzeini i patalpa ir kvepalai atsiskleidzia wub.gif
Atsakyti
Kiekviena miela diena, nu negaliu neiseiti nepasikvepinusi
Atsakyti
O man patinka daug kvėpintis wub.gif wub.gif kartais net pamirštu saiką blush-anim-cl.gif2:bet ką jau čia bepakeisi, tiesiog myliu SALDŽIUS kvepaliukus, niam wub.gif 4u.gif
Atsakyti