QUOTE(Malena @ 2008 10 10, 19:00)
Ačiū Die, neprekiaujama.

Šutka. Berods mačiau kosmetika.lt internetiniam puslapyje.
QUOTE(Africa @ 2008 10 10, 19:04)
Ačiū Die, neprekiaujama.

Acius,noretau apsiuostyt pries atidarant pinigine

QUOTE(Novis @ 2008 10 11, 07:12)
Kadangi tema "Kur perkame kvepalus" jau uždaryta, klausiu čia: gal žinote ar Amsterdamo duty free turi informatyvų internetinį psl., bandžiau ieškoti - bet kažkokį "beleberda" randu. O gal šiaip žinot kokia ten situacija su kvepalų asortimentu?
Jų psl. radau, bet asortimento nėra

QUOTE(Monikutė @ 2008 10 10, 12:41)
Aš išbandžiau šituos

Spėju neatsilaikysiu Juozuko vilionėms. Pačiai keista, kad pradeda patikti smilkaliniai kvapai, artimiausiu metu laukiu YSL "Nu" EDP ir DK "Black Cashmere", kurie papildys mano kuklias atsargas.

Spėju neatsilaikysiu Juozuko vilionėms. Pačiai keista, kad pradeda patikti smilkaliniai kvapai, artimiausiu metu laukiu YSL "Nu" EDP ir DK "Black Cashmere", kurie papildys mano kuklias atsargas.
Vistik neatsilaikei?
As irgi , budama centre, vis uzsuku Juozuko purkstelet.Dar keletos meginuku laukiu,gal ten bus labiau patinkantys.
QUOTE(tinux @ 2008 10 11, 09:42)
Vistik neatsilaikei?
As irgi , budama centre, vis uzsuku Juozuko purkstelet.Dar keletos meginuku laukiu,gal ten bus labiau patinkantys.
Neatsilaikiau ir suskydau, parfumerinių pirkinių sąrašas tik ilgėja, ilgėja. Geri kvepalai teigiamai veikia sveikatą

sivakar testavau Kenzo drambliuka - gaila, bet jais negaleciau kvepet
pirmosios natos labai patiko
bet ilgainiu islenda kazkokia nata, kuri erzina...

QUOTE(Monikutė @ 2008 10 10, 11:41)
Aš išbandžiau šituos

truputį ne į temą - o kokia jų kaina mūsų sarmose?
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 12, 00:08)
sivakar testavau Kenzo drambliuka - gaila, bet jais negaleciau kvepet
bet ilgainiu islenda kazkokia nata, kuri erzina... 

Ir man Kenzo drambliuko kvapas per sunkus,toks dusinantis.

QUOTE(ingakalnis @ 2008 10 12, 07:38)
truputį ne į temą - o kokia jų kaina mūsų sarmose?
50 ml apie 200 Lt