Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 10:20)
oooo, čia mano mėgiama tema bigsmile.gif

Gervela, man vis dar akyse stovi tavo kvepalų kolekcija. Atiduočiau pusę karalystės, jei tik galėčiau pauostyti bent dalį tavo turimų smilkalinių kvapų.
O kalbant apie Juozuką, mane labai nustebino Sarmos konsultantė, vietoj jų, primygtinai siūliusi pabandyti analogišką BVLGARI Jasmin Noir kvapą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 14, 09:14)
galvoju apie melynus, o tarp tu spalvu yra koks skirtumas?  blush2.gif

nezinau...nesu melyno uosciusi tik ruda, uztat ir klausiu, nes gal ir yra koks skirtumas...

O dėl smilkalinių, tiesą pasakius, gal bažnytiniai net labiau...nes kai kurie ndiški mane labai erzina ir sukelia galvos skausmus. Jautri mano galvelė yra, daugelis kvapų netinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 09:20)

pradžiai siūlau minėtuosius Tumulte (vyriškus, nes moteriški tikras nesusipratimas), taip pat Donna Karan "Black Kashmere", YSL "NU" (geriau edP), Heeley "Cardinal", Giorgio Armani "Mania" (bet būtinai tik juodu kamštuku, nes šviesiu- saldus bizalas)

o visų jų yra LT? kad galėčiau pauostyti... ax.gif
Atsakyti
atvažiuokit į Kauną ir galėsit pauostyti mano smilkalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 06:20)

Giorgio Armani "Mania" (bet būtinai tik juodu kamštuku, nes šviesiu- saldus bizalas

turi omeny sena versija? 1999 metu.....armani mania eau tonigue spray?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 10 14, 09:51)
o visų jų yra LT? kad galėčiau pauostyti... ax.gif

na, čia jau sunkesnis reikalas biggrin.gif

Tumulte - yra Sarmose.
Donna Karan "Black Kashmere"- retai, bet kartais pasitaiko Sarmose.
YSL "NU"- nesu tikra, ar būna.
Heeley "Cardinal"- tikrai nėra LT.
Giorgio Armani "Mania" (juodas)- nesu mačiusi LT.

dar yra Comme des Garcons gamintojo serija "Incenses" (smilkalai), bet LT irgi nėra pirkti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 14, 09:52)
turi omeny sena versija? 1999 metu.....armani mania eau tonigue spray?

nea, jokių eau tonique. užrašas Mania ir tiek.

atrodo taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 09:51)
atvažiuokit į Kauną ir galėsit pauostyti mano smilkalus mirksiukas.gif

o kur tamsta bazuojatės Kaune? šiaip dažnai lankausi šiame mieste ir apsigyvenu Žaliakalnyje wink.gif

būt smagu pauostyti kvepaliukus ir susipažinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 09:20)
na YSL "Opium" daugiau kvepia sausu dūmu negu smilkalais.

nu nu, tik nereikia irnesakyk.gif tongue.gif patys tikriausi opijaus smilkalai tongue.gif
Papildyta:
black cashmere yra didžiojoj kristianoj
Atsakyti
Ką tik grįžau iš atostogų ir prisikvepinau visur sočiai. Tokie keli pastebėjimai: kvepalų kainos duty free dažniau arba tokios pat kaip LT ar tos šalies parduotuvėse, arba dar gerokai brangesnės. Pvz. pas mus tas pats kainuoja apie 50 EU, o ten tiek pat, keliais EU brangiau, vienus mačiau net 12 EU brangesnius doh.gif Taigi duty free mitas, kad ten viskas pigiau, seniai nebegalioja. Cigaretės tiek pat. Viena kas pigiau - rankinukai, avalynė, aksesuarai. Daugiausia laiko praleidau Prahos oro uoste, tad gal bus subjektyvu spręsti tik iš jo kainodaros. Tad simboliškai nusipirkau Dior miniukų rinkinuką: Jadore, Dolce Vita, Miss Dior Cherie, Pure Poison, Dior Addict 2. Maniau prisipirksiu visko, pamačiusi kainas nieko džiuginančio nepamačiau. Tai kam tampytis papildomus litrus bagaže g.gif

Pastarosiomis savaitėmis kvepinausi (LT nemačiau arba nepastebėjau) user posted imageĮdomus ir netradicinis kvapas.

Supratau viena - man viskas greitai pabosta ir dar kolkas neatrandu naujų, susukančių protą ilgiau nei dviem savaitėm. Kaip sakoma - seksas vienai nakčiai arba trims. blush2.gif Paskutinis wubas - naujasis lengvesnis Gucci juostelinis. Ir kaina gan neskausminga Sarmoj - 30 ml/165 Lt. Kaip trumpalaikei meilei tinkamas.

O šiaip tai gerai, kad yra miniukai. biggrin.gif Jau mačiau dutyfree Lancome miniukų rinkinius su naujuoju Magnifique.
Atsakyti
Subjektyvi, skirtinguose oro uostuose, skirtingos ir duty free kainos mirksiukas.gif Ne mitas tai.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 10:05)
atrodo taip:

user posted image

susizavejusi aprasymu buvau isigijusi siuos Mania . asmeniskai man kvepejo paprastu ukiniu muilu su pudros sleifu . tai buvo pries gerus 2 metus gal dabar nuomone ir pasikeisciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 10 14, 12:41)
black cashmere yra didžiojoj kristianoj

gal žinot kokia jų kaina Kristianoj?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 10 14, 08:04)
konsultantė pradėjo aiškinti, kad jei kvepalai nesilaiko "ant manęs" reiškia jie man netinka..... mastau.gif ir nebereikia jais kvėpintis, o ieškoti kitų..
O kokius apart Juozuko dar rekomenduotumėt smilkalinius, nes man regis irgi pradeda patikti tokie...
o beje, kokiems priskiriama Givanchy Organza ir YSL Opium? g.gif

Tokio mito dar negirdėjau... Čia kartais prasklendžia atvirkštinis - "jei pati kvepalų neužuodi, reiškia, jie tau tinka" tongue.gif Va tik niekas nepasako, ką reiškia "tinka" ar "netinka", kur, įdomu, ta visažinė instancija? lotuliukas.gif
Apie smilkalinius Gervela jau išdėstė, ji čia bekylantis autoritetas toj srity bigsmile.gif
Organza - oriental floral, Opium - oriental woody. Bet reikia uostyt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikutė @ 2008 10 14, 08:48)
O kalbant apie Juozuką, mane labai nustebino Sarmos konsultantė, vietoj jų, primygtinai siūliusi pabandyti analogišką BVLGARI Jasmin Noir kvapą blink.gif

Kitą kartą ji gal pasiūlys išvis kokį analogą Pabradės pilstymo lotuliukas.gif
Iš Lietuvoj parduodamų panašiausi, kaip jau minėta, vyriški Tumulte.
Papildyta:
QUOTE(anise @ 2008 10 14, 12:37)
gal žinot kokia jų kaina Kristianoj?

Sarmoj kazkada mačiau apie 220 lt (50 ml), tai Kristianoj bus panašiai. Jei nepabrango...
Atsakyti