Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Biologe, musu Sarmoj dar dar, bet Kristutej doh.gif Ziurint kas dirba, tokiu veju gali isgirsti.

Monikute, paziurek veliau vakare emaila.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 10:51)
atvažiuokit į Kauną ir galėsit pauostyti mano smilkalus mirksiukas.gif

Labai ačiū už pasiūlymą 4u.gif Būtų puiku.

QUOTE(biologė @ 2008 10 14, 15:50)
Kitą kartą ji gal pasiūlys išvis kokį analogą Pabradės pilstymo lotuliukas.gif
Iš Lietuvoj parduodamų panašiausi, kaip jau minėta, vyriški Tumulte.

Juk jos konsultantės, jos viską žino. Gali ir Pabradės pilstuko pasiūlyti doh.gif

Pasidžiaugsiu, anyta atidavė vos nupurkštus Lancome Tresor blush2.gif Dar vienus pas ją uosčiau, tik gaila pavadinimas labai smulkom raidėm ant dugno parašytas, nesugebėjau įskaityti. Nufotografavau telefonu buteliuką, kai rasiu laidą, įkelsiu nuotrauką ir prašysiu jūsų pagalbos.
Atsakyti
o as mergaites niekap negaliu is po nosies kvepalu isbaidyti... biggrin.gif gavau reklamini kataloga ir is jo iskrito meginukas "oscar de la renta" kvepalu....praplesiau ir paosciau.....tai iki dabar tas kvapas i nosi yra ilindes biggrin.gif .....stiprokas kvapas sakyciau.....is serijos kaip kitos vadina 'bobuciu" kvepalai......panasus i kazkuriuos chanel kvepalus.... g.gif net kambarys pakvypo nuo to meginuko.....

bet kvapas sakyciau idomus .....ir gan populiarus tarp vyresniu moteru....nes uzuodziu ta kvapa gan daznai kai praeina damos pro parduotuve....
Atsakyti
Tai gal jūs žinote, kurios Europos šalyse pigesnė parfumerija, įskaitant ir duty free. Nes buvau trijose Italijoje, Kroatijoje, Čekijoje ir niekur nemačiau pigiau. Viskas tas pats kas Kristianoje ar Sarmoje, arba dar brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 15, 10:39)
Tai gal jūs žinote, kurios Europos šalyse pigesnė parfumerija, įskaitant ir duty free.

labai priklauso nuo konkrečių kvepalų, kai kurie kainuoja tiek pat, kai kurie- brangiau, o kai kurie- kur kas pigiau (čia kalbant apie parduotuves).

o šiaip - geriausios šalys, kurios pačios savaime yra bemuitės. Viena jų - Andora (ten pati siaubiau pardes lotuliukas.gif ), ir toje pačioje Andoroje yra nevienodo kainų lygio pardės, brangiausia Marrionaud, šiek tiek pigesnė- Julia, o buvau atradusi tokią kaip išparduotuvę, regis "IF" vadinasi, tai dar gerokai kai kurios prekės pigiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ieškau šitų kvepalų mažo likučio arba miniuko.
Taip pat domna, gal kas pabaigėte šiuos kveplaus ir ruošiatės išmesti buteliuką, gal kam negaila ir galėtumėt padovanoti, arba nupirkčiau už simbolinę kainą smile.gif (reikalinga mergvakariui, bet būtinai reiktų, kad būtų su visasi papuošimais, rože ir pan.)
Ačiū, į a.ž wink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nusipirkau Kristianoje kvepalus La Prairie Silver Rain, ten i buteliuka ideta 15ml ir du pakeitimai po 7.5ml, is viso 30ml. Mokejau 310Lt, bet pasikvepinusi viena karta,kazkaip nelimpa man tas kvapas.. Jauciu as ji, ne mano kvapas, nors labai patiko. Gal kas susidomes? Parduociu uz 200Lt, galime deretis dar.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monita20 @ 2008 10 15, 15:37)
Sveikutes,
Nusipirkau Kristianoje kvepalus La Prairie Silver Rain,

Geriausia yra kreiptis į kvepalų išparduotuvę:
Išparduotuvė
Atsakyti
Merginos, pasakykite, kaip vadinasi šie MaxMaros kvepaliukai? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 16, 19:38)
Merginos, pasakykite, kaip vadinasi šie MaxMaros kvepaliukai?  blush2.gif

user posted image

user posted image

Čia dveji skirtingi kvepalai
MaxMara by MaxMara, o tas trikampis tai MaxMara Le Parfume

Tuos kvadratinius turėjau kažkada, labai švelnūs ir moteriški, jaukūs tokie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobulytė: 16 spalio 2008 - 18:23
QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 16, 19:22)
Čia dveji skirtingi kvepalai
MaxMara by MaxMara, o tas trikampis tai MaxMara Le Parfume

Tuos kvadratinius turėjau kažkada, labai švelnūs ir moteriški, jaukūs tokie  wub.gif

Ačiū smile.gif .Užsipurškiau aš abejus ant lapelių-vieni patiko labiau, o kurie nežinau, susipainiojau, bandau atgaminti kurie ax.gif Vistiek eisiu dar ant riešų pasipurkšti, tada galutinai išsiaiškinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 15, 11:39)
Tai gal jūs žinote, kurios Europos šalyse pigesnė parfumerija, įskaitant ir duty free. Nes buvau trijose Italijoje, Kroatijoje, Čekijoje ir niekur nemačiau pigiau. Viskas tas pats kas Kristianoje ar Sarmoje, arba dar brangiau doh.gif

Kiek pamenu Douglas'e pigiau budavo, o jei dar kokia akcija....., salis , mano atveju, Vokietija smile.gif
Atsakyti