Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

Merginos, ar traiškytų musyčių kvėpaliukų buteliuko purkštukas atsisuka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 10 17, 15:10)
Merginos, ar traiškytų musyčių kvėpaliukų buteliuko purkštukas atsisuka? unsure.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 14, 11:05)
atrodo taip:

user posted image

Turiu sita Mania ax.gif Ir man ji nlb patinka schmoll.gif Turbut is visu mano turimu kvepalu butu paciam gale pagal patikima ax.gif
Atsakyti
O kas yra traiškytos musytės ir kuo jos ypatingos? rolleyes.gif
Atsakyti
Subjektyvi, traiškytom musytėm praminti Shiseido "Feminite du Bois" kvepalai. Vienai parfumistei jų kvapas kažkodėl priminė traiškytas musytės, taip ir prilipo biggrin.gif
O patys kvepalai tikrai verti dėmesio, prieskoniai, džiovintos slyvos ir kedras rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 17 spalio 2008 - 18:24
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 10 17, 19:06)
O kas yra traiškytos musytės ir kuo jos ypatingos? rolleyes.gif

O, tai labai smirdantys kvėpaliukai, tau tikai nepatiks. Čia tavo nekenčiamo "parfumisčių-žinovių klano" terminologija, ir ji tavęs neliečia. biggrin.gif
O dabar suvaryk mane, pupyte. wub.gif

Ojezau, Evah, tu man ne draugė. schmoll.gif Sugadinai "visą darbą". lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 17 spalio 2008 - 18:29
Africa šiandien ir vakar labai miela, visas tik pupytem vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 10 17, 19:35)
Africa šiandien ir vakar labai miela, visas tik pupytem vadina biggrin.gif

Nea, vakar buvo pupuliukas (ne aš pavadinau), tai kaip ir negražu plagijuot. rolleyes.gif
Atsakyti

Ojiesaw, Africa, seniai taip nežvengiau, nes apsiašarojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tavo postas turėtų vadintis Hasta la vista, baby lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 17, 15:39)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Morepink, nenori aprašytisavo įspūdžių apie musytes? Bent keliais sakiniais smile.gif
Atsakyti
Africa, tu girta? g.gif Iš kur toks intymus familiarumas? Lyg ir nesuspaudžiau tamstai skalbinių segtuku spenelio ar pan. jautraus organo. unsure.gif
Atsakyti