Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

QUOTE(Snape @ 2006 11 24, 21:40)
Uogelle, tu teisi, aš šiandien kaip tik ir galvojau apie tai, kad jei neturi kur gyventi Palangoj ir nori pabėgti tik Naujiem, tai kaina visai normali. Kaip tik palyginau kainą su savaitgaliu Druskininkuose (pvz, Vlniaus Spa, Regina ir tt), ten tikrai ne pigiau ir paprastą savaitgalį, be jokių Naujųjų, šaikos linksmintojų,  mėlynųjų moliuskų užkepėlių ir visokių krembriūlė....  drinks_cheers.gif 

bet kai turi kur ten gyventi, tai gal neapsimoka...

tai sutinku dėl to, kad jei turi kur gyventi vien už programą mokėti neapsimoka..
bet jei norisi ir padoriai naujus metus sutikti, ir pailsėti tai nelabai pasirinkimo yra... iš vis kažkokia fantastika lapkričio galas, o jau viskas užsakyta, kaip žmonės skuba gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 10 21, 22:10)
sveikutes...pagalvojau kad gal jau reik pradet galvot apie sventes?...tai reikia kelt is numirusiuju tema... tongue.gif tai as ir pradesiu...nuo mokyklos laiku svajoju apie naujus metus su kaukem, kostiumais, na kaip budavo per mokyklinius karnavalus... wub.gif taigi siais metais bandysiu kazka panasaus organizuoti, tik vat su zaidimukais stoka, gal kas gali pamesti kokiu idomesniu... ax.gif taip pat jei kas turite kokiu ideju, tai nepasididziuokite ir pasidalinkite cia...busiu labai dekinga... mirksiukas.gif

Sveikos,
mes pernai darem su kaukem, labai patiko ir tikrai idomu newyear.gif Siemet vel bandysim su kaukem organizuoti, tik del temos dar tariames. O del zaidimu: kiek pamenu traukeme ant saldainiu parasytus linkejimus arba is laikrasciu juokingas frazes ir turejom sudeti sakinuka mirksiukas.gif linksmai praleidom laika ir prisijuokem biggrin.gif
Atsakyti
O mane domintu naujuju metu sutikimas Kaune, be nakvynes su smagia programa kur nors kulturingai... ax.gif Gal kas ka pasiulyti galetu?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 27, 14:22)
O mane domintu naujuju metu sutikimas Kaune, be nakvynes su smagia programa kur nors kulturingai... ax.gif  Gal kas ka pasiulyti galetu?
Aciukas  4u.gif

Daro Muzikinis teatras ir Jaunimo kamerinis Naujuju sutikimus su programa ir sampanu. Nesidomejau, kaip siemet, bet tikriausiai prates tradicijas. I muzikini tai ir pasiuost prasmatniau galima, kaip sakant save parodyt, kitus paziuret blush2.gif nail.gif megalol.gif
Atsakyti
As jau puolu i depresija, bandem visas aplinkines pirtis, pries 2 menesius isnuomuota, o sodybose daug kur sako tokiom progom is vis nenuomuojam..... gal saviem laiko. Tai jauciu, kad leksim i Palanga, nelabai kas belieka, tik idomu ar ten ta pati vakara, rasi koki restorana ar kavine su programa, kazin ar barai dauguma dirbs?
Atsakyti
Mes kasmet 31d vakare einam i koncertą, dažniausiai i ŠvKristoforo orkestro, bet jau pradeda atsibosti. Kai laukiausi sūnaus, buvome Kongresų rūmuose naujametiniame koncerte, su Špokaitės Bolero, Milkevičiūte ir t.t Labai patiko. Mano sūnui irgi patinka, pasipuošiame visi ir einame.
Tik šiemet , kai susilaukiau dukrytės, koncertai palauks, todėl dar prieš kalėdas eisim i "Bohemą".
Po koncerto, grižtam namo arba važiuojam pas draugus. Todėl prieš perkant bilietus visada paiūlau draugam,todėl einančių i koncertą ratas kasmet ilgėja.....susitinkam visi, o paskui jau kaip išeina....smagu senuosius palydėt su artimais...
Atsakyti
QUOTE(sonia @ 2006 11 28, 18:08)
Mes kasmet 31d vakare einam i koncertą, dažniausiai i ŠvKristoforo orkestro, bet jau pradeda atsibosti. Kai laukiausi sūnaus, buvome Kongresų rūmuose naujametiniame koncerte, su Špokaitės Bolero, Milkevičiūte ir t.t Labai patiko. Mano sūnui irgi patinka, pasipuošiame visi ir einame.
Tik šiemet , kai susilaukiau  dukrytės, koncertai palauks, todėl dar prieš kalėdas eisim i "Bohemą".
Po koncerto, grižtam namo arba važiuojam pas draugus. Todėl prieš perkant bilietus visada paiūlau draugam,todėl einančių i koncertą ratas kasmet ilgėja.....susitinkam visi, o paskui jau kaip išeina....smagu senuosius palydėt su artimais...

smagu tokie kultūringi naujų metų sutikimai, gaila, kad mano vyro draugijos intersai kitokie...aš ir mielai teatre ar koncerte klasikiniam prieš naujus apsilankyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggi1980 @ 2006 11 28, 13:04)
As jau puolu i depresija, bandem visas aplinkines pirtis, pries 2 menesius isnuomuota, o sodybose daug kur sako tokiom progom is vis nenuomuojam..... gal saviem laiko. Tai jauciu, kad leksim i Palanga, nelabai kas belieka, tik idomu ar ten ta pati vakara, rasi koki restorana ar kavine su programa, kazin ar barai dauguma dirbs?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes kazkur rugsejo pabaigoje pradejome skambinetis po visa lietuva ir jau tada buvo uzimtos blink.gif arba laisvos tos kuriu kaina nereali blink.gif nuo 3000-5000 lt tik uz vieta
O del palangos mes irgi mastem, bet kazkaip pasvarste nusprendem, kad tikrai daug baru nedirbs tik keli, programa neaiski, o ir miegoti tik viesbutyje unsure.gif
Atsakyti
Mūsų programa vyks kaip ir kasmet nuosavuose namuose: šventiniai pietūs, šventiniai gėrimai, gera nuotaika... drinks_cheers.gif Vyras, vaikas ir aš lotuliukas.gif Kažkaip nesureikšminam mes tų Naujųjų metų cool.gif Ramiai sutinkam, į fejerverkus pažiūrim ir vsio smile.gif
Atsakyti
Mūsų ir artimų draugų ratelyje... kaip ir kasmet smile.gif
Atsakyti
mes su draugais švęsim Palangoje. jau užsisakėm du numerius viloje netoli jūros. vešimės šašlykinę - lauke kepsimės šašlykų, dešrelių, taip pat pasidarysim kokių nekasdieniškų vaišių. o vidurnaktį eisima pajūrin fejerverkų žiūrėti - pernai jie buvo fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergaitės kaip aš jums baltai pavydžiu,nes žinau kad šiuos naujus sutiksiu viena su sūneliu.Tiesiog vyas budės,o aš lieku namuose nebent ką sugalvosiu mirksiukas.gif Nenoriu niekur eiti nes vaiko neturiu kur palikti,pas mamą nenoriu,draugai į restoranąir tt.Bet po Kalėdų gal ir nieko ramiai pasėdėti tiesiog reikia tai ramiai priimti,na o sausio 1 tai gal atsiimsime už viską mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti