Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

QUOTE(cacukas @ 2005 12 29, 12:47)
O aš jau važiuosiu maisto ir gėrimų pirkti. Kitaip sakant siaubsiu parduotuves...  biggrin.gif
Be to tai nebus paprasti Naujieji Metai, tai bus dar ir mano vestuvės...  wub.gif

Sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif

O aš vis dar nesugalvoju kur švęst..radau keletą įdomių minčių- sutikt naujus kinietiškai (kiniečių restorane..su kinietiškais patiekalais..kiniečių tradicijomis), arba boulinge APOLLO, arba Europos parko restorane.... g.gif
Atsakyti
nu blin kaip aš jums visoms pavydžiu... doh.gif o aš namuose su leliumi ir tėvais...vyras nori iki 1 pabūti kartu, o tada jau į "trasą" pas draugus.... verysad.gif nesugalvoju kaip jį namuose sulaikyti... blink.gif g.gif
Atsakyti
Na tai jeigu bus tėvai tai gal nors keliom valandom vaikutį palik jiems, ir tu su vyru kartu pabėk keliom valandom pas draugus.

O mes bandysim namuose suneštinį su draugais kaukių balių daryti, nes kaip ir eilė pas mus šiemet švesti. Bent jau 4 šeimos su vaikais nusimato doh.gif , bet jau priprasta, kad dar ir daugiau būna liaudies, svarbu, kad tarp vaikų drakės nebūtų. Liepsiu visiems ir vaikams ateiti su kaukėm, vis bus smagiau.
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 29, 14:40)
nu blin kaip aš jums visoms pavydžiu... doh.gif  o aš namuose su leliumi ir tėvais...vyras nori iki 1 pabūti kartu, o tada jau į "trasą" pas draugus.... verysad.gif  nesugalvoju kaip jį namuose sulaikyti... blink.gif  g.gif

Aš tai į akį duočiau už tokias mintis lotuliukas.gif Ne, geriau sugalvojau: pareikščiau, kad iki 1 val. pabūsiu su visais, o paskui jį vieną paliksiu vaiką prižiūrėti , o pati varysiu tūsintis. Kas čia gali būti per nuostata, kad "man reikia su draugais paūžti, o vaikas tik motinos atsakomybė" ?
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 12 29, 17:40)
nu blin kaip aš jums visoms pavydžiu... doh.gif  o aš namuose su leliumi ir tėvais...vyras nori iki 1 pabūti kartu, o tada jau į "trasą" pas draugus.... verysad.gif  nesugalvoju kaip jį namuose sulaikyti... blink.gif  g.gif

Visas sveikinu su Naujais metais santa2.gif
zuikeli,tai kuris po 1 nešėt kudašių iš namų? hihihi.gif Nepasiduok tu tam savo "feodalui"(juokauju) box.gif ::Laikykis 4u.gif megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgėlytė: 01 sausio 2006 - 17:36
sveikutes...pagalvojau kad gal jau reik pradet galvot apie sventes?...tai reikia kelt is numirusiuju tema... tongue.gif tai as ir pradesiu...nuo mokyklos laiku svajoju apie naujus metus su kaukem, kostiumais, na kaip budavo per mokyklinius karnavalus... wub.gif taigi siais metais bandysiu kazka panasaus organizuoti, tik vat su zaidimukais stoka, gal kas gali pamesti kokiu idomesniu... ax.gif taip pat jei kas turite kokiu ideju, tai nepasididziuokite ir pasidalinkite cia...busiu labai dekinga... mirksiukas.gif
Atsakyti
As gyvenu Anglijoj jau beveik 3 metai, taigi apturesiu pirmasias kaledas cia. Jau esu sventus naujus metus cia...bet...kazkaip mano gyvenime pastarieji 5 metai su naujuju sventimu yra visiskas nekas.
Svesiu su draugu tik dviese matomiausia (nes visi kazkur issilaksto paskutinem dienom)...taigi nezinau ka cia linksmo susigalvojus schmoll.gif
Nors jau gan ilgai galvoju...
Atsakyti
na,man nauji visada darbas doh.gif Bet darbo vieta pati ta,tokiai progai good.gif Turim nedidelį naktinį klubą,tai jau geresnės vietos nė nereikia irnesakyk.gif Tik daug metų per naujus dirbdavom tik nuo 24 val.,nes norėdavos sutikt juos šeimos rate,katu su vaiku,su artimų žmonių kompanija,bet dabar šitam reikalui yra Kalėdos,o pernai jau jau darbavomės nuo 21 val.,darėm uždarą vakarą ir buvo labai smagu thumbup.gif Šiemet jau galvoju,kad darysim taip pat,tik kelsim kainą (tik kad jau ne apie šimtus kalba eina,tai galiu garantuoti biggrin.gif ),mažinsim žmonių skaičių,(pernai apie 130 buvo) ir jei pavyks surinkti pačių artimiausių ir ištikimiausių klientų būrį,galvoju,kad gal reiks teminį vakarą padaryti ax.gif Kad būtų linksma visiems,įdomu ir kad būt ką prisiminti 4u.gif O ne išlūžinėt net dvylikos nesulaukus biggrin.gif
Atsakyti
Man su pirmu sniegu - pirmos mintys apie Kaledas ir Naujus.
Mes kaledas visada sutinkame namie, o velai vakare susiburiam pas draugus ir dalinames dovanomis.... smile.gif
O vat Naujuosius jau gal 10 m. svesim Nidoje. Ir kitokiu variantu net nesvarstome (nebent kas atsitiktu nenumatyta...)! biggrin.gif
Atsakyti
O ka siaip veikiate Nidoje per naujuosius? Ar vyksta ten kas nors idomaus, nes kazkaip siemet galvojam gal iki Nidos pasokt. Ir gal zinai kur fainai apsistot ten per Naujuosius? Dekui is anksto!
Atsakyti
Šiemet Kalėdos ir Naujieji bus kitokios šventės...mat planuosiu jas ne aš.Tai patikėjau namiškiams pioneer.gif .Kaip estafetė-perduok kitam. biggrin.gif Nes dažniausiai "komandyrius" būnu aš: va dabar darysim šitaip,o dabar kitaip,eisim ten ir čia... rolleyes.gif doh.gif
O apie dovanėles jau pradėjau galvot dabar,bet dar tik galvot,nes po to svyla sėdimoji ir paskubom nupirkta dovana gali visai nepatikti.
Atsakyti
sveikos mielosios mamytes.as cia naujoke blush2.gif norejau paprasyt pagalbos help.gif . gal kas zino kokia sodyba ar siaip ka kur butu galima atsvest naujuosius metus?klaipedoje ar klaipedos rajone ir kad butu dar neuzimta. newyear.gif
Atsakyti