Įkraunama...
Įkraunama...

Naujųjų Metų sutikimas

sveikos mielosios mamytes.as cia naujoke  norejau paprasyt pagalbos  . gal kas zino kokia sodyba ar siaip ka kur butu galima atsvest naujuosius metus?klaipedoje ar klaipedos rajone ir kad butu dar neuzimta.

Labas, pabandyk ten paziureti www.atostogoskaime.lt
Atsakyti
OoooOOoo ax.gif Jau norėjau tokią temą pati užvesti. 4u.gif

Užsimušdama ieškau įdomios vietos Naujųjų praleidimui. Reklamos - nulis, tik straipsnis delfi, kad "nesvajokit, visos vietos jau užimtos." blink.gif

Su Kalėdom man viskas daugmaž aišku - pas tėvus, kaip visada daug giminių ir galvą skeliančio klegesio. Kalėdos vis dėlto šeimos šventė, kur švęst, dilema palyginti nedidelė...

Bet Naujieji...šiaip nesiparinčiau, bet atvažiuoja iš Estijos draugė, pageidauja snogšibatelno vakarėlio g.gif A kur tokį gaut, patarkit, a? Dar nuvesiu kur nors ne ten, užtrauksiu Vilniui gėdą tarptautiniu mastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2005 11 23, 17:23)
as irgi nemegstu visu situ kalediniu marazmu ir tik laukio sausio greiciau  rolleyes.gif

Pas mane irgi tokios pačios mintys būna, tik va įdomu kaip šiais metais su astrologija g.gif Ateinantys metai berods kiaulės, tai gal prisiliuobt kaip kokiai kiaulei bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai sunku ką nors sugalvoti, o taip norisi smagiai atšvęsti 4u.gif
Galvojau apie spektaklį, tik nežinau ar patiks vyrui. Bilietų tai dar yra:
Augustas Strindbergas, Antonis Sverlingas "KARŠTAS ŠOKOLADAS"
Kauno kamerinis teatras
Gal kas buvote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 19 lapkričio 2006 - 22:56
QUOTE(Betse @ 2006 11 19, 23:50)
Labai sunku ką nors sugalvoti, o taip norisi smagiai atšvęsti  4u.gif
Galvojau apie spektaklį, tik nežinau ar patiks vyrui. Bilietų tai dar yra:
Augustas Strindbergas, Antonis Sverlingas "KARŠTAS ŠOKOLADAS"
Kauno kamerinis teatras
Gal kas buvote?

Buvau. Spektaklis patiko, nenuobodus. Draugui labai patiko, labiau negu man smile.gif
Papildyta:
P.s. Tik jis visiskai netinka vaikams. Spektaklyje nagrinejama seimynine drama, taciau gana nuotaikingai.
Atsakyti
Sveikutes,
As irgi jau i panika ipuolus kaip tuos naujuosius atsvest, mes paprastai gryztam i lietuva, nes beveik visada yra sniego, draugai. Pernai sventem kavinej, smagu buvo, kaledas miske, bet siais metais draugai kviecia i palanga varyt, gal zinot, ka ten galima tokia nakti nuveikt?
Atsakyti
Hmmm, aš praeitais metais galvojau į Palangą važiuot Naujų Metų švęsti. Bet kažkaip ar aš blogai ieškojau ar ką...nes radau tik labai brangius variantus. Be to, mes turėjom kur gyvent, o aš tada radau tik renginius viešbučiuose Medūza, Vanagupė (ar kaip ten jis vadinasi). Žiauriai brangu sakyčiau, pvz šiais metais Vanagupėje NUO 649 lt žmogui (su nakvyne) unsure.gif Papostinsiu linką, jei kam įdomu:

http://www.vanagupe....upe_nauji_metai

Jei nereikia apnakvydinimo, tai galima ieškoti klubuose ir baruose pagal skonį ir skambinti, nes inete jie turbūt informacijos neturi (kaip ir dauguma Vilniaus strateginių viečikių).

Dar kaip ir kasmet, bus savivaldybės organizuojamas renginys ant tilto – fejerverkai ir tt.
Atsakyti
Jo kaina nereali, ta prasme nemanau ar verta, vos ne 700lt uz viena zmogu moketi. Mes irgi turim kur gyvent, tai gal taip i koki restoraneli uzklysim, ant tilto senai jau ziema svajoju nuvaryt, sie metai nebus triuksmingi... kituose laukiam surmulio nes esu nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(Snape @ 2006 11 23, 15:37)
Hmmm, aš praeitais metais galvojau į Palangą važiuot Naujų Metų švęsti. Bet kažkaip ar aš blogai ieškojau ar ką...nes radau tik labai brangius variantus. Be to,  mes turėjom kur gyvent, o aš tada radau tik renginius viešbučiuose  Medūza, Vanagupė (ar kaip ten jis vadinasi).  Žiauriai brangu sakyčiau, pvz šiais metais Vanagupėje NUO 649 lt žmogui (su nakvyne)  unsure.gif  Papostinsiu linką, jei kam įdomu:

http://www.vanagupe....upe_nauji_metai

Jei nereikia apnakvydinimo, tai galima ieškoti klubuose  ir baruose pagal skonį ir skambinti, nes inete jie turbūt informacijos neturi (kaip ir dauguma Vilniaus strateginių viečikių).

Dar kaip ir kasmet, bus savivaldybės organizuojamas renginys ant tilto – fejerverkai ir tt.

šiaip tai kainos Vanagupėje nurodytos su nakvyne ir pusryčiais bei visokiais
baseinais.
Pvz. druskininkuose tai irgi panašios kainos ir dar be to vietų nėra jau daugumoje arba likę liukso kambariai..
Atsakyti
Uogelle, tu teisi, aš šiandien kaip tik ir galvojau apie tai, kad jei neturi kur gyventi Palangoj ir nori pabėgti tik Naujiem, tai kaina visai normali. Kaip tik palyginau kainą su savaitgaliu Druskininkuose (pvz, Vlniaus Spa, Regina ir tt), ten tikrai ne pigiau ir paprastą savaitgalį, be jokių Naujųjų, šaikos linksmintojų, mėlynųjų moliuskų užkepėlių ir visokių krembriūlė.... drinks_cheers.gif

bet kai turi kur ten gyventi, tai gal neapsimoka...
Atsakyti
ax.gif mes norim per naujus vaziuot i druskininkus kokios 4poros, kad butu nakvyne, vakare kazkokia programa, o kitaa ryta proceduros? gal galit ka pasiulyt, nes jau kur kaina vienam zmogui 800lt tai absurdas
arba gal tada kokia sodyba nedidele kauno raj? 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi i Palanga varysim smile.gif Jau uzsisake nakvyne, susiradom paprastai per interneta. Pirma karta ten busim, kotedzas kazkoks, bet pasirode labai neblogas. Nakvyne. Mes ieskom kad pigiau blush2.gif i visokias vanagupes ar meduzas net netaikom blush2.gif Ir taip yra ka veikt.
Beje, pernai irgi i Palanga lekem. Tai nuomavomes poilsio namuose Denotė, Bangų gatvej. Kambarys 50 Lt. Ten toks kaip atskiras butukas is 2 kambariu, vietoj yra ir WC, kriaukle su siltu vandeniu. Virtuvele kazkur kitur, bet mum jos ir nereikejo. Ten sovietmeciu buvus kazkokia stovykla, tai taip ir like viskas paprastai ir papigiaj. Kambariai dideli, tvarkingi, bet neromantiski (del to, kad seniena ). Bet mes nesiskundem, kadangi visur kitur jau buvo viskas uzsakyta. Kam reikia pigiai, ten pernakvot tikrai gausit, nes pastatas labai didelis. Pamenu uzsisakinejom paskutine metu diena, kai jau vilciu pigesniu kambariu rast nebuvo, bet labai zut but norejom i Palanga, i pajuri. O svest i miesta ir prie juros lekem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 25 lapkričio 2006 - 02:33