Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

Jei kam idomu,kaip tik rasau fotoreportaza apie kelione i Vokietija aplankant Legolenda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 24 liepos 2012 - 21:08
Noriu paklaust buvusių, ar verta pirkt Combined bilietą į Berlyno Legolendą + Jūros muziejų? Ar verta eit į Jūros muziejų? Kelioms dienos galioja abu bilietai, t.y, ar yra konkreti data Jūros muziejui (ar ta pati diena, kaip ir Legolendui)?

Gal ką nors žinot apie kuponus Legolendui? Ar įmanoma dabar kur nors jų rasti? Ar jie dar galiotų rudenį?

Labai dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 29 liepos 2012 - 09:32
Berlyne nėra Legolendo,ten žaidimų kambarys.Ėjom ten tik dėl to, kad turėjom metinius leidimus nėreikėjo bilietų pirkti.Davė vaikams po du žetonus, keliom minutėm galėjo valdyti laivelius.Yra dvi karuselės,galima tik vieną kartą,daugiau neleidžia.Galima pasižiūrėti lego statinių,yra lego fabrikas.Kai viską pereini lieka tik su lego žaisti.Buvom apie 3val.Dar yra laipiojimui nedidelė trasa, tinka mažiukams.Vasara labai tvanku ten.Berlyno sea life labiau patiko,ypač liftas su žuvytėm.Vokiečiai jį peikia dėl didelės kainos,jie sako,kad čia turistams, patys eina į Berlyno zoo sodą, ten irgi yra akvariumai perka kombinuotus bilietus ir praleidžia visą dieną.O sea life buvom 3val. čia neskubėdami . Reikėjo eilėj laukti prie lifto,pats pasikėlimas apie 15min. Kombinuotus bilietus perkant nebūtina tą pačią dieną panaudoti.Ant bilietų būna gliojimo laikas.
Atsakyti
jurigo, labai ačiū 4u.gif

apie šitą patį kalbam, taip?
http://www.legolandd...e.de/berlin/en/

Atsakyti
Apie tą patį.Dar yra 4Dfilmai.Bet mes jų nežiūrėjom,nes buvome matę juos tikrajame Legolende.Čia yra Berlyno centre Potsdamer Platz.Dragon Ride traukinukas,važiuoja kelias minutes,įlipant perspėjo griežtai draudžiama fotografuoti ir filmuoti (čia tik važiuojant traukinuku, kitur galima)viskas sukurta iš lego.Merlins Apprentice apsisuks kelias minutes ir viskas atrakcijonų daugiau ten nėra.Vasarą buvom,lankytojų mažai.Nėra ko lyginti su tikruoju Legolendu,čia tik žaidimų kambarys.
Atsakyti
Važiuojam su agentūra Excursus.Gal galit parašyti kaip ten su maistu reikalai: viešbutyje pusryčiai ar yra ten koks pasirinkimas, ar pakankami? Pakelėse ar užveža kažkur pavalgyti? Na neskaitant pačio Legolendo, nes ten prisiskaičiau kad labai brangu. Mane domina viešbutyje ir pakelėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2012 08 01, 10:11)
Negi niekas nevažiavo?  g.gif

Aš važiavau, šiek tiek anksčiau (prieš kokius keturis metus), bet manau, kad situacija nepasikeitusi.

Pusryčių viešbučiuose tikrai užtenka. Tai yra, nebūna ten kažko stebuklingo, bet dribsnių, sumuštinukų tikrai užtenka. Stoja autobusas taip dažnai. Jiems ten turbūt ir pagal normatyvus priklauso, bet ir dėl to, kad važiuojama su vaikais yra dažnai stojama. Kas man patinka, Excursus visada renkasi kavines (jeigu tik įmanoma), kuriose gali šiek tiek atsigauti vaikai: pvz. McDonaldus arba tokias kavines, kur yra nors minimalių supynių/karstynių ir t.t. Tačiau be abejo, kaip ir visose kelionėse autobusu, reikia įsidėti ir savo maisto: greitai užplikomų kavų, arbatų, sriubų, košių, makaronų ir visa kita. Nes kai visi autobuse pradeda plikytis savo maistus, nori nenori užpavydi:). O tai Excursus neatsiuntė atmintinės? Jie paprastai tikrai labai kruopščiai surašo rekomenduojamą įsidėti daiktų sąrašą į autobusą.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2012 08 01, 09:11)
Negi niekas nevažiavo?  g.gif


Jūračiukai, yra atskira tema apie Excursus agentūrą, ten daug visko rasite mirksiukas.gif Šiaip faina su jais važiuoti, tikrai, šią vasarą jau trečią kartą važiavome
Atsakyti
Laba,

Pasakykit, kas pirkot internetu bilietus į Bilundo Legolendą-per kiek laiko juos gavot? ax.gif Skaičiau temoje, kad yra tekę žmonėms ir skambinti, ir rašyti laiškus, nes jie ten neskubėjo.
Atsakyti
Planuojame vaziuoti i kelione po Vokietyja, uzvaziuojant i Legolenda. Ar pakanka ten vienos dienos viskam apziureti ir pasisupti? Pataikysime ant savaitgalio, tai tikriausiai zmoniu bus zymiai daugiau nei paprasta darbo diena? bigsmile.gif Po kiek minuciu apytiksliai reikia laukti eileje prie atrakcionu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiduke: 13 rugpjūčio 2012 - 21:44
Taip,pakanka.Bet i kina ar sou gal ir jau ir nelabai spesit smile.gif tik ateikit nuo pat atidarymo. Prie kai kuriu atrakcionu gali is viso nebuti eiliu,kai kur 5-10min,o kai kur ir iki valandos gali tekti laukti.Kai mes buvom,prie Lego Ninjago laukem po 40min.
Be to,gal ne visur ir noresit eiti,viskas priklauso nuo vaiku amziaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums vienos dienos niekaip neužteko. Dvi dienos kaip tik: ramiai, neskubant. Mūsų daug konstravo. Buvom savaitgalį, bet eilių didelių tikrai nėra palyginus su kitais Vokietijos parkais wink.gif Verta gyvent jų kempinge, šalia parko, nes antrai dienai bilietai į parką nemokamai 4u.gif
Atsakyti