Įkraunama...
Įkraunama...

Legolendas

Ar labai grieztai tikrina vaiko ugi prie atrakcionu? Perziurejau ju puslapi, beveik visi atrakcionai maziukams tik nuo 90 cm, o mano mazoji dar tik 88 cm. 4u.gif
Atsakyti
dabar rugpj pradzioj turi pasirodyti nauji katalogai, o tu pavasariniu jau nebeturi parduotuves....
Atsakyti
Legolende tikrina tuos vaikus kuriu ūgis gali būti per mažas arba per didelis tam atrakcijonui. Turi lentelę prie jos pritvirtintos duplo kaladėlės, darbuotojai gali neleisti jei netiks ūgis, didelį dėmesį skiria saugumui,prisega saugos diržais.Dukra buvo 119cm. su avalyne 120cm. kur atrakcijonai be suaugusiu nuo 120cm. praleisdavo į batus nekreipia dėmesesio jiems svarbu, kad iki kaladėlės būtu.
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2012 07 20, 17:20)
Ar labai grieztai tikrina vaiko ugi prie atrakcionu? Perziurejau ju puslapi, beveik visi atrakcionai maziukams tik nuo 90 cm, o mano mazoji dar tik 88 cm. 4u.gif

Nu tikrina. cool.gif Mūsų mažasis 117 cm, tai ten kur nuo 120 neįleido unsure.gif
Atsakyti
Ka tik grizom is keliones po Vokietija.Aplankem ir Legolenda.Nakvyne parko kempinge+2dienos Legolende kainavo 214eur 5zmonems(3suauge +2vaikai).Mes ta paketa buvom nusipirke jau is namu.IR gerai padarem,nes campingo registratura dirba tik iki 20.00,o atvaziavom kelios minutes iki darbo galo,tai biski susirauke prieme.Kempingas labai saunus,yra vaikams kur pasikarstyt.

Vaikams,aisku,labai patiko smile.gif bet jei lyginti su Danijos parku,tai man daniskasis Legolendas zymiai grazesnis, ,,legiskesnis,, ,be galo grazi aplinka,visur bonsai,rododendrai wub.gif ,zinoma,ir patys danai suteikia parkui kita atspalvi,stiliu. Vokiskas variantas toks paprastesnis.Bet cia,zinoma,tik tokie suaugusio zmogaus pamastymai,vaikams visur gerai smile.gif

Kainos paciam parke mazesnes nei Danijoj.
Atsakyti
rasa32, o kaip su oru - jei lietingas ar yra ka veikti? jau kaip pas mus praeita savaite buvo doh.gif +12 +15 C temp.
Atsakyti
Zinoma,yra ka veikti mirksiukas.gif Na,nebent lytu kiaura diena...Mes Danijoj buvom tokiu oru prie +15 ir vis uzeinancio lietucio ir nieko,apsivelki polietilenini apsiausta ir pirmyn.Kai smarkiau lydavo lisdavom po stogu:i apzvalgos boksta,kina,vandens pasauli,kaladeliu kambarius.Del lietaus parkas nusustoja.

Mano patarimas-pasiimti is Lietuvos apsiaustu,kurie kainuoja po pora lituku,nes parke jie kainuoja 3-4eur.
Atsakyti
Vykstant į Danijos Legolendą reikėtų pasiimti vaikams kelnes nuo lietaus. Danijoj dažnai lietus lyja.Viena diena lijo trumpai tai rasdavom, ką vekti, o antrą dieną saulė švietė iš ryto, sakom graži diena bus, nuo 14val.kaip pradėjo stipriai lyti, žeme nespedavo sugerti ,tai upeliai bėgo.Danai išsitraukė vaikams botus, kelnes ir ploščius nuo lietaus ir toliau pramogauja. Aš igi turėjau vaikams rūbus nuo lietaus, pabuvom iki 16val. daugiau nebeištvėrėm, nes mano ir vyro džinsnai buvo šlapi, apsiaustai kelnių neapsaugo nuo lietaus.Lijo stipriai tą dieną iki parko uždarymo, bet vaikams nebuvo gaila išeiti, nes viską jau buvo išbandę, parduotuvėje prisipirkę lego, labiau rūpėjo išpakuoti ir apžiūrėti naujus lego.
Atsakyti
QUOTE(jurigo @ 2012 07 20, 21:22)
Legolende tikrina tuos vaikus kuriu ūgis gali būti per mažas arba per didelis tam atrakcijonui. Turi lentelę prie jos pritvirtintos duplo kaladėlės, darbuotojai gali neleisti jei netiks ūgis, didelį dėmesį skiria saugumui,prisega saugos diržais.Dukra buvo 119cm. su avalyne 120cm. kur atrakcijonai be suaugusiu  nuo 120cm. praleisdavo į batus nekreipia dėmesesio jiems svarbu, kad iki kaladėlės būtu.

QUOTE(vilmaaa @ 2012 07 20, 21:34)
Nu tikrina. cool.gif Mūsų mažasis 117 cm, tai ten kur nuo 120 neįleido  unsure.gif

Paskaiciau per tripadvisor, tai irgi raso, kad tikrina, todel kelios mamos buvo nusivylusios, kad vaziavo su 2 metu vaikais ir daug kur neileido, tai tikriausiai tikrina ne tik didesniems vaikams, bet ir maziukams. Nors ir pirmo zvilgsnio analogisko tipo atrakcionuose supomes dinesylande ir viskas gerai buvo....
Atsakyti
Legolande tikrai labai grieztai tikrina. Jiems saugumas svarbiau visko. Neturekit vilciu praeit ten, kur nepriklauso schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varene: 23 liepos 2012 - 21:16
kur patartumet apsistoti netoli Vokietijos legolendo? kempingai netinka, nes neturim palapiniu ar kemperiu smile.gif
Atsakyti
Paslaptingai, pabandykite privačiame sektoriuje - vasarnamiai, butai, kambariai namuose. Vok- Ferienhaus, Ferienwohnung (sutrumpintai kartais rašo FeWo), čia nuoroda to miestelio Gunzburg Vokietijoje, kur Legolendas, pasiulymai:

http://www.guenzburg...n.de/suche.html

Atsakyti