Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Radau va tokį kinietišką kalendorių, pagal kurį atseit 99% galima nuspėt kas pilvelyje gyvena. biggrin.gif

Nuoroda čia: http://www.parenting...se_calendar.htm

Instrukcijos lietuviškai:

Kiniečių mėnulio kalendorius
Kaip naudotis šiuom kalendoriumi:
1. Imkite savo amžių tuo metu kai pastojote ir pridėkite 9 mėnesius.
2. Susiraskite tą skaičių kairėje pusėje esančiame kalendoriaus stulpelyje.
3. Susiraskite mėnesį kurio metu jūs pastojote kalendoriaus viršuje.
4. Sekite abu stulpelius kuriame langelyje jie susijungs. Žydra reiškia berniuką, rožinė mergaitę.

Paspėliokime. biggrin.gif
Atsakyti
Smagu paspėliot 4u.gif , ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti tongue.gif .
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja. ax.gif Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo thumbup.gif .
Atsakyti
man rodo kad beriukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KenguRyte21: 27 rugpjūčio 2008 - 20:28
rodo berniukai,kol kas visi spejimai ir nuojauta ta sako 4u.gif
Atsakyti
Na įdomu, pirmą vaiką rodo teisingai - mergaitė. O antrasis dar slepiasi, pagal kalendorių - mergaitė. Žiūrėsim ar pasitvirtins
Atsakyti
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas g.gif

Matyt aš tas 1% nes neatitinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okei: 28 rugpjūčio 2008 - 07:55
dė pirmo neapsiriko - tikrai berniukas. Antrą irgi rodo benriuką. Per echo irgi taip sakė biggrin.gif
Atsakyti
man irgi atitinka kol kas, pirmas berniukas - taip ir rodo, o antra - rodo kad bus mergaite....Butu labai faina, nes nuojauta kuzda kad bus mergaite thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas ir man atitiko, kaip bus su antru dar neaisku, rodo, kad vel mergaite, reiskia 2 panas turesim ax.gif
Atsakyti
Rodo berniuka, Mb svajoja apie mergaite,o as svajoju sekmingai isnesioti ir pagimdyti sveika smile.gif
Atsakyti
o man neatitinka ax.gif pirma rodo berniuka, nors pirmoji gime mergaite, ir dabar rodo kad berniukas, bet ultragarsas tvirtina kad mergaite bus nestuke.gif niu ziuresim, o gal islys berniukas lotuliukas.gif juk visko buna... rolleyes.gif
kas bus tas gerai, svarbiausia sveikas vaikas butu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
del pirmo ir mums neapsiriko, rodo berniuka, o antra rodo mergaite thumbup.gif Tikekimes, kad nemeluoja mirksiukas.gif
Atsakyti