Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

4u.gif Man rodo mergaite smile.gif echo taip pat rode smile.gif tai manau man tinka, nebent berniuka slapukas bus
Atsakyti
Sveikos gudriosios nestukes smile.gif
Na kodel as tokia negudri ir nesuprantu kaip naudotis sita lentele? doh.gif Gal kas galetu paaiskinti man ar padeti??? Jei pastojau siu metu liepa ir man dabar 29, tai ka ten kinieciu lentele zada? unsure.gif
Atsakyti
Idomus kalendorius smile.gif ...
Tik va kaip cia man nusprest ta pastojimo men. ... Daktare skaiciuoja nuo pimos men dienos, tuomet yra vienas menuo (mano dienos buvo paskutine to men savaite), o mano skaiciavimu pastojau kita men., iskart po "mano dienu"...
Mano spejimu tada turetu buti beniukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sliunkava @ 2008 08 30, 08:53)
Sveikos gudriosios nestukes  smile.gif 
Na kodel as tokia negudri ir nesuprantu kaip naudotis sita lentele?  doh.gif Gal kas galetu paaiskinti man ar padeti??? Jei pastojau siu metu liepa ir man dabar 29,  tai ka ten kinieciu lentele zada?  unsure.gif

tau rodo berniuka
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
[QUOTE]
tau rodo berniuka

Aciu eirian, matysim kaip is tikruju biggrin.gif
Atsakyti
nu paziuresim ar man atitiks ax.gif g.gif
Atsakyti
man pirma rode berniukas, gime berniukas. Dabar vel rodo berniuka. tongue.gif Paziuresim kas cia gausis.
Atsakyti
na man tai rodo, kad bus mergyte thumbup.gif nors visi aplinkui tai sako, kad turesime berniuka g.gif gaila, kad dar ehoskopu nieko nemato g.gif na o kaip gims musu aksiukas tai tada ir pamatysime ar veiksmingas toks skaiciavimas biggrin.gif
Atsakyti
man rodo berniuka, taip ir yra nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
man rodo berniuka 4u.gif nuojauta irgi tokia pati, o siaip tai slapukas bigsmile.gif ziuresim kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 08 28, 09:36)
Man rodo, kad mergaite o ultragarsas ir mano nuojauta teigia - berniukas  g.gif
Matyt aš tas 1% nes neatitinka  lotuliukas.gif

man taip pat rodo kad mergaiteo pagal eho berniuka g.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite. bureja, kazkada burus man irgi sake,kad pirmagime bus mergaite smile.gif
Atsakyti