Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

o kaip su tuo 9 menesiu pridejimu prie mamos metu nelabai supratau? g.gif pastojau 23 bet pridejus 9 mensius tai sueina ir 24, tai imt 24 metus?
Atsakyti
Man rodo mergaite thumbup.gif Kita savaite darys ultragarsa, tai parasysiu, ar pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite, nors bus berniukas (ot butu linksma jei pana gims doh.gif visos smutkes vyriskos biggrin.gif )
Atsakyti
Man del pirmo apsiriko, rodo berniuka, o turiu mergaite, del antro atitiko. Kaip del trecio neaisku, rodo kad mergaite, bet mes dar nezinom, bet siaip jau noretume berniuko po dvieju mergaiciu. biggrin.gif Nu rugsejo gale suzinosim, bus idomu palyginti biggrin.gif
Atsakyti
man irgi berniuka rodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 08 28, 15:23)
o kaip su tuo 9 menesiu pridejimu prie mamos metu nelabai supratau?  g.gif  pastojau 23 bet pridejus 9 mensius tai sueina ir 24, tai imt 24 metus?

teip mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodo berniuka, o kas bus dar nezinau
Atsakyti
rodo berniuka, bet kas bus dar nzn ax.gif
Atsakyti
man rodo mergaite,o as laukiuisi dvieju berniuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu geras:)
pirmas kalendorius, kuris rodo, kad bus mergaitėsmile.gif Nes siaip visi rodo, kad berniukas...Ziuresim, gal kita savaite pavyks pas daktara pamatyti kas bus, nes lelius slepia:)
Atsakyti
pas mane lyg atvirkščiai, bent jau su pirmu.. o kaip su antru matyt ilgai dar nesužinosiu...
Atsakyti
Klausykit, aš įdedu nuoradą tokio paties kalendoriaus (aš sulyginau visa lentelė atitinka), bet man kažkaip nesutampa instrukcijos (to angliško puslapio ir rusiško puslapio) blink.gif Tai kažkoks galvosūkis išeina.
štai ta lentelė

Beje, pagal ją man neatitiko gimę vaikai pagal abi instrukcijas g.gif
Atsakyti
Beje , lentelė, apie kurią kalbu yra kiek žemiau puslapyje. Aukščiau esanti skaičiuoklė (kur pagal kraujo grupes) man atitiko.
Atsakyti