Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Pagal tą kiniečių kalendorių atitinka ir man ir draugei mirksiukas.gif O daugelis kitų būdu spėt vaiko lytį neatitikdavo smile.gif
Atsakyti
Na, man tp atitinka, nes jau gydytoja tris kartus mate kad tikrai mergaite, bet... galetu rodyti ir dvynukus group.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man tai pirmas neatitinkas rodo mergyte nors turim saunu suneli... ax.gif o del antro tai nzn dare echo bet nepasirode o as jauciu kas bus mergyte nors kalendorius rodo priesingai g.gif ai kas bus tas tik kad sveikas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Živutė* @ 2009 01 01, 23:19)
Na pirmoji ir gavosi mergyte wub.gif
Dabar turetu but berniukas matysim kaip cia bus biggrin.gif  wub.gif

pas mus su vyru gavosi sveiki skaiciai g.gif
24/4=6
27/3=9
tai koks rezultatas drinks_cheers.gif kad sansai lygys nesdar nezinom kas bus
Atsakyti
Is temos pirmojo puslapio maciau, kad oi kaip keistai gaunasi cia su tuo kalendoriumi. 99 procentams dariusiuju parode neteisingai. O tiems 1 procentu motereliu, rode, kad teisingai. Tai suprask kad nori.
Mums rodo mergaite, tikimes berniuko, o leliukas pilvelyje slepiasi, nesirodo. Tai suzinosim kai jau rankose laikysim ir bus aisku i kuriuos procentus mes patekome.
Atsakyti
QUOTE(neravardo @ 2009 01 14, 20:52)
Tai suzinosim kai jau rankose laikysim ir bus aisku i kuriuos procentus mes patekome.

o tai daugiau nebedarys echo? g.gif
Atsakyti
Na as matyt papuoliau i ta 1%.Pagal kalendoriu tureciau auginti mergyte,o auginu berniuka.
Atsakyti
Del pirmojo, kad turiu tureti berniuka irgi teisingai soske.gif
Atsakyti
O man šis kalendorius, kaip ir daugelis kitų, prognozuoja sūnų, nors daktarė patikino, kad bus mergytė ax.gif
Atsakyti
Na,as manau sie visi kalendoriai tik paspeliot wink.gif Nes kiek skaitau : daug kam neatitinka. Man pirma rodo teisingai- mergaite. Dabar rodo berniuka. Na,pagyvensim,pamatysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaude @ 2008 12 18, 09:17)
Sveikos. O as zinau dar viena skaiciuokle, kuri yra patikrinta su visom mano pazystamom.
O skaiciuoti taip:
Jusu metai kai pastojote/4
Vyro metai kai jus pastojote/3

Pvz.
Jums 26/4=6.5
Vyrui 26/3=8.66
O dabar pati pabaiga.... pas ka yra po kablelio didesnis skaicius, tas ir bus. Siuo atveju pas vyra po kablelio 8.66 daugiau, tai bus berniukas.

Pas mane pagal lentele kur pres tai ideta ir pagal sia skaiciuokle bus mergyte ir ultragarsas parode, kad bus mergyte nestuke.gif

O pagal šį metodą mergaitė gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
o pas mane ir vienas ir kitas būdas rodo berniuką.. g.gif nium žiūrėsim kaip bus smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man rodo pagal si kalendoru, kad bus berniukas, o daktare jau kelis kartus sake, kad bus mergaite, ax.gif o teb paziuresim kaip bus, kai jau tresim lialka ant ranku. wub.gif ax.gif
Atsakyti