Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Mano pilvely ir "staigmenele" gyvena- mano gine kazkuria savaitele minejo, jog lyg berniukas, o nesenai su vyru darem 3D/4D tai turtelis nesirode, bet gyd.paminejo, jog "lyg vyrisku atributu nemato" biggrin.gif

Pagal si kinieciu kalendoriu rodo berniuka, o pagal pateikta apskaiciavima - mergyte...
Atsakyti
O aš ir nežinau į kuriuos procentus pataikiau, nes antras vaikas, kaip rodo kalendorius, teisingai - rodo mergytę ir auginu dukrą thumbup.gif wub.gif , o su pirmu kažkaip įdomiau g.gif - pagal kalendorių turėčiau turėt berniuką, nors auginu dukrą. Taigi, spręskit pačios ax.gif
Atsakyti
o as turiu berniuka, o rodo mergaite,ir aplamai toj eilej vien ruzava spalva, tik krastuose berniukai ax.gif
Atsakyti
Rodo kad berniukas 4u.gif smile.gif lotuliukas.gif nestuke.gif Ziuresim kas bus. Man tinka viskas. Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Loli* @ 2008 08 27, 21:26)
Smagu paspėliot  4u.gif , ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti  tongue.gif .
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja.  ax.gif Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo  thumbup.gif .

Loli, tu pagimdei berniuka ax.gif

Man rodo mergyte, o pagimdziau suneli lotuliukas.gif
Atsakyti
nu man atspeja si karta - mergyte 4u.gif
Papildyta:
dar paziurejau i ta kalandoriu - idomiai vaiko lytis issidesto nuo 45 metu biggrin.gif arba jauciu tiems kas ji kure atsibodo tuos langelius spalvinti vienus vienaip kitus kitaip nuo 45 iki 50 m. lotuliukas.gif
Atsakyti
MAN RODO KAD BERNAITIS BUS,TAIP IR DAKTARE SAKE,NORS DAR ANKSTI BUVO SPREST.O RYTOJ EINU I ECHO TAI JAU TIKSLIAU TURECIAU ZINOT. nestuke.gif
Atsakyti
Man rodo, kad mergaitė... thumbup.gif Bet , jei bus berniukas, labai nenusiminsime, nes su vyru laukiame pirmo mūsų leliuko... 4u.gif
Atsakyti
Rodo berniukas,ka ir zada gydytojai blush2.gif
Atsakyti
Jei kuriom idomu ir aktualu siulau pabandyti cia:

http://www.chinesefo.../PredictSex.htm

Man 100% pasitvirtino thumbup.gif
Atsakyti
pagal pirmas skaiciuokles rodo berniuka, o pagal siuloma paskutine negaliu apskaicioti, nes angliskai nesuprantu blush2.gif , taigi nezinau ka irsyt i pirma eilute, o ka i antra? unsure.gif
Atsakyti
I pirma irasyti savo gimimo data, o i antra eilute - pastojimo data ( diena as apytiksliai rasiau, cia nelebai svarbu)
Atsakyti