Pagal si kinieciu kalendoriu rodo berniuka, o pagal pateikta apskaiciavima - mergyte...
Mano pilvely ir "staigmenele" gyvena- mano gine kazkuria savaitele minejo, jog lyg berniukas, o nesenai su vyru darem 3D/4D tai turtelis nesirode, bet gyd.paminejo, jog "lyg vyrisku atributu nemato"
Pagal si kinieciu kalendoriu rodo berniuka, o pagal pateikta apskaiciavima - mergyte...
O aš ir nežinau į kuriuos procentus pataikiau, nes antras vaikas, kaip rodo kalendorius, teisingai - rodo mergytę ir auginu dukrą
, o su pirmu kažkaip įdomiau
- pagal kalendorių turėčiau turėt berniuką, nors auginu dukrą. Taigi, spręskit pačios
o as turiu berniuka, o rodo mergaite,ir aplamai toj eilej vien ruzava spalva, tik krastuose berniukai
Rodo kad berniukas
Ziuresim kas bus. Man tinka viskas. Laukiu nesulaukiu
QUOTE(*Loli* @ 2008 08 27, 21:26)
Smagu paspėliot
, ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti
.
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja.
Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo
.
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja.
Loli, tu pagimdei berniuka
Man rodo mergyte, o pagimdziau suneli
nu man atspeja si karta - mergyte 
Papildyta:
dar paziurejau i ta kalandoriu - idomiai vaiko lytis issidesto nuo 45 metu
arba jauciu tiems kas ji kure atsibodo tuos langelius spalvinti vienus vienaip kitus kitaip nuo 45 iki 50 m.
Papildyta:
dar paziurejau i ta kalandoriu - idomiai vaiko lytis issidesto nuo 45 metu
MAN RODO KAD BERNAITIS BUS,TAIP IR DAKTARE SAKE,NORS DAR ANKSTI BUVO SPREST.O RYTOJ EINU I ECHO TAI JAU TIKSLIAU TURECIAU ZINOT.
Man rodo, kad mergaitė...
Bet , jei bus berniukas, labai nenusiminsime, nes su vyru laukiame pirmo mūsų leliuko...
Jei kuriom idomu ir aktualu siulau pabandyti cia:
http://www.chinesefo.../PredictSex.htm
Man 100% pasitvirtino
http://www.chinesefo.../PredictSex.htm
Man 100% pasitvirtino
pagal pirmas skaiciuokles rodo berniuka, o pagal siuloma paskutine negaliu apskaicioti, nes angliskai nesuprantu
, taigi nezinau ka irsyt i pirma eilute, o ka i antra?
I pirma irasyti savo gimimo data, o i antra eilute - pastojimo data ( diena as apytiksliai rasiau, cia nelebai svarbu)