Mano pilvely ir "staigmenele" gyvena- mano gine kazkuria savaitele minejo, jog lyg berniukas, o nesenai su vyru darem 3D/4D tai turtelis nesirode, bet gyd.paminejo, jog "lyg vyrisku atributu nemato"
Pagal si kinieciu kalendoriu rodo berniuka, o pagal pateikta apskaiciavima - mergyte...
O aš ir nežinau į kuriuos procentus pataikiau, nes antras vaikas, kaip rodo kalendorius, teisingai - rodo mergytę ir auginu dukrą , o su pirmu kažkaip įdomiau - pagal kalendorių turėčiau turėt berniuką, nors auginu dukrą. Taigi, spręskit pačios
Smagu paspėliot , ypač kai pilvelio gyventojas (-a) nenori pasirodyti .
Man rodo mergytę, kurios labai labai norėčiau. Todėl noriu tikėt, šis kalendorius nemeluoja. Bent jau pirmagimį mano teisingai rodo .
nu man atspeja si karta - mergyte Papildyta: dar paziurejau i ta kalandoriu - idomiai vaiko lytis issidesto nuo 45 metu arba jauciu tiems kas ji kure atsibodo tuos langelius spalvinti vienus vienaip kitus kitaip nuo 45 iki 50 m.
pagal pirmas skaiciuokles rodo berniuka, o pagal siuloma paskutine negaliu apskaicioti, nes angliskai nesuprantu , taigi nezinau ka irsyt i pirma eilute, o ka i antra?