Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Su pirmuoju nestumu kalendorius sutapo, dabar vel rodo mergaite biggrin.gif Na, ziuresim kaip cia bus g.gif , nors man nuojauta kuzda ta pati rolleyes.gif , o pagal echo lyti nustatyti dar ankstoka. Pagyvnsim pamatysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man rodo mergaite, nors nuojauta kuzda atvirksciai. Na paziuresim kaip bus. smile.gif
Atsakyti
rodo berniuka thumbup.gif labai noriu berniuko
Atsakyti
mano pirmieji abu atitinka,dabar rodo mergyte g.gif ,pirmadieni gal pasirodys kas ,darant ekoskopa smile.gif
Atsakyti
Man neatitiko-pirma rode, kad bus mergaite, gime berniukas.Dabar irgi rodo, kad bus mergaite-na, ziuresim, ziuresim.....
Atsakyti
Pirmaji rodo kad turejo buti berniukas.. atitiko.
Na o dabar man rodo mergaite, paziuresim kaip cia bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozkutas: 03 rugsėjo 2008 - 14:34
Man pastojimo data iseina "ant ribos", ir tiksliai as jos nezinau, tai toks ir atsakymas - arba berniukas, arba mergaite.. lotuliukas.gif
Beje pagal rusiskaja kraujo grupiu lentele, man rodo, kad pirma turejo buti berniukas, deja ten mergina.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, o man rodo, kad pirma mergaite, bet turim berniuka wub.gif O dabar taip pat berniuka rodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rennate: 03 rugsėjo 2008 - 19:07
sveikutes....

tikrai idomu pasmalsauti ko laukiesi, o ypac kai pirmagimis 4u.gif
pagal mano bandyma-parode kad berniukas.
per skana ir sake, lygtais kad berniukas...bet dar ankstoka sakyti...
sio menesio pabaigoje einu, tai tikrai jau pasakys ko tiketis smile.gif smile.gif
Atsakyti
pirma mergyte-atspejo smile.gif antra rodo berniuka-labai tikiuosi,kad atspes wub.gif
Atsakyti
Ketvirtas berniukas bigsmile.gif Tikesimes , kad tiesa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
siaubas ir tu dar nori berniuko ? bigsmile.gif
pas mane seimoj 3 mergaites pas vyra seimoj 5 berniukai ax.gif
AS noriu ir berniuku ir mergyciu gun_bandana.gif nail.gif
Atsakyti