Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Manau kiek kalendoriu tiek ir nuomoniu ax.gif visitiek vienas kuris nors pataikys teisingai blush2.gif arba flirt.gif arba showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedronija_ @ 2009 08 15, 01:42)
Manau kiek kalendoriu tiek ir nuomoniu  ax.gif  visitiek vienas kuris nors pataikys teisingai  blush2.gif  arba  flirt.gif arba  showoff.gif

arba negyvas...
Atsakyti
Tikiu, blondinas nr.177 , tu gyvenime prisijuokausi smile.gif juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis hah.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedronija_ @ 2009 08 16, 22:12)
Tikiu, blondinas nr.177 , tu gyvenime prisijuokausi  smile.gif  juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis  hah.gif  hihihi.gif

juokiasi tas , kas moka juoktis...
Atsakyti
ne cia pkaliuvo vyriskis arba labai launas kad nesamones rasineja.. lotuliukas.gif
nieko svarbu gerai jauciasi cia..Gal kitur jo nepriema g.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 08 14, 20:23)
as prognozavausi per www.ill.ru viskas issipilde.

beje laukiantis berniuko mziau pykina, o mergaites labiau, nes hormonai tie patys organizmas labiau reaguoja. biggrin.gif

Antras pastebėjimas tai man nesąmonė, laukiausi mergaitės tai gal kartą vėmiau, ir tai dėl to, kad vitaminų užsimečiau ant tuščio skrandžio doh.gif , buvau pamiršus kad nevalgiau biggrin.gif , o šiaip per visą laiką net nepykino, buvau kaip ant sparnų... biggrin.gif O dabar... blink.gif doh.gif
Atsakyti
o dabar zinai ko laukiesi?
manes tai nekaankino vemimas iki 11 savaites..o dabar tai mirstu..
Atsakyti
As irgi "būriausi" biggrin.gif per www.ill.ru , tai prognozavo vienaip, o echoskopas rodo kitaip ax.gif lauksim galutinio rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedronija_ @ 2009 08 17, 16:20)
As irgi "būriausi"  biggrin.gif  per www.ill.ru , tai prognozavo vienaip, o echoskopas rodo kitaip  ax.gif  lauksim galutinio rezultato  4u.gif

galutinis rezultatas gali nemaloniai nustebinti...
Atsakyti
Kalbek su savim mielas komentatoriau ax.gif manes tavo nuomone nedomina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedronija_ @ 2009 08 17, 16:51)
Kalbek su savim mielas komentatoriau  ax.gif  manes tavo nuomone nedomina  lotuliukas.gif

gerai.
As kiekviena ryta einu i www.shit.com ir issiburiu- kokios spalvos bus mano sudas.
Siandien turejo but gelsvai rudas, o islindo juodas.
Va ir tikek zmogau burtais...
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 17, 15:20)
o dabar zinai ko laukiesi?
manes tai nekaankino vemimas iki 11 savaites..o dabar tai mirstu..

Dar ne.. biggrin.gif Kalendoriai įvairiai rodo... biggrin.gif Aš dabar ne vemiu, bet pykina ištisom dienom, silpnumas... verysad.gif Beje ill.ru atsidarau tai pradinis psl pas mane heroglifais visas aprašytas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 17 rugpjūčio 2009 - 15:40