Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

ar zinot, kad jei issiburi, kad mergaite, o gimsta berniukas.. tai tas berniukas buna gejus...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 14:41)
ar zinot, kad jei issiburi, kad mergaite, o gimsta berniukas.. tai tas berniukas buna gejus...

hahahahacia biggrin.gif manau cia labai jau didele nesamone!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabrasa: 17 rugpjūčio 2009 - 15:57
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 16:41)

Aš tai manau tu ir esi tas gėjus.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sis vyriskis turi bedu..arba yra labai jaunas kad rasineja tokias nesamones..
juk cia renkasi nestukes..
matyt koks bedarbis,neturintis ka veikti ar turintis tam tikru sutrikimu kad sedi siuose frm
Papildyta:
as ir bandziau atsidaryti ta puslapiuka ir man rodo kazkokius nesamoningus simbolius..negaliu ten pasitikrint g.gif
idomu kodel taip
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 16:41)

siaubas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 08 14, 19:23)
as prognozavausi per www.ill.ru viskas issipilde.

beje laukiantis berniuko mziau pykina, o mergaites labiau, nes hormonai tie patys organizmas labiau reaguoja. biggrin.gif

Šitas ir man pasitvirtino, nes su mergaite labai vėmiau, o su berniuku nebe smile.gif
Atsakyti
Man rodo, kad mergaitė, bet visi sako, kad bus berniukas smile.gif manau paaiškės tik tai pagimdysiu, nes tie spėliojimai kitą kart visai ne į temą būna smile.gif
Atsakyti
Pasitikrinau ir as biggrin.gif Echo rode, kad berniukas, kalendorius rodo ta pati mirksiukas.gif
Gal jis ir neklysta biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
kuo greiciau noriu suzinoti..tikiuosi mano maziukas pasirodys greit. nestuke.gif
Atsakyti
Rodo pacana, ir echoskopija irgi pacana parode smile.gif
Atsakyti
Mano su pirmagimiu neatitinka smile.gif
Atsakyti
tai, kad pagal kalendorių rodo berniuką, o pagal echoskopą - mergaitę ax.gif
Atsakyti