ar zinot, kad jei issiburi, kad mergaite, o gimsta berniukas.. tai tas berniukas buna gejus...
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 14:41)
ar zinot, kad jei issiburi, kad mergaite, o gimsta berniukas.. tai tas berniukas buna gejus...
hahahahacia

QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 16:41)
Aš tai manau tu ir esi tas gėjus..

sis vyriskis turi bedu..arba yra labai jaunas kad rasineja tokias nesamones..
juk cia renkasi nestukes..
matyt koks bedarbis,neturintis ka veikti ar turintis tam tikru sutrikimu kad sedi siuose frm
Papildyta:
as ir bandziau atsidaryti ta puslapiuka ir man rodo kazkokius nesamoningus simbolius..negaliu ten pasitikrint
idomu kodel taip
juk cia renkasi nestukes..
matyt koks bedarbis,neturintis ka veikti ar turintis tam tikru sutrikimu kad sedi siuose frm
Papildyta:
as ir bandziau atsidaryti ta puslapiuka ir man rodo kazkokius nesamoningus simbolius..negaliu ten pasitikrint

idomu kodel taip
QUOTE(blondinas Nr.177 @ 2009 08 17, 16:41)
siaubas

QUOTE(ader @ 2009 08 14, 19:23)
as prognozavausi per www.ill.ru viskas issipilde.
beje laukiantis berniuko mziau pykina, o mergaites labiau, nes hormonai tie patys organizmas labiau reaguoja.
beje laukiantis berniuko mziau pykina, o mergaites labiau, nes hormonai tie patys organizmas labiau reaguoja.

Šitas ir man pasitvirtino, nes su mergaite labai vėmiau, o su berniuku nebe

Man rodo, kad mergaitė, bet visi sako, kad bus berniukas
manau paaiškės tik tai pagimdysiu, nes tie spėliojimai kitą kart visai ne į temą būna

Pasitikrinau ir as
Echo rode, kad berniukas, kalendorius rodo ta pati
Gal jis ir neklysta

Gal jis ir neklysta

kuo greiciau noriu suzinoti..tikiuosi mano maziukas pasirodys greit.

Rodo pacana, ir echoskopija irgi pacana parode

Mano su pirmagimiu neatitinka

tai, kad pagal kalendorių rodo berniuką, o pagal echoskopą - mergaitę