Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Pirąkart klysta kalendorius - rodo, kad mergaitė, bet turiu berniuką biggrin.gif
Laukiuosi antro ir pagal kelndorių turėtų būti berniukas, o aš taip noriu mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2008 09 08, 13:51)
Pirąkart klysta kalendorius - rodo, kad mergaitė, bet turiu berniuką  biggrin.gif
Laukiuosi antro ir pagal kelndorių turėtų būti berniukas, o aš taip noriu mergaitės 4u.gif

O man tai klausimas kyla nuo kurio momento pradeti skaiciuoti, nes rusu kalendoriuj liepia nuo paskutines menesiniu dienos (tai jei pagal tai, tada abu kalendoriai sako, kad bus berniukas), bet jei pagal realia data, kada vaikutis buvo pradetas, nes tai buvo kito menesio pradzia (tada zada mergaite). Tai kad ir susapnavom skirtingai su vyru, man pranese sapne, kad bus berniukas, vyras sapnavo mergyte. Mistika islieka visame kame....is pradziu tikrai maniau,kad bus mergaite, bet pasibaigus pirmam trimestrui tiesiog nebezinau,kas per neziniukas manyje gyvena biggrin.gif Idomu, kuris is musu laimes lazybas bigsmile.gif as ar vyras...
Atsakyti
QUOTE(DANIELE22 @ 2008 09 02, 15:18)
mano pirmieji abu atitinka,dabar rodo mergyte g.gif ,pirmadieni gal pasirodys kas ,darant ekoskopa smile.gif

na stai mes jau zinome,... smile.gif bus mergyte 4u.gif nors nelabai tikiu tokiais kalendoriais,bet visus tris kartus mums parode teisingai g.gif
Atsakyti
Man su abiem vaikučiais sutapo. Ir berniukas ir mergytė. ax.gif
Atsakyti
man rodo kad berniukas, ultragarsas taipogi du kart parode berniuka, cia lygtais viskas gerai, bet jei noreciau sekancios mergaites, tai nemanau kad siuo kalendoriumi vadovauciausi nes jau senai aisku kad moteris vaiko lyties neitakoja g.gif
beje yra kitas vaiko lyties "uzsakymo" metodas:
"y" spermatozoidai yra greitesni, taciau zusta taipogi greiciau uz "x". todel yra tokia prielaida, kad jei nori berniuko, tai reikia myletis per pacias vaisingiausias dienas, o jei nori mergaites, tai kelios dienos pries ovuliacija, nes "y" spermatozoidai per ta laika iki ovuliacijos zusta, o "x" letai keliaudami patenka paciu laiku 4u.gif
sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rodo kad mergaite, o kiek zinau tai bus berniukas mirksiukas.gif
nu nzn ar galiam tais kalendoriais pasitiketi... verysad.gif
Atsakyti
Su pirmu sutapo berniukas tongue.gif
Na o dabar mergaite rodo, nu labai noretusi wub.gif
Atsakyti
O man pirmą parodė teisingai, tikuoti kad ir antrą taip pat. Labai norėtųsi antros mergytės, jei pasitvirtins thumbup.gif
Atsakyti
Rusiškas variantas taip pat rodo kad dabar turėtų gimti mergyte, bet kai patikrinau pirmąjį - nesutapo, vienas rodo, kad pirmasis turėjo gimti berniukas, o kitas, kad mergaitė. O gimė berniukas. Gali buti kada kažką ne taip padariau. Gerai tai, kad pagal visas lenteles šiais metais beveik vien tik mergytės ir tegali buti. Tai ramina. lotuliukas.gif
Atsakyti
padekit man blondinei doh.gif bigsmile.gif
Tai jei pastojau budama 30 ir 2 men... tai kairiam sone reikia ziureti 39 ar 30 ir 11 men ? g.gif

ai supratau.... imti reikia 30 ///
tai su pirma rodo, kad turejau tureti berniuka - turiu mergyte
antram rodo mergyte... itariu meluoja hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 11 rugsėjo 2008 - 10:03
Pagal kalendoriu rodo, kad berniukas. Vyras 100 proc. isitikines, kad mergaite. Darbe visi bando itikinti, kad tikrai berniukas, nes pilvukas labai didelis. Mano drauges kartoja man, kad tikrai mergaite. lotuliukas.gif Ir kas is ju teisus lotuliukas.gif Na as dar turiu nebloga proga tai suzinoti kita menesi per echo. Paziuresim kas gi pataike thumbup.gif
Atsakyti
Rodo,kad mergytė.Tai galiu teigti,kad teisingai,nes echoskopiją darant jau 2 kartus matėsi,kad porytė (berniukas ir mergytė) bus (: wub.gif wub.gif
Atsakyti