Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

nusipirkau Catrice toki daikta antakiams
user posted image
ir nesuprantu, ar as naudotis juo nemoku ar kas yra, nu ne velnio jis man nepiesia, neparyskina antakiu doh.gif naujas, uzlipintas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joyy @ 2010 10 28, 14:37)
Aaaa!!! Kiek šešėlių!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  wub.gif  Noriu beveik visų spalvų  wub.gif
Dar Lash Plus Intensive Lash Growth Serum sudomino  g.gif
Nu super, laukiu nesulaukiu  biggrin.gif

Aš irgi šešėlių laukiu smile.gif Man ir dabartiniai gražūs ax.gif Bet nauji nuotraukose išvis pasaka.
Džiugu kad pagaliau ir pas mus galima įsigyti gražių dalykėlių už prieinamą kainą..
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 27, 14:36)
Atrodo Catrice žada atsinaujinti didžiąją dalį stendo  thumbup.gif

Oi tie šešėliai antakiams labai domina bigsmile.gif Kažin kada pasirodys Lietuvoje g.gif

QUOTE(bonza @ 2010 10 28, 15:15)
neparyskina antakiu  doh.gif naujas, uzlipintas buvo  ax.gif

drinks_cheers.gif va va....
Atsakyti
Kažkas klausė kaip man šitas
user posted image

tai va,po penkių dienų atsilupo mažiukas mažiukas gabaliukas lako nuo vieno nago bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 04, 20:30)

vuo thumbup.gif ką tik ploviau indus, lakas šviesus, nagai trumpi, indų daug. neatsilupo NEI GABALĖLIS lako, net nuo pačių galiukų. super daiktas ax.gif

p.s. anas nickas Tau tiko labiau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 04, 22:30)
tai va,po penkių dienų atsilupo mažiukas mažiukas gabaliukas lako nuo vieno nago  bigsmile.gif

Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 04, 21:08)
vuo  thumbup.gif ką tik ploviau indus, lakas šviesus, nagai trumpi, indų daug. neatsilupo NEI GABALĖLIS lako, net nuo pačių galiukų. super daiktas  ax.gif

p.s. anas nickas Tau tiko labiau cray.gif

jėėz,kaip smagu,kad kažkas atmena blush2.gif Bet reikėjo taip...

QUOTE(delfiuka @ 2010 11 04, 21:16)
Kokia kaina?  ax.gif

8.90

Na aš indų neplaunu (turim vergę Izaurą,t.y indaplovę hihihi.gif ) ,bet kažkaip viš kur per kokį užtrauktuką ar sieną brukšteliu ir viskas gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2010 11 04, 22:07)
jėėz,kaip smagu,kad kažkas atmena  blush2.gif  Bet reikėjo taip...

8.90

Na aš indų neplaunu (turim vergę Izaurą,t.y indaplovę hihihi.gif ) ,bet kažkaip viš kur per kokį užtrauktuką ar sieną brukšteliu ir viskas gerai  bigsmile.gif

suprantu... man irgi buvo panaši situacija... 4u.gif

aš kadangi daug ir dažnai turiu reikalų su vandeniu, tai man šitas top coat - pasaka..

beje - mačiau kažkokius keistai tuščius ir beatsinaujinančius Catrice stendus jau... kainos produktų - eurais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 10 28, 15:15)
velnio jis man nepiesia, neparyskina antakiu  doh.gif naujas, uzlipintas buvo  ax.gif

na as si piestuka laikau piestukinej kamsteliu zemyn, tai iskart prilietus antakius matos spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 11 05, 20:03)
na as si piestuka laikau piestukinej kamsteliu zemyn, tai iskart prilietus antakius matos spalva smile.gif

as ir dabar taip laukau, ziuresim ar kas keisis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 11 06, 18:04)
as ir dabar taip laukau, ziuresim ar kas keisis  biggrin.gif

O yra šviesiai ruda spalva šio pieštuko?
Atsakyti
siandien buvau klaipedos akropolyje, tai jau ruosiami nauji catrice prekiu stendai labai sudomino mane ta naujoji catrice multi color compact powder konsultante minejo kad paskaistina veiduka ji ir siaip sake tokia nebloga (yra dvieju atspalviu, 1 rose beige, 2 sand beige) gaila kad nebuvo testeriuku tai neisbandziau unsure.gif verysad.gif o taip norejosi rolleyes.gif (teks palaukt gal veliau bus g.gif ) kaina buvo eurais 4, bet sake kad pas mus apie 15 lt kainuos ax.gif
Atsakyti