man atrodo,kad maciau
aisku jei ne klystu
QUOTE(*charite* @ 2009 09 28, 15:06)
Tikrai yra
O gal kas ka bandet is naujos kolekcijos?
sveikos merginos, gaivinu temą ir jungiuos į jūsų gretas
norėjau paklaust, gal kuri nors turi violetinės spalvos matinius šešėlius? labai domintų atsiliepimai, nes kai norėjau juos nusipirkt, jau buvo tą spalvą išpirkę, tai dabar klausiu jūsų patarimo
Nusipirkau "PerfectResist" kreminę pudrą - kažkoks nesusipratimas.. Labai skysta, bet tuo pačiu riebi, nieko nemaskuoja, ir kvapas toks įdomus - gali erzinti..
Nusipirkau juodus akiu seselius isbandysiu ir jei patiks pirksiu dar, juolab kad dabar akcija jiems ir labai daug spalvu patiko
QUOTE(Maserati @ 2009 12 09, 22:02)
Turiu neralios spalvos violetini laka,tai galiu pasakyti,kad tepasi tragiskai..bandziau ne karta,bet tiesiog buna tokia laku ,,rusis" ,kai normaliai neuztepsi-tik dryziais
kaip tik vakar toki nusipirkau
QUOTE(*charite* @ 2009 12 11, 00:10)
O man kaip tik patinka lakas. Turiu kazkoky "Cherry..." tamsiai vysninis su auksiniais blizguciais. Laiko neblogai, tepa normaliai, tik reikia dvieju sluoksniu
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 12 11, 16:50)
O man kaip tik patinka lakas. Turiu kazkoky "Cherry..." tamsiai vysninis su auksiniais blizguciais. Laiko neblogai, tepa normaliai, tik reikia dvieju sluoksniu
as pirkau Purple Passion
siandien nusipirkau skaistalus ir skaitalu sepeteli . katik isbandziau ir likau PATENKINTA
QUOTE(Juxt @ 2009 04 01, 09:18)
Šitas ir mane labai domina.. Negi nėra bandžiusių?
Sveikos, merginos
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir nusipirkau 4 spalvų paletę ir 2 matinius pavienius šešėlius. Bandysiu
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir nusipirkau 4 spalvų paletę ir 2 matinius pavienius šešėlius. Bandysiu