Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

man atrodo,kad maciau mirksiukas.gif aisku jei ne klystu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 09 28, 15:06)
man atrodo,kad maciau  mirksiukas.gif  aisku jei ne klystu hihihi.gif

Tikrai yra 4u.gif
O gal kas ka bandet is naujos kolekcijos? smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gaivinu temą ir jungiuos į jūsų gretas biggrin.gif norėjau paklaust, gal kuri nors turi violetinės spalvos matinius šešėlius? labai domintų atsiliepimai, nes kai norėjau juos nusipirkt, jau buvo tą spalvą išpirkę, tai dabar klausiu jūsų patarimo wink.gif
Atsakyti
Nusipirkau "PerfectResist" kreminę pudrą - kažkoks nesusipratimas.. Labai skysta, bet tuo pačiu riebi, nieko nemaskuoja, ir kvapas toks įdomus - gali erzinti..
Atsakyti
Nusipirkau juodus akiu seselius isbandysiu ir jei patiks pirksiu dar, juolab kad dabar akcija jiems ir labai daug spalvu patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu neralios spalvos violetini laka,tai galiu pasakyti,kad tepasi tragiskai..bandziau ne karta,bet tiesiog buna tokia laku ,,rusis" ,kai normaliai neuztepsi-tik dryziais
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 09, 22:02)
Turiu neralios spalvos violetini laka,tai galiu pasakyti,kad tepasi tragiskai..bandziau ne karta,bet tiesiog buna tokia laku ,,rusis" ,kai normaliai neuztepsi-tik dryziais

kaip tik vakar toki nusipirkau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2009 12 11, 00:10)
kaip tik vakar toki nusipirkau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man kaip tik patinka lakas. Turiu kazkoky "Cherry..." tamsiai vysninis su auksiniais blizguciais. Laiko neblogai, tepa normaliai, tik reikia dvieju sluoksniu
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2009 12 11, 16:50)
O man kaip tik patinka lakas. Turiu kazkoky "Cherry..." tamsiai vysninis su auksiniais blizguciais. Laiko neblogai, tepa normaliai, tik reikia dvieju sluoksniu

as pirkau Purple Passion smile.gif spalva grazi,va uzsitepiau pries kokia valanda,paziuresiu kaip laikys smile.gif prie teptuko reikia priprasti,nes kazkoks kietokas,platus,nesu tokio turejus rolleyes.gif o mano nagai maziukai,tai apsitepliojau dar priedo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau skaistalus ir skaitalu sepeteli . katik isbandziau ir likau PATENKINTA biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 04 01, 09:18)
gal kuri jau apžiūrėjot šitą tušą  bigsmile.gif
user posted image

Šitas ir mane labai domina.. Negi nėra bandžiusių?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir nusipirkau 4 spalvų paletę ir 2 matinius pavienius šešėlius. Bandysiu smile.gif
Atsakyti