Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

Ačiū, kad atsiliepei. Na kaip matau visoms labai viskas skirtinga... Štai venoms tie Catrice skaistaliukai nesimato, o štai Tau tinka ir patinka. Hm...
O kaip ta Catrice mineralinė kompaktinė pudrytė... Prašovei su atspalviu, bet ar tepasi gražiai, ar nekemša poryčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2008 11 02, 22:37)
O kaip ta Catrice mineralinė kompaktinė pudrytė... Prašovei su atspalviu, bet ar tepasi gražiai, ar nekemša poryčių? 4u.gif

na kadangi tepu tik skruostus tai man thumbup.gif tepasi lengvai o ir porų regis nekemša g.gif
Atsakyti
O kuri Tau labiau prie širdies (nežiūrint į atspalvį) - ši Catrice ar Essence biri mineralinė? ax.gif
Atsakyti
oj, kad net nežinau g.gif kadangi catrice nenutaikiau atspalvio tai bijau vėl ne ta nusipirkt doh.gif o essence labai gerai tiko man, kas svarbiausia jos beveik nesimato kad pasitepus (na kaip minėjau pamaskuoju reikiamas vietas maskuokliu lumene, nes maskuoja tai nelabai stipriai, bet paskui l.gerai suvienodina spalva su maskuokliu ir jo nesimato ir pati pudra pagyvina veido spalvą bet tikrai nesijauti kaip su "kauke", o ir essence kabukis man tiko, nors jis tikrai ganėtinai šiukštokas bet l.gerai paskirsto ax.gif na bet čia mano tokia praktika mirksiukas.gif
sako kol neišbandysi, tol nesužinosi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas megino seseliu pagrinda is catrice? ax.gif
Atsakyti
ka tik nusipirkau mineralke ir nesuprantu kaip ja naudotis. kaip nuo to kabuki sepetelio nukratyt graziai sluoksi? ir kaip is tu dezutes skyluciu ispurtyti i pavirsiu pudra???? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 12 01, 17:16)
ka tik nusipirkau mineralke ir nesuprantu kaip ja naudotis. kaip nuo to kabuki sepetelio nukratyt graziai sluoksi? ir kaip is tu dezutes skyluciu ispurtyti i pavirsiu pudra???? biggrin.gif  biggrin.gif

Apversk uzdaryta dezute ir pabarbenk i dugna - taip ir issipurto. O nuo sepetelio as nieko nepurtau. Tiesiog patapsnoju su juo kelias veido vietas, o kai sepetelis lieka beveik svarus nuo pudros, visa veida islyginu. Nzn ar supratai g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakkis @ 2008 12 01, 16:16)
ka tik nusipirkau mineralke ir nesuprantu kaip ja naudotis. kaip nuo to kabuki sepetelio nukratyt graziai sluoksi? ir kaip is tu dezutes skyluciu ispurtyti i pavirsiu pudra???? biggrin.gif  biggrin.gif

gali pasižėti čia
Atsakyti
Nė viena nebandėt šešėlių pagrindo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 12 06, 20:45)
Nė viena nebandėt šešėlių pagrindo?  ax.gif

Pati išbandžiau biggrin.gif Nepatariu pirkti, nes man tai net greičiau su juo subėga šešėliai, nei apskritai be pagrindo cry.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkau si maskuokli, spuogelius neblogai paslepia, paakius taip pat, taciau po kurio laiko subega i rauksleles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 02, 13:21)
user posted image

Nusipirkau si maskuokli, spuogelius neblogai paslepia, paakius taip pat, taciau po kurio laiko subega i rauksleles doh.gif

Aha aš irgi turiu drinks_cheers.gif Paakių zonoje subėga į raukšleles, bet kaip už tokią kainą sakyčiau visai neblogas smile.gif
Atsakyti