O Panevezy yra sios kosmetikos? Kazkaip nei Laisves a., nei Ukmerges g. Eurokose neradau

as tai vis svarstau pirkti ta pudra STAY ON ar ne
aprashyme graziai aprashyta,bet vis bijau,kad neatitiks spalva arba nenaturaliai atrodys

QUOTE(Nude @ 2009 01 08, 13:20)
O Panevezy yra sios kosmetikos? Kazkaip nei Laisves a., nei Ukmerges g. Eurokose neradau 

Nea, nera, as Vilniuje pirkau.
O man seseliu pagrindas visai neblogas, seseliai nesubega visa diena. Tik atrodo, kad seseliu spalva ne tokia intensyvi gaunasi kaip ant Artdeco pagindo, kuri turejau pries tai.
na ir as uzsiroviau ant sios kosmetikos siandien eurokos parduotuvej , nes ieskojau sepetuko mineralinei pudrai, tai paemaiu kabuki, kuri cia jau kazkuri rodet ir dar paemaiu seselius tuos kur 4 spalvytes, pasirode labai mielos rusvos spalvos
http://www.catrice.e..._eyes_eyeshadow bet dar nieko isbandziua rytoj bandysiu maliavotis
kazkaip del kainos suabejojau del tuso, nors labai reikejo, tai dabar pasiskaicius reiks vel lekt i eurokos parduotuve
gal dar ka prigriebsiu, nes cia jau labai giriat viska, o uz tokia kaina negali nepirkt

QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 01 29, 19:24)
as tai vis svarstau pirkti ta pudra STAY ON ar ne
aprashyme graziai aprashyta,bet vis bijau,kad neatitiks spalva arba nenaturaliai atrodys 

Man tai si pudra labai patiko, du kartus jau pirkau

Papildyta:
O va ALLROUND MASCARA blakstienu tusu siek tiek nusivyliau- labai didelis sepetelis, nepatogu tept, amzinai akiu vokus istepa ir siaip blakstienas sulipina, nera net ka lyginti su Lash Sensation

Visgi vel nusipirkau lash sensation tusa, tik sikart naujaji carbon black

gal kuri jau apžiūrėjot šitą tušą

dar kaip naujiena krempudra

dar kaip naujiena krempudra

Sveikos. Galiu pasidalinti savo nuomone, jei kuriai idomu
Va pries pora dienu nusipirkau Catrice tusa, mineraline pudra ir seselius; Tusas "Lash Sensation mascara" bet deja nepatiko
jis siaip gal neblogas, nes blakstienu nesulipina, bet kai pasidazai truksta blakstienu pailginimo, uzrietimo.. nznau, kazko jam truksta; Seseliai pas mane dvieju spalvu, balti su pilku, tik kai pasidazai tai spalvos nesimato ir yra tik blizgesys, keistai.. va vienintelis dalykas kuris patiko is tu pirkiniu tai biri pudra "Mineral powder make-up", visai gerai pasiskirsto ant veido, siek tiek matos bet mazai
o gal kuri bandet "Mousse mattifying make-up" pudra? gera?

o gal kuri bandet "Mousse mattifying make-up" pudra? gera?

bandziau krempudra natural touch... bet kazkaip ji man nelabai patiko... toks jausmas, kas su antra oda buciau... dar matinius rudus seselius turiu tai visai faini jie man...

Jau pusę metų naudoju keturių spalvų šešėlius, tikrai geras daiktas. Tik jei norisi tamsumo/ryškumo, nelabai tinka, nes jie daugiau švelnią perlamutrinę spalvą suteikia, o tamsiai spalvai išgauti naudoju kitos firmos šešėlius. Bet kam patinka perlamutras, švelnus blizgesys - pats tas, ypač gražiai atrodo užtepti ties vidiniais akių kampučiais 
Papildyta:
O šių tušų jau yra Lietuvoje?

Papildyta:
QUOTE(*charite* @ 2009 08 31, 12:29)
O šių tušų jau yra Lietuvoje?