as ziauriai daug rukiau.....dar daugiau kartu bandziau mest.... pastebejau tik tiek kad bandymas mest ir metimas is pagrindu skyresi.... kai is tikro numeciau as su lig ta diena jau zinaojau kad TIKAI nebepaimsiu cigaretes.... esme yra ne bandyt o mest.... tada daug lengviau.... ir tas vidinis nerimas krutine draskantis daug lengvesnis....
Tikiuosi suveik ir MB ši knyga, nes vis meta rūkyt ir vėl...
Ir pats jau nori VISAM mest,bet valios neužtenka . Atspausdinau šiandien jam knygą,tai galės dabar skaityt ,nes vis skundėsi, kad ''nesiskaito'' iš kompiuterio
Dabar truputį
bet kaip gerai būtų , jei atsidarstų knyga '' Kaip paprastai atsisakyti SALDUMYNŲ"

Dabar truputį

Po šios knygos perskaitymo nerūkau beveik metai. Kažkaip paskutiniais mėnesiais pradėjo kirbėti mintis, o "kas būtų, jei pabandyčiau"..." kokie būtų pojūčiai" ir etc.
Bet vis dar sėkmingai nuginu šias mintis. Gąsdina, jei pradėsiu, kad vėl "užsikabinsiu".
O šiaip džiugina tas laisvės pojūtis, kad nereikia pastoviai sukt galvos kur ir kaip parūkyti, rūpintis - nusipirkt cigarečių ir etc.
Bet vis dar sėkmingai nuginu šias mintis. Gąsdina, jei pradėsiu, kad vėl "užsikabinsiu".
O šiaip džiugina tas laisvės pojūtis, kad nereikia pastoviai sukt galvos kur ir kaip parūkyti, rūpintis - nusipirkt cigarečių ir etc.
QUOTE(Sig @ 2009 08 17, 10:24)
Po šios knygos perskaitymo nerūkau beveik metai. Kažkaip paskutiniais mėnesiais pradėjo kirbėti mintis, o "kas būtų, jei pabandyčiau"..." kokie būtų pojūčiai" ir etc.

dbr sakiau pamotyvuoti papildomai pasidarysiu atskira taupykle, i kuria desiu bent jau 5 lt per diena - nors nuo rugsejo vel brangsta cigaretes, ir B sako, uz 5 lt gal tik "kastyti" nusipirktum...

beje, as sau pagaliau PRIPAZINAU, kad rykymas yra priklausomybe ir pakankamai rimta. Kadangi gyvenime tenka daznai susidurti su narkomanais, matau ju nuosmuki, kancias ir greita nusivaziavima, man kazkaip buti priklausomai nesinori....

QUOTE(Sig @ 2009 08 17, 11:24)
Po šios knygos perskaitymo nerūkau beveik metai. Kažkaip paskutiniais mėnesiais pradėjo kirbėti mintis, o "kas būtų, jei pabandyčiau"..." kokie būtų pojūčiai" ir etc
Aš rašiau kaip man buvo po 6 mėnesių nerūkymo 

QUOTE(minte @ 2009 08 12, 09:29)

08.10 atsvenciau metus nerukymo... Aisku, priaugau svorio, tiek, kad patiket neagliu - 12-15 kg kazkur... dbr beliko 8 kokiu dar atsikratyti iki pilnos laimes, bet saves neskubinu...
megaujuosi nerukymu iki neglejimo...
Kaip kitos?
Meciau rukyti pries 2 metus. Vartojau tabletes Champix, labai padejo + perskaiciau knyga.
Nerukiau dvejus metus. Slykstejausi rukaliais, pykau ant mamos,kad meta ir pradeda vel... Pries savaite pradejau rukyti...Pries kelias dienas pasidariau nestumo testa - teigiamas!!

Viskas tikrai nuostabu, nestumo labai laukiau tik grauziu save,kodel pradejau rukyit,kodel neturiu valios..Greiciausiai cia del hormonu audros, nes rukyti noriu beprotiskai!
Nusipirkau pleistriuku, nes vaistu naudoti negaliu,kadangi laukiuosi ir ziuresiu DVD "Lengvas budas mesti rukyti"..Leisiu savo smegenims prasiplauti vel

QUOTE(viena @ 2009 04 17, 17:50)
Sutinku 200 procentų
Tik paskui svarbiausia neužtraukti NĖ VIENO dūmo. Kiek žinau, tie kurie paskaitę knygą nustoja rūkyt, o po to vėl pradeda, dažniausia per daug pasitiki savo jėgom, atseit va kaip lengvai mečiau, tai surūkius vieną cigaretę galėsiu toliau nerūkyt. Pati nuo to laiko, kai neberūkau, nebuvau užtraukus nė dūmo
O dėl svorio su Gin irgi pilnai sutinku. Aš irgi numečiau kelis kg paskaičius knygą, nes sąmoningai nekeičiau cigarečių jokiais pakramtymais 

Prisidedu prie tvirtinančių, kad mesti labai lengva. Tik va, kai žinai, kad labai lengva mesti, lengva vėl sugrįžti, atseit, ai labai noriu, dar dar, ir dar, taip ir nėra galo

Priešpaskutinis pakelis man kainavo 16 litų

Atsiranda kvapai, skoniai, gaivumas.
Sėkmės visoms vargstančioms

P.S. Man irgi jokių kg nepriaugo, nes taip pat cigarečių niekuo nekeičiau
Meciau rukyti su knyga ir taip lengvai, kad negalejau tuo pati patiketi (nes rukiau daug).. Nerukau beveik 2metus 
Papildyta:
Sekmes

Papildyta:
Sekmes

Buvau uzkietejus rukore
Perskaiciau ta knyga ir meciau
pati negaliu patiketi tuo
svarbiausia, kad meciau del to, kad vyras norejo mesti, o vienam juk sunku. Priaugau 5 kg per puse metu

Sveikutes
noriu atnaujinti tema.. nerukau dar tik 4 dienos
kanciu nejauciu, bet karts nuo karto mintys nuklysta i cigaretes.. Labai noriu to brudo atsikratyti ir tikiuosi man pavyks
Labai noreciau, kad prisijungtu tos merginos, kurios ne per seniausiai mete rukyti
Butu smagu, viena kita palaikytumem

noriu atnaujinti tema.. nerukau dar tik 4 dienos

Labai noreciau, kad prisijungtu tos merginos, kurios ne per seniausiai mete rukyti