Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Ugne 32 @ 2011 03 25, 01:49)
dziaugiuosi uz tave ir reikia tiketis, kad neatkrisi... as buvau atkritusi n kartu... todel ir prireike normaliu vaistu, o ne vien tik motyvacijos...

nezinau kaip tu, bet as dar tarp rukanciu gyvenu smile.gif kvapas, cigaretes man kiekviena diena bado akis. bet kaip slykstejausi taip slyksciuosi.. tiesiog itaigos pagalba isikaliau sau i galva, kad niekada nerukiau ir niekada rankose neturejau cigaretes.
Atsakyti
as irgi tarp rukanciu gyvenu... taip pat kiekv. diena matau ir cigaretes po ranka...
Atsakyti
labas vakaras
mečiau ir aš, jau trys savaites
mečiau su vaistais
nu bet taip viduriai užkietėjo, kad vėl norisi pradėt rūkyt doh.gif ar nė vienai taip nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 03 28, 21:07)
labas vakaras
mečiau ir aš, jau trys savaites
mečiau su vaistais
nu bet taip viduriai užkietėjo, kad vėl norisi pradėt rūkyt  doh.gif  ar nė vienai taip nebuvo

Saunuole thumbup.gif nieko baisaus, nepasiduok ir daugiau vandens gerk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

As vis dar nerukau ir visai nenoriu rukyti biggrin.gif o jau nuo sausio 28 nemazai laiko praejo rolleyes.gif
Atsakyti
Nerūkau ir as jau keturis mėnesius ir esu tuo labai patenkinta smile.gif
Tik viena bėda per pirma menesi nuo rūkimo metimo priaugau beveik 10 kg blink.gif svoris dabar laikosi ir nekinta, nors mitybos tikrai nekeiciau.
Bet matau daug privalumu smile.gif dingo nemaloni sloga, veido odos būklė tikrai pagerėjo, o svarbiausiai as nebedvokiu kaip peleninė ir masinoje svara biggrin.gif

Linkiu sėkmės metančiom rukyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosemanai: 19 rugpjūčio 2011 - 12:04
Sveikos . Nerukau jau 2.5 metu . Meciau rukyt perskaiciusi knyga , iki tol bandydavau mest taciau nesekmingai . Siandien esu labai laiminga kad atsikraciau tos priklausomybes , pamenu namuose galedavo duonos nebut , bet tik ne cigareciu blush2.gif Ziauru .... doh.gif
Atsakyti
jau 5 mėnesiai kaip nerūkau. Fantastika ax.gif ir visai nenoriu to brudo. Jaučiuosi kaip niekada ir nerūkius. Turiu valią thumbup.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės 4u.gif Buvau ir aš bandžius mesti tačiau nesėkmingai. Turėjau labai gerą progą mesti, tris savaites nepakilau iš lovos dėl ligos, tada tikrai net minties nebuvo apie cigaretę, tačiau pasveikus susigundžiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mečiau rūkyt prieš pusmetį.. Važiuojant į paskaitas, radijo eteryje nuskambėjo frazė: "Šiandien tarptautinė nerūkimo diena, mesk rūkyti!", o tada aš susimąsčiau.. ir mečiau biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jums su svoriu?Ar auga?
Atsakyti
Per du menesius 8 kg as priaugau, o vyras 14 kg doh.gif
Atsakyti